Şimdi Ara

Türk erkekleri neden bu kadar abaza? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
12.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluepower

Çözüm basit gelsin şeriat imam nikahıyla alalım 15 yaşında "karı" hallettikten sonra boşayalım başka "karı" alalım böyle böyle hemde dinden çıkmayız hardcore müslüman oluruz cennetteki hurilere ulaşırız

şeriatta bu haramdır arkadaş muta nikahı derler buna yasaktır hurilere falan ulaşılmaz yani bakma şii araplar yapıyor sapıklıktan başka bişey değildir caiz değildir şeriatta öyle bişey yokaraştırın bakın körükörüne inanmayın herşeye 1 müslüman yapıyor diye tüm müslümanlara caiz olmuyor yapanın günahı vesselam
  • bastırılmış cinsellik
  • Tuvalet eğitiminden kaynaklı.
  • Yukarı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

arkadasim neden abazayiz ben sana soyliyeyim, ne lisede ne universitede yuzde 80 lik bir kesimin kiz arkadasi olmuyor, kiz arkadasi olan yuzde 20 lik kesimde cinselligi yasiyanlar belki 5te 1.Yani turkiyede universiteyi dahi bitirsen eger evlenmediysen duzenli cinsellik yasama ihtimalin yuzde 5 den cok daha az.Bu durumda bu insanlari neyle mesgul edeceksin?Turkiyede bircok sehirde genelev yok, onu da gectim dini ve kulturel nedenlerle bu da bir sekilde kisitlanmis.20-25 yasindaki adami da durduramazsin, icgudel olarak ihtiyaci var cunku, o da milletin karisinin kizinin bacaklarina bakar, onlari takip eder,internette gelen gecene sulanir, anlatabildim mi durum bu sekilde, amerikadaki adami da turkiyeye koy, burda bu kulturde yetissin o da ayni sekilde abaza olur.

+yanyatmışsekiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.