Bir planlama taslağı oluşturuyorum da kafadan, sizce 18 günde konu olarak biter mi? Eş zamanlı olarak bir fasikülden ilerleyeceğim. Dört gün boyunca analitik çalışacağım çünkü analitik olmadan türevde çok zorlanılıyor diye duydum. Çok gaza gelip bir günde 3-4 video izlemezsem -ki genelde izliyorum- ayın 25'inde tamamen bitmiş olacak. Ama normal şartlar altında 18 gün konu kısmı için nasıldır sizce? Yoğun soru çözümlerini konu bittikten sonra yapacağım |
Türev + İntegral konu olarak 18 günde biter mi?

-
-
rahat biter daha kısa sürede de biter -
Mert Hoca'nın videolarıyla gideceğim normalde videoları 60-70 dakika olurken türev ve integralde 40 dakika falan yapmış, sanırım 10 günde falan bitiririm ya haklısınız hocam
-
Limtiini dinlediniz mi hocam? -
UP
-
Evet hocam limiti Mert Hoca'dan ve Apotemi fasiküllerinden götürdüm
-
Hocam apotemiyi sizce son aylara mı saklanmalı yoksa konu çalışırken kullanmalı mı?
-
İkisi de mantıklı bence hocam, ama fasiküller bence daha çok konu öğrenmek için. Apotemi kadar iyi fasikül de olmadığından diğer alternatiflere çok yönelmedim ben
-
Sağolun hocam. Konuyu öğrenmek için kullanmaya karar verdim. -
İkisi kaç günde bitti hocam? -
Biter -
hocam temponuza bağlı, biraz zorlarsanız evet biter.
-
Zannetmiyorum. Mert hocanın türevde 5 videosunu 3 günde izledim 4 gündür izlediğim yere kadar çaptan soru çözüyorum anlamadan geçmemek için. Sağlam olması için biraz zaman ayırılmalı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert Hoca'nın 5 videosu var, üç günde bitirdim. Eş zamanlı olarak Apotemi'ye başlamıştım, Apotemi henüz bitmedi ama 30 sayfa falan kaldı bugün yarın biter Limit fasikülü bayağı ince hocam kafaya takmış birisi bir günde de bitirir :D
-
Rahat biter de amaç ne -
Hocam ilk kez mi limit gördünüz yoksa tanışıklık var mıydı? -
Bitmez
Tavsiyem LTİ konularını aceleye getirmeyin sonra üzülürsünüz sınavda
Bakıcaz artık. Bu konular hızlı bitmelidir ya da ağırdan alınmalıdır diye bir kanun yok akışına bırakırız artık daha şubattayız
-
Sen bilirsin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yazılımcı maaşları 2025
- grammarly türkçe
- robert koleji fiyat 2025
- marmara ybs
- ea ilk bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X