Turbo sorunu
-
-
0 al turbo tamir olmuyor revizyonlar 5bin km sonra patlıyor. aracı hemen satacaksan revize ettir sat.
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
İnsan hakkına nasıl girilir adlı bir öneri
Hiç hoş değil, duş kardeşim turbo masrafını öyle sat.
Diğer alıcının günahı ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yo soylebmeuecek birseey degil bu. Turbo arizalandi revize ettirdim dersin. Veya boyle de satarsin bi 10 kagit inersin fiyatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Sıfırı 54 bin.
_____________________________ -
Obbarey turbolarimiz sevelim. Yaglanana kadar gaza basmayalim park ettikten sonra 30 sn calisik vaziyette beklryip sonra motoru kapatalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hurafe bunlar, tüm araçlarımda buna en çok dikkat edenlerden biriydim geçen sene araç turbo yedi.
Bunlara hiç dikkat etmeyen 2. viteste hareket halinde araç stop eden, çalıştırır çalıştırmaz dip gaz yapan bir tanıdığım 400.000km boyunca turbo ile ilgili sıfır sorun yaşadı.
Kısaca şans işi.
Artık sıfır dikkat w213'ün canını çıkarıyorum umurumda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 24 Ağustos 2025; 12:59:44 >_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı