Şimdi Ara

1.4 benzinli 2007 doblo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araba tüplü
    2007 yeni kasa yeni derken 2004 kasa değil
    13 bin tl istiyolar

    Fabrika çıkışlı açık sonradan koltuk vs takılma değil tek sürgülü

    Sadece iş için kullanılacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benzinli doblolardan memnun olanini şimdiye kadar gormedim ben. 77 bg 115 nm torka sahip bir motor en fazla 800 kiloluk hb bi araci guc bela cekebilecekken, doblo 1250 kg agirliga sahip. Hemde tupte imkani yok yurumez o arac. Yokuslarda dip gaz genede bayilir. Yakit olarak cok uzer. Birde kapali kasa arac yuk tasimak için. Bu araca bu motor secenegi neden konulmus bende anlam veremedim. Yuk atinca verem eder. Dizel 1.3 mjet motor d2 kasalarda iyi is yapiyor. Bence alabiliyorsaniz dizel almaya bakin. Olmadi kangoo daha uygun olur genelde. Hic olmadi corsa, fiesta van bakin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 25 Ocak 2017; 17:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok ucuz diye şey etmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın yoruma kesinlikle katılmıyorum . Arkadaşımda var onlarda is için kullanıyor . Malzeme falan yüklüyorlar gayet memnun . Yokuşlarda tabiki dizel ataklığı yok ama ölmüyor. Bu paraya dizel araç alsan enjektör pompa ivir zıvır masrafı insanı yorar . Yakıt olarakta lpgde fena değil . Bu tur panel araçlarda genelde şanzıman ve difo ayarı daha degisiktir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 sıralı tüplü kullandım araç gidiyordu ama sadece gidiyordu. beklentiniz gitmesiyse 1.4 te gider.
  • yük zorlar 1,3 veya 1.6 dizeldi sanırsam birinin doblo full bagaj 5 kişi çıkamadı sen düşün
  • LPG'ciyimdir ama doblo dediğin dizel olur
  • Bir akrabam 400000 km de olanını 7000 tl ye aldı. alt takımı motoru iyidi. lpg ile kullanıyorlar. eşek niyetine biniyorlar. 14000 fazla geldi. araç kaç km'de.
  • Ben 2006 yılında 0 aldım tamamen hususi kullanım için bu zamandır da bende evet gitmiyor ama öyle yokuşta aman aman bir düşüklüğü yok 5 den 4 e atarsın sorunsuz çeker zaten kısa şanzuman var 1.4 olanlarda..
  • tsuvhiya T kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senged

    Benzinli doblolardan memnun olanini şimdiye kadar gormedim ben. 77 bg 115 nm torka sahip bir motor en fazla 800 kiloluk hb bi araci guc bela cekebilecekken, doblo 1250 kg agirliga sahip. Hemde tupte imkani yok yurumez o arac. Yokuslarda dip gaz genede bayilir. Yakit olarak cok uzer. Birde kapali kasa arac yuk tasimak için. Bu araca bu motor secenegi neden konulmus bende anlam veremedim. Yuk atinca verem eder. Dizel 1.3 mjet motor d2 kasalarda iyi is yapiyor. Bence alabiliyorsaniz dizel almaya bakin. Olmadi kangoo daha uygun olur genelde. Hic olmadi corsa, fiesta van bakin.

    işten anlamayan kafasına göre kurup anlatan biri insan bi düşünür önce tavsiye ettiğin o modellerdeki 1.3 75 beygir beğenmediğin 1.4 77 beygir kendinle bile çelişiyorsun işin içine gir teknik detaylarına 1.4 yada 1.2 motor dobloyu nasıl götürüyor anlarsın herkes salak bi sen akıllısın şanzıman farkı var bi araştır öğren kültürün artsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HaKy H kullanıcısına yanıt

    Ben araştırırım merakınız olmasın. Ama sizede tavsiyem tork, ağırlık, kapasite üzerine bir araştırma yapın. Benzinli aracım oldu. Dizel aracımda oldu. Yük atıp rampa çıkınca o şanzımana söyleyin farkını boşversin. Rampa çıkmaz demiyorum buna hiç bi zaman itirazım olmaz.. Ama ticari kasa, yüklü ve lpgli bir araçla 1.vites kağnı mod on rampa çıkmaya razıysanız buyrun, şanzımanıyla sizindir.1.4 benzinli 2007 doblo alınır mı ? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 9 Eylül 2021; 2:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaKy H kullanıcısına yanıt

    Kanka geçen bi arabanın camından içeri baktım ibre 240a kadar, kesin 230 basıyodur di mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazdığımı anlamayacak kadar safsınız ben 1.4 çok iyi demiyorum ama sizin 1.3 75 beygirinizde iyi deil çamur atmadan önce neyi savunduğunu bi bil körü körüne yazıyor bilgi kirliliği yaratıyorsunuz 1.3 te kullandım 1.4 te yukarda arkadaş lpg den bahsetmiş yeni nesil 4 noktadan enjeksiyonlu ve 1.4 son derece lpg ye uyumlu bir motor siz şahiblere brodwayşara takılan tüplerle kıyaslama yapıyorsunuz kaliteli ve uygun lpg kiti kullanırsan benzinle aynı performansı elde edersin benzinliden korkup lpg li die savunmaya geçmenize gerek yok var çevremde bir sürü 1.3 75 beygir yerinden zor kalkıyor 1.4 en azından alt devirlerde her türlü daha güçlü 1.3 te turbo açmadan araba yürümüyor resmen itesin geliyor turbonaçınca güzel güzel ama yakıta biniyor bu seferde herneyse ben size hiçbirşey anlatamam sizde hiçbirşey anlamazsınız zaten siz bildiğinizi okuyun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaKy H kullanıcısına yanıt

    yani aracın camından içeri bakıp yorum yapanlardanım diyorsun söylemene gerek yok tahmin edebiliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaKy H kullanıcısına yanıt

    4 senelik konuya yorum yaptığın ve doblo'cu olduğun için sana cevap vermeyeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.