Turknet MH DSLAM kilidini kaldırmıyor
Hat değerlerim böyle. DSLAM kilidi var. Netspeed kullandığım dönemde stabil bir şekilde 98 down 15 upload alabiliyordum. Turknete geçince de talebimi ilettim ama mh hattın stabil kalması için bu değerler de kalmasının iyi olacağını söyledi. Açıkcası o dönem de işim başımdan aşkın olduğundan ve uğraşamadım. Şimdi hem upload hem download için altyapımın desteklediği değerleri istiyorum.
Abone no: 0003491466
sil
|
|
|
Merhaba arkadaşlar, öncelikle mezun ve ea olduğumu belirterek giriş yapmak istiyorum, zamanım oldukça bol. Bu sene tyt matematik için geçen seneden kalan yarım Karekök'ü ve temiz 3D'yi bitirdim. Geliştiğimin ve hızlandığımın farkındayım. Fakat aralık ayına kadar en az bir tane daha soru bankası görmek istiyorum. Çünkü geçen sene çok keşkelerim olmuştu, sınava bir daha girme lüksüm olmadığı için şans faktörünü en aza indirmem lazım.
Şimdi ağalar, radarımda iki kitap var. İlki Metin tyt mat sb (2022), ikincisi Orijinal tyt mat sb (2022).
İkisini de inceledim çok beğendim, paraya kıyıp ikisini alacağım sanırım. Çözen arkadaşlar aşağıya gelirse tartışabiliriz. Size sormak istediğim şey şu, aralıktan önce tarihe ve edebiyata zaten girmeyi düşünmüyorum matematik için bir ayımı daha feda edebilirim fakat ayt matematik için sanki geç kaldığımı düşünüyorum çünkü planlarıma göre en erken aralık ayında bakabilirim. Kafamda;
ilk olarak iki kitabı sarmal şekilde (atıyorum; üslü metin, köklü orijinal, kesir metin, yaş orijinal...) aralığa kadar gittiği yere kadar götürüp kalanını döneme yaymak,
ikinci olarak ikisinden birini aralığa kadar bitirip diğerini denemede çıkan yanlışlara göre döneme yaymak,
üçüncü olarak sadece birini alıp yine eksiklere göre çözüp aralık itibariyle denemelere geçmek var.
üçüncü seçenek ayt matematiğe erken girmem açısından çok iyi fakat 3. kaynaktan sonra tyt mat netlerim halen 25 altı gelirse darmadağın olabilirim. Ne dersiniz?
sil
.
KAF 3 PKOB yanlış anlatım?
Arkadaşlar permütasyon dersine bugün başladım ve sonuna doğru geldim ama ödev testlerine gelene kadar gözüme çarpan 5-6 tane yanlış çözüm oldu. Kombinasyon ve diğerlerinde düzeliyor mu yoksa aynı hatalar orada da mevcut mu?
Nasılsınız?
Nasıl gidiyor arkadaşlar? bu sene büyük bir çoğunluk yerleşti, ne yaptınız üniye alışabildiniz mi? bir de benim gibi ea mezuna kalanlar var tabi. Neler yapıyorsunuz arkadaşlar, tyt de en azından ön çalışmayı kaç ay götüreceksiniz, netleriniz ne durumda ve keyfiniz ne alemde?
Merhabalar arkadaşlar. Eadan iyi bir temelle mezuna kaldım. Bu aralar boşluktayım, doğru düzgün çalışamıyorum üstümde bir bıkkınlık var, sanırım mezun psikolojisi bu oluyor. 2021 yksye hazırlanırken sağlam bir telegram grubumuz vardı, onlar çok iyi yerlere gitti doğal olarak grup dağıldı. Bana bu oluşumun çok faydası olmuştu. Bende bir tane grup açmayı düşünüyorum, hedefi olan sağlam kişiler gelirse hem fikir alışverişinde bulunuruz hem de ufak bir rekabet ortamı oluşur. Benim için sayı önemli değil, ne kadar az o kadar iyi. Gelmek isteyenler aşağıdaki linkten gelebilirler.
sil
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.403
İkinci El Bölümü Mesajları: 137
Konularının görüntülenme sayısı: 81.611 (Bu ay: 1.373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 691 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar