Şimdi Ara

Türk erkekleri neden bu kadar abaza?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
2
Favori
12.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu sorunun cevabi nedir? Artik cok sinirime gitmeye basladi diyelim facebookta poker oynuyoruz masaya bir kiz oturuyor masadaki tum erkekler kiza abuk subuk seyler yazmaya basliyorlar. Facebook poker sadece bir ornekti bu tur ortamlarda heryerde boyle bakiyorum yabancilara hic boyle birsey yok. Facebooka kiz bulmak icin uye olanimi ararsin her girdigi sanal ortamda surekli kizlara abuk subuk seyler yazan mi ararsin.

Simdi diyeceksiniz ki yabancilar abaza degil cunku onlar istedigi zaman bir kizla kolayca birlikte oluyorlar. Ben liseyi Amerika'da okudum hicde oyle birsey yok belki Turkiye'ye gore daha kolay olabilir ama oyle aman aman bir fark hicbir sekilde yok. Hele kizlar burda giyindikleri sekilde Turkiye'de giyinseler yoldan gecen erkeklerin %85 i abaza abaza kiza bakarlar. Bazi yabanci kiz arkadaslarim bazi Turklerin onlari ekleyip sapik sapik seyler yazdigini soyliyorlar buna bir kac kere sahit oldum ve gercekten ne diyecegimi bilemedim. O kadar cok yapiyorlarki bu isi Turk erkeklerinin ismi sapiga cikiyor.

Zaten garip bir milletiz youtube da Turklerin oldugu her video kufur dolu. Adamlar sarkilarda bile videonun altindaki yorumlarda ana avrat bos bos birbirlerine kayiyorlar. Turklerin oldugu cogu ortam boyle birbirine kayan kayana. Sahsen Turklugumden hic bir sekilde utanmiyorum ama boyle olmasida cok hos degil.

Yani kisaca Turk erkekleri neden bu kadar abaza oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 28 Aralık 2010; 10:13:12 >
  • Düşünüyorum da bir cevap bulamıyorum. Eğitim de diyemiyorum.

Sanki bu bizim kültürümüz olmuş artık, atamıyoruz üstümüzden.
  • Valla bende bulamiyorum. Adamlar oyle bir noktaya gelmisler ki nefes alsin yeter diyorlar. Yolda yururken bakiyorum cok tipsiz kizlar oluyor onlara bile yiyecek gibi bakiyorlar.
  • Aklı şeyinde bir milletiz.. Öyle yetişiyoruz, muhabbetlerimiz hep onun üzerine.. İster istemez hep akıl oraya gidiyor ve artık istesede istemesede aklı şeyinde bir millet haline dönüyoruz.. Gencinden yaşlısına evlisinden bekarına herkesin 3 konusundan 1'i cinsellik üzerine, espriler keza öyle.. Ciddi araştırılması gereken bir konu diye düşünüyorum ben.
  • tr ye mi döndün sen
  • Aslında yazdıklarınıza katılıyorum abazalık var milletimizde aferdersiniz babamdan öğrendim ben ilk abazalığı yani adam uzakta gördüğü genci yaşlısı her zaman off mala bak mala der...Sinir edici biraz ama babadır kırmak istemiyoruz Türklerin kanında var gibi mantıklı bir cevap bulmakta zor... Bu arada ben genelde hoş bayanları süzerim... malum yerlerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

tr ye mi döndün sen

Yok yazlari geliyorum orda goruyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: enesbey

Aslında yazdıklarınıza katılıyorum abazalık var milletimizde aferdersiniz babamdan öğrendim ben ilk abazalığı yani adam uzakta gördüğü genci yaşlısı her zaman off mala bak mala der...Sinir edici biraz ama babadır kırmak istemiyoruz Türklerin kanında var gibi mantıklı bir cevap bulmakta zor... Bu arada ben genelde hoş bayanları süzerim... malum yerlerinden

Hayir bakarsinda hayvan gibi bakmanin karsindaki kisiyi rahatsiz edicek sekilde bakmanin alemi yok. Guzel bir bayan gordugu zaman bakmayan birinin oldugunu sanmiyorum zaten bende bakarim ama rahatsiz edicek sekilde degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 28 Aralık 2010; 10:26:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonra türk kızları şöyle böyle :D
  • arkadasim neden abazayiz ben sana soyliyeyim, ne lisede ne universitede yuzde 80 lik bir kesimin kiz arkadasi olmuyor, kiz arkadasi olan yuzde 20 lik kesimde cinselligi yasiyanlar belki 5te 1.Yani turkiyede universiteyi dahi bitirsen eger evlenmediysen duzenli cinsellik yasama ihtimalin yuzde 5 den cok daha az.Bu durumda bu insanlari neyle mesgul edeceksin?Turkiyede bircok sehirde genelev yok, onu da gectim dini ve kulturel nedenlerle bu da bir sekilde kisitlanmis.20-25 yasindaki adami da durduramazsin, icgudel olarak ihtiyaci var cunku, o da milletin karisinin kizinin bacaklarina bakar, onlari takip eder,internette gelen gecene sulanir, anlatabildim mi durum bu sekilde, amerikadaki adami da turkiyeye koy, burda bu kulturde yetissin o da ayni sekilde abaza olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 28 Aralık 2010; 10:30:57 >
  • Zaten kadınlara düşkünlüğümüz yüzünden Osmanlı devri son bulmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

tr ye mi döndün sen

Yok yazlari geliyorum orda goruyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: enesbey

Aslında yazdıklarınıza katılıyorum abazalık var milletimizde aferdersiniz babamdan öğrendim ben ilk abazalığı yani adam uzakta gördüğü genci yaşlısı her zaman off mala bak mala der...Sinir edici biraz ama babadır kırmak istemiyoruz Türklerin kanında var gibi mantıklı bir cevap bulmakta zor... Bu arada ben genelde hoş bayanları süzerim... malum yerlerinden

Hayir bakarsinda hayvan gibi bakmanin karsindaki kisiyi rahatsiz edicek sekilde bakmanin alemi yok. Guzel bir bayan gordugu zaman bakmayan birinin oldugunu sanmiyorum zaten bende bakarim ama rahatsiz edicek sekilde degil.

Tabi canım rahatsız edilcek şekilde bakılırsa yolda yürüyen insan bile rahatsız olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

sonra türk kızları şöyle böyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

arkadasim neden abazayiz ben sana soyliyeyim, ne lisede ne universitede yuzde 80 lik bir kesimin kiz arkadasi olmuyor, kiz arkadasi olan yuzde 20 lik kesimde cinselligi yasiyanlar belki 5te 1.Yani turkiyede universiteyi dahi bitirsen eger evlenmediysen duzenli cinsellik yasama ihtimalin yuzde 5 den cok daha az.Bu durumda bu insanlari neyle mesgul edeceksin?Turkiyede bircok sehirde genelev yok, onu da gectim dini ve kulturel nedenlerle bu da bir sekilde kisitlanmis.20-25 yasindaki adami da durduramazsin, icgudel olarak ihtiyaci var cunku, o da milletin karisinin kizinin bacaklarina bakar, onlari takip eder,internette gelen gecene sulanir, anlatabildim mi durum bu sekilde, amerikadaki adami da turkiyeye koy, burda bu kulturde yetissin o da ayni sekilde abaza olur.

Bi yandan haklisin. Ama Amerika'dada universiteye gidenlerin %50 si civari diye tahmin ediyorum en az biriyle birlikte olmamistir. Yani bir tecrubesi olmayan bir suru tanidigim var ama onlar hicde boyle abaza degiller. Olmus olanlar olsa bile herkes in duzenli bir cinsel hayati oldugu falanda yok.
  • Aile baskısı, çocuklar utangaç oluyor. 31 çekerken yakalanırsan aileden yiyeceğin azarın haddi hesabı yok.

Not: Bunların hiç briini yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Aile baskısı, çocuklar utangaç oluyor. 31 çekerken yakalanırsan aileden yiyeceğin azarın haddi hesabı yok.

Not: Bunların hiç briini yaşamadım.

Valla ne tur bir aile cocuguna kizar 31 cekti diye bilemiyorum. Sahsen bende hicbir zaman yakalanmadim ama cocukken yakalansam hic bir sekilde azar isitmemis olucagimdanda eminim. Sonucta ailelerin bununda bir ihtiyac oldugunun bilincinde olmasi gerekiyor.
  • Malta'da liselerin coğu kız-erkek ayrıymış. Şuna bak sözde Avrupa ülkesi...
  • quote:

Hele kizlar burda giyindikleri sekilde Turkiye'de giyinseler yoldan gecen erkeklerin %85 i abaza abaza kiza bakarlar.

Abaza bakmayı bırak, burada öyle giyinince tecavüz/taciz edilir üstüne üstlük açık giyindi diye cezada tahrik indirimide olur. Burada çok konu açıldı, kızlar açık giyiniyor niyet bozuluyor diye. Böyle ağır abazalarla dolu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 28 Aralık 2010; 10:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Hele kizlar burda giyindikleri sekilde Turkiye'de giyinseler yoldan gecen erkeklerin %85 i abaza abaza kiza bakarlar.

Abaza bakmayı bırak, burada öyle giyinince tecavüz/taciz edilir üstüne üstlük açık giyindi diye cezada tahrik indirimide olur. Burada çok konu açıldı, kızlar açık giyiniyor niyet bozuluyor diye. Böyle ağır abazalarla dolu işte.

Iste dogru. Valla hayatimda gordugum en tipsiz kizlara bile okuz okuz bakan kisiler gordukten sonra hayattan sogudum.
  • güzele bakmak sevaptır deyip bakarım
    din farkından kaynaklı türkiyede dine inanma amerikadan kat kat fazladır o nedenle abazalık oluyor dinde cinsel ilişki büyük günah o nedenle bakmakla yetiniyorlar
  • yanıt çok basit diil mi? çünkü, düzenli cinsel ilişki yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.