12.sınıfım ikinci dönem okula gitmiycem günde 7 saat çalışırım min Matta türev,integral,geoda dörtgenler ve sonrası Fizikte basit harmonik hareket, elektrik,dalga mekaniği,modern fizik Biyoda sistemler Kimyada enerji,hız,denge Sizce kaç ayımı alır bunlar
İlk defa öğreneceğin için biraz uzun sürer her birine günde 3 er saatten 1 ay diyorum
Hocam naptın bide alan denemesi çözsem günde 13-14 saate gelir
Son 5 aya kalmissin bence yaparsın
6-7 ay sürer.
Tamam.
Tek tek yazıcam , ama gerçekten kendini kasman ve tekrar etmen lazım. Temelinin var olduğunu düşünerek söylüyorum yoksa bu yazdıklarımı dinleme. Türev 2- 2.5 hafta , integral 2- 2.5 hafta , dörtgenler 1 ay , Basit harmonik hareket 2-3 gün , Elektrik 2 hafta , dalga mekaniği 2-3 gün , modern fizik 1 hafta , biyoda sistemlerin tamamı 1 ay , kimyada enerji 2-3 gün , kimyada hız 2-3 gün , kimyasal denge 2-3 hafta. Bunlara sağlam bir şekilde yayarsan hepsi 2.5 aya biter .
Hepsini yalayıp yutman için en az 3.5 4 ay lazım bence
Yukaridakiler cok karamsar yorum yapmis. Benim de eksiklerim seninle ayni sayilir knk 1.5 aya rahat biter.
Millet abartmış bayağı, çok rahat biter 1.5-2 aya
Bana da 2-3 aya biter gibi geliyor ondan sonra 2.kaynaklar ve denemelere başlarım
Niye banlandı bu adam jekwgsjahs
arkadaşlar sizce 11. sınıf kimyası + ayt fizik + ayt biyoloji + integral + tyt kimya ne kadar sürede biter? biyoloji hariç hepsinde temelim var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme