Şimdi Ara

Türk erkekleri neden bu kadar abaza? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Malta'da liselerin coğu kız-erkek ayrıymış. Şuna bak sözde Avrupa ülkesi...

Fransa'da da 100lerce lise var kız-erkek ayrı eğitim veren.

Asıl sorun ne biliyor musun, sen Avrupa'yı ahlaksız olarak görüyorsun.Fakat onlar öyle değiller.
    Asıl ahlaksız olan sensin, kafanda kurdukların ve yaşamak istediklerin için.
  • Ben abaza değilim şahsen. Atalarımında İtalyan olduğunu düşünüyorum.
  • ben abaza değilim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Malta'da liselerin coğu kız-erkek ayrıymış. Şuna bak sözde Avrupa ülkesi...

Fransa'da da 100lerce lise var kız-erkek ayrı eğitim veren.

Asıl sorun ne biliyor musun, sen Avrupa'yı ahlaksız olarak görüyorsun.Fakat onlar öyle değiller.
    Asıl ahlaksız olan sensin, kafanda kurdukların ve yaşamak istediklerin için.

Var ama özel o liseler ve olsa olsa 100 taneden 1 tanesi öyledir...

Bende Fransa'da yasiyorum ark.lara bir türlü anlatamiyorum burda da kiz bulmanin kolay olmadigini...

Sanki burdaki bütün kizlar evet diyorlar saniyorlar...
  • abazalık falan değil ya aclar köpekler.versen önlerine 2 tane hatun bişe yapamazlar.ama her millette var bundan yani türklere has bi özellik değil aslında.bunlar işte köy cocugu aslında.köylüye hiç bi lafım yok anlayın siz.aklı basında adam zaten sıyrılıyor.bak benim sevgilim yabancı cok seviyoruz birbirimizi.yani aslında yabancıların gözünde türkler öle abaza falan değil.bide olaya söle bak senin nufusun kac milyon 80 küsür.80 milyonluk ülkeden cıkacak tabi hertürlü adam.amerikaya bak cinayet,tecavüz en yüksek oranlar onlarda.bizim türk erkeginin dilinde var bitek aclar ac.bide kızlarımızda yani yarısı kasar.cıkıyosun sana kendisini böle melek gibi tanıtıyor sonra altından neler cıkıyor,tabi bunu gören erkeginde ruh hali bozuluyormerak etme kardesim yabancılar seviyor bizi.sen akıllı oldukca karsındakide akıllıysa hiçbise demez kimse sana türksün diye.benim amerikalı bi hocam vardı babamdan cok seviyorum öle diyim sana yani kısaca sen kişiligini koru yeter bide karsındaki adam olsun
  • Ben yeni nesili fırlama olarak görüyordum ama burda kız eline değmemiş liselileri görünce fikirlerim değişti. Kafaları zehir gibi çalışıyor belki ama hep yanlış yerlere oyundur, internettir, zornodur bunlara gerektiğinden fazla vakit harcıyorlar hatta gereğinden fazlayı bırak tüm vakitlerini bunlara harcıyorlar.

Yeni nesil kız arkadaş deyince çevreye hava atma ve zorno filmlerdeki fantezileri aklına getiriyor hemen. Ohşşş şunu eve atsam şöyle yapsam. Başlangıç yanlış zaten sonu nasıl doğru olsun. Arkadaş olmayı düşünen yok şu an kızlar biraz iyi davransın olm bu sana sulanıyo lan vercek lafları. Düzelmesi lazım da nasıl olacak bende bilmiyorum zor iş.
  • Birşeyi nekadar çok örtersen o kadar cazip kılarsın. Cinselliğin tabu olduğu her ülkede bu problemler yaşanır.
  • arkdaşlar olay dini muhabbete dönsün istemmem ama bazıları dinle alakalı demiş kadınlardan uzak dur diyen dinimiz aynı zamanda harama bakma diyor aynı zamanda erken yaşta evlenmeyi tavsiye ediyor yani erken yaşta evlenen birisi abazalıktan kurtulabilir sadece dini kurallarını bi kısmını yerine getirirsen abaza olursun mesela hiçbir kızla çıkma sevişme ama ök.üz gibi bak işte o adam abazadır hemde en abazasından ama tüm kurallara uyarsan kimse abaza diyemez ..

Bn evli adamlardada abaza olanını görüyorum neden abaza adamların niyeti pis kalbi kararmış işte bu yüzden yoksa tatmin mi olmuyor sanki ..Yani kısaca bu iş kalple alakalı ve malesef ülkemizde kalbi kararmış insan sayısı çok ...

Not : olan dini konu değil lütfen çarpıtmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

arkadasim neden abazayiz ben sana soyliyeyim, ne lisede ne universitede yuzde 80 lik bir kesimin kiz arkadasi olmuyor, kiz arkadasi olan yuzde 20 lik kesimde cinselligi yasiyanlar belki 5te 1.Yani turkiyede universiteyi dahi bitirsen eger evlenmediysen duzenli cinsellik yasama ihtimalin yuzde 5 den cok daha az.Bu durumda bu insanlari neyle mesgul edeceksin?Turkiyede bircok sehirde genelev yok, onu da gectim dini ve kulturel nedenlerle bu da bir sekilde kisitlanmis.20-25 yasindaki adami da durduramazsin, icgudel olarak ihtiyaci var cunku, o da milletin karisinin kizinin bacaklarina bakar, onlari takip eder,internette gelen gecene sulanir, anlatabildim mi durum bu sekilde, amerikadaki adami da turkiyeye koy, burda bu kulturde yetissin o da ayni sekilde abaza olur.

