Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem bebek gibi hem de istediğim her şeyi yapmaya hazırYabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious II -- 2 Temmuz 2022; 18:6:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde lütfen yerini söyleyin

• Doğru tespit.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

Vietnamlı kızlar 👌

• Şu an bu hanımefendi ile konuşuyorum, gel diyorum geliyor git diyorum gidiyor ne istesem yapıyor bu ne rahatlıktır ya sıfır kapris

Yabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li)

• İnsan gibi insan işte. bizimkiler öyle mi. sırf ego ve kapris kkkkkk

• Kesinlikle hocam. Mis gibi. Bizimkiler maşallah 80 kilo 1.40 boyuyla 1.90 altına bakmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Notorious II kullanıcısına yanıt
    Yine de Asyalılara karşı uyanık olmak gerek.

• O dediğin Tayland için sıkıntı hocam benimki tay değilYabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li) Oranın ladyboyları maşallah adam gibi

• nerden buldun bunu

• nereden buluyorsun hocam bunlari vietnamda mi yasiyorsun

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Yakışıklı bir erkek profili aç, sonra arkadaşım senden hoşlanıyor sana numarasını atayım de, kız yazsın. Oradan yürü Yabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li)  Bu yöntemle onlarca taş gibi kızlarla birlikte oldum. Tip 10/6

• Dating sitelerinden hocam. Tinder, badoo, okcupid vs.

hocam internetten vietnamlilarla konusup ne yapayim kiz yanina geliyor mu turkiyeye o onemli

Bizdekilerin beklentisi daha çok manken gibi çocukla çıkayım, parası vs olsun genelde daha çok tipe tapıyorlar. En son yazdığım Türk bile aynısı diğerinin bir benzeri sadece boyu farklı demiştim. Rusa yazmaya bayılırım kıza 1 hafta yazmadım diye ne trip atar ne de söylenir sadece nasılsın,kendini iyi hissediyor musun vs dediğini hatırlarım uzun süre konuşmadığımızda.

Tr kızı ise sadece erkeğin hayatındaki tek kızın o olması gibi garip istekleri olur. Sınıftan örnek vereyim hoşlandığım kız sınıftaki yakın arkadaşım ve akrabam kız ile konuştuğumu görünce nedense bir duraksıyor sinirleniyor. Bir rusa bakıyorum bir de buna biz rusla istediğimiz şekilde keyfimize bakıyoruz konuşuyoruz, takılıyoruz,tr kızı ise sanki sevgi değilde başka bir şey vadetmişiz gibi saçma düşüncelere gidiyor.

Bende bunu anlamıyorum,önce kendine bak istersen! Tamam ikinizde (-mizde) ne kral ne de kraliçeyiz kendini bu kadar el üstünde tutman, tutulman, cinsiyetin yüzünden toplum içinde de kendini üst düzey bir bireymişçesine bulundurman çok saçma. Eklemek istediğim bir diğer şey ise kesinlikle tr kızına güvenilmeyeceği, sizden daha yakışıklısını bulduğu anda veya daha uzunu bile olabilir ( bu gözler ne gördü) hemen ona gidiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 2 Temmuz 2022; 19:0:44 >

• Hayır ben oraya gidiyorum her yıl düzenli.

• Endonezyalı sanırım. Çöp

• Türklerden genel olarak uzak durmak gerekiyor hem erkek hem dişiYabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li)  Bizim kültürümüz yoz.

• Toporov kullanıcısına yanıt

Doğu Avrupa ve Rusya = Çöp

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt

Zevkler ve renkler. Vietnamlı, Endonezyalı değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.