Şimdi Ara

TÜM SOSYAL UYGULAMALARI SİLDİM ESKİYE DÖNDÜM GAYET RAHATIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş çevresi pek (hatta hiç) olmayan biriyim malum sosyal paylaşım sitelerini paylaşımdan çok balık avlamak (anladınız siz onu ) için kullanıyordum ancak gördüğüm o ki artık bu tür sitelerden bir cacık olmuyor bulduğum kızlar (ki 3-4 ayda 1 tane ya buluyorum ya bulmuyorum ) günde 500 tane erkekle konuşan ciddi düşünceden gayet uzak lay lay lom kızlar oluyor (bu arada yaşım 25 sevgili üyeler)

Bende artık bugün sabah itibariyle olmak üzere ne var ne yok sildim (silmek derken sadece telefondan kaldırmak değil önce hesabı silmek sonra programı silmek kastım)

Şuan ne facebook ne swarm ne instagram hatta ve hatta ne whatsapp ne viber hiç bir nane kullanmıyorum bana istediğinizi diyin ister antika diyin ister taş devrinden kalma diyin ama ben bu kararı verdim ve ilerde evlenirsemde (ki görücü evlenicem gibi bu gidişle) eşimede bu tür şeyleri kullandırtmayacam

Bu tür programlar tamamen zaman kaybı ister ben doğru kullanıyorum diyin ister ayda yılda bir giriyorum diyin zaman kaybı kardeşim boş boş insanların gerçek hayatta bulamadığı egosunu sanalda bulma işlevinden öte birşey değil bu programlar

vede size tavsiye ederim bu hesapları silmenizi inanın telefonumun (iphone 5s) şarjı 1 gün bile dayanmazken (bu programları yüklüydü tabi dayanmadığı sıralar) şuan neredeyse 3.güne adım atacak kadar az ve gıdım gıdım gidiyor telefonun şarjı

• Yikarida saydiklarindan vatsap disinda bende hic olmadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Yikarida saydiklarindan vatsap disinda bende hic olmadi..

Hiç birini kullanmadın yani ? süpersin o zaman bence whatsappta gereksiz zaten neden gereksiz olduğu sahibi tarafından belli oluyor sahibi kim yüz kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

quote:

Hiç birini kullanmadın yani ? süpersin o zaman bence whatsappta gereksiz zaten neden gereksiz olduğu sahibi tarafından belli oluyor sahibi kim yüz kitabı

Hocam sahibi kim...?

Digerlerini belli donem kullandim da xok sacmaydilar hocam

• quote:

quote:

quote:

Hocam sahibi kim...?

Digerlerini belli donem kullandim da xok sacmaydilar hocam

Whatsapp , facebook tarafından satın alındı yani sahibi facebook .

Saçma neden saçma çünkü ego sorunu olan kişilerin bir numaralı ilacıdır facebook ne kadar beğeni gelirse o kadar anti depresan yutmuş kadar mutlu oluyor o "zavallı" insanlar

• Bende sosyal medyadaki hesaplarımı dondurup veya silerek,telefonumdanda uygulamaları kaldırırarak bu ortamdan uzaklaştım.
    Bunu yapmamın nedeni ise insanların gerçek hayattaki duruşuyla sosyal medyadaki duruşlarının çok farklı olması.
    Sizinde dediğiniz gibi kafamda çok rahat,facebook ve swarm ne kadar takmıyorum desende insanın hayatını etkiliyor,
    Oturup düşününce oradaki insanlara imreniyorsun ister istemez.Ve buda insanda özgüven düşüklüğüne neden oluyor.
    Arkadaş ortamında kişinin facebooktaki fotoğrafını beğenen sayısına göre adam yerine koyanlar var,bu tip insanlarda var ve bu benim iyice soğumama neden oldu.Lise felan değil üniversiteye giden adamlar bunları söyleyenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Bende sosyal medyadaki hesaplarımı dondurup veya silerek,telefonumdanda uygulamaları kaldırırarak bu ortamdan uzaklaştım.
    Bunu yapmamın nedeni ise insanların gerçek hayattaki duruşuyla sosyal medyadaki duruşlarının çok farklı olması.
    Sizinde dediğiniz gibi kafamda çok rahat,facebook ve swarm ne kadar takmıyorum desende insanın hayatını etkiliyor,
    Oturup düşününce oradaki insanlara imreniyorsun ister istemez.Ve buda insanda özgüven düşüklüğüne neden oluyor.
    Arkadaş ortamında kişinin facebooktaki fotoğrafını beğenen sayısına göre adam yerine koyanlar var,bu tip insanlarda var ve bu benim iyice soğumama neden oldu.Lise felan değil üniversiteye giden adamlar bunları söyleyenler.

O gün swarm açtım abartısız hiç tanımadığım kimseleri ekleye ekleye ekleye 250 kişiyi buldu liste yani özgüven tanımadığın elalemi eklemek ise diyecek lafım yok ha neden açtım sırf deneme amaçlı ve bir insan iki günde 200 liste yapabiliyorsa bunun artık pek bir espirisi kalmamış demektir

Yani o facebookta hava atanlar var ya hani şu kadar arkadaşım bu kadar beğenim var diye hikaye hepsi sorsam 500 kişiden 10 hadi ıkın biraz daha 20 kişisini tanıyordur gerisi HAVA GAZI

Bir öz güven bence facebook ve diğer uygulamaları KULLANMAYARAK ulan adama bak be nasılda yolda yürürken dikkat çekiyor diye arkasından dedirterek kazanılır ki sağolsunlar gerçek hayatta beğenimiz çok o bize yetiyor sanallığa lüzum yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kassablanka K kullanıcısına yanıt
    Bence dışarıda beğenilmek ile sosyal medyada beğenilmenin "ego" açısından bir farkı yoktur(Sosyal medya haliyle hızlı ve çok kişiye ulaştırır)Son cümlenle dediklerine göre , o dediğin kişilerden farkın kalmamış.Ayrıca herkese bir miktar ego lazımdır ,kim istemez beğenilmeyi ? Ego manyağı olmak başka bir olay sapla samanı karıştırmamak lazım.Sen sanki biraz onları kıskanmışsın gibi(alınma sakın) ,demek istediğim onların yaptıkları ne kadar saçma olsada senin o kişileri sallamaman gerekirdi.Çünkü kıskanılacak bir tarafları yok ,böyle çok arkadaşlarım vardı hatta fenomen denilecek seviyede ben her zaman yaptığının bomboş bir iş olduğunu söyledim o kendi bildiğinibokudu zamanında ama benim özgüvenimi sarsan bir durum olmadı.Ha noldu 5 sene önceki fenomen dediğim eleman kendi ağzıyla söyledi daha çok değil 2-3 gün önce yaptığının saçma sapan bir iş olduğunu.Hatta madem bu kadar sevmiyorsun arkadaş listenden çıkarabilirdin zor bir olay değil.Kullanıp kullanmamk tabiki tercih meselesi ama sebepleriniz bana gereksiz geldi.Biraz eleştirel olmuş olabilir ,açık sözlü olmayı severim ,kimseyi kırmak istemem iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn0654 -- 12 Mart 2015; 23:00:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ne la bağımlı grupları gibi bunu bugün yapmadım mutluyum, kendimi iyi hissediyorum falan
  • İste bir sosyal medya'yi kullanamayan adamin daha kotulemesi durumu.

• quote:

Arkadaş çevresi pek (hatta hiç) olmayan biriyim malum sosyal paylaşım sitelerini paylaşımdan çok balık avlamak (anladınız siz onu ) için kullanıyordum ancak gördüğüm o ki artık bu tür sitelerden bir cacık olmuyor bulduğum