Bi yandan haklisin. Ama Amerika'dada universiteye gidenlerin %50 si civari diye tahmin ediyorum en az biriyle birlikte olmamistir. Yani bir tecrubesi olmayan bir suru tanidigim var ama onlar hicde boyle abaza degiller. Olmus olanlar olsa bile herkes in duzenli bir cinsel hayati oldugu falanda yok.

Sen amerikada yasadigina eminmisin? Cok inanilmaz asosyal degilse hemen hemen herkes 14-15 yasinda duzusmeye basliyor amerikada. Tutupda en ezik buzuk tiplileri soyluyorsan orasi ayri. Yoksa herkes arkadasiyla onla bunla yatip kalkiyor.
  • Nereden biliyorsun.O kadar çok övdüğün avupada kızın babası ile bir bira içip üst hatta kızına pompalamak çok şeferli bir tavır.Ayrıca bir abaza varsa oda avrupada yaşanlardır.Yapılan araştırmada haftada en az 5 farklı kişiyle ilişkiye giren insanların sayısı nufusun %60 70 şini oluşturuyor.Açacaksanda adam gibi konu aç genelleme yapma...
  • @uAslAnkara

sen bulundun galiba amerikada?

daha geçen gün bir konu vardı burada kız arkadaşımla sinemaya gidecez ilk buluşma hemen öpeyim mi yoksa onun öpmesini mi bekleyeyim diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
    @uAslAnkara

sen bulundun galiba amerikada?

daha geçen gün bir konu vardı burada kız arkadaşımla sinemaya gidecez ilk buluşma hemen öpeyim mi yoksa onun öpmesini mi bekleyeyim diye..

Evet amerikada yasiyorum. Kime dediysem turkiyede iste boyle boyle diye adamlar sasip kaliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22
    Nereden biliyorsun.O kadar çok övdüğün avupada kızın babası ile bir bira içip üst hatta kızına pompalamak çok şeferli bir tavır.Ayrıca bir abaza varsa oda avrupada yaşanlardır.Yapılan araştırmada haftada en az 5 farklı kişiyle ilişkiye giren insanların sayısı nufusun %60 70 şini oluşturuyor.Açacaksanda adam gibi konu aç genelleme yapma...

Göster bakalım araştırmayı. Adam abazadır belli etmez, türkiyede adam yoldaki karıya atlayacak gibi bakıyor, cüzdanın yere düşse erkek halinle eğilip alamazsın.
  • Kızsız ortamlarda yetiştiği için olabilirmi?
  • Vermiyorlar ondan.
  • quote:

Nereden biliyorsun.O kadar çok övdüğün avupada kızın babası ile bir bira içip üst hatta kızına pompalamak çok şeferli bir tavır.Ayrıca bir abaza varsa oda avrupada yaşanlardır.Yapılan araştırmada haftada en az 5 farklı kişiyle ilişkiye giren insanların sayısı nufusun %60 70 şini oluşturuyor.Açacaksanda adam gibi konu aç genelleme yapma...

Adam İstatistik kurumu başkanı.
  • quote:

Bize ne Avrupalıdan? Biz kendimize bakalım. Biz daha mı iyiyiz? Daha geçen gün kızının bekaretini kontrol etmek için önce parmaklarıyla kontrol eden daha sonra eşinin gözünün önünde kızıyla ilişkiye giren kişi Türk değil miydi? Adam zevkli bulunca bir kaç kere daha girmiş kızıyla ilişkiye...

http://www.hurriyet.com.tr/kadin/6278007.asp?gid=159

Bu işin Türklükle, Amerikalılıkla alakası yok. Kişilikle alakası var...
  • Okey oynarken de aynı durum. Masada bir kız varsa %100 asılan bir dallama olur.
  • neler gördüm neler.interpals da.kızın fotonun altına are u sex? yazan geri zekalı mı dersin...i wanna marry u diyen mi.....

artık 10 kızın 9 unun duvarında'' no turk no african yazıyor''.böyle bi aşığılama olabilir mi....
  • Turk erkekleri abaza midir degil midir bilemem ama oyle bir sey varsa bile bunun en buyuk sorumlusu medyadir. ya hu ad vermeyecegim bir site var mesela sozde sosyal icerikli bir site ama bildigin zorno sitesi. ya hu her gun tezgahlarda duran gazetelerin geneli ciplak hatun basiyor. diziler desen zaten zivanadan cikmis. ee bir de laiklik altinda insanlar bizim nasil yasayacagimiza karisamazsiniz diye tutturmus, dine sirtini donmus. (dindar bir insan degilim cunku bugunun dunyasinda istesende basarman cok zor. ama dinin gerekli oldugu konusunda herkesle her turlu munakasaya da girerim.) ondan sonra turk erkegi neden abaza? ya hu sen duzelt medyani en basta. gazete dedigin haber yayinlar o ne oyle. dergiler desen zaten cinsel iceriklisi bile kucucuk cocuklarin gozu onunde tezgahlara sergileniyor. o cocuk nasil buyuyecek varin siz dusunun. nesiller ilerledikce turkiyede kalite ciddi bicimde dusuyor ben bizzat cevremdeki insanlardan bu durumu rahat bir sekilde gozlemleyebiliyorum.
    son olarak sunu ekleyeyim mario jardel'e soruyorlar. turkiyede medyayi nasil buluyorsun diye. adam diyor ki gazetelerde cok fazla kadin var, sasirtici bir sey.ee bu adam bile boyle diyorsa varin siz dusunun. dedigim gibi medya insanlarimizi maalesef cok kotu bicimde etkiliyor. en basta medyanin duzelmesi gerek. cunku toplumla direk temas halinde olan bir kavram.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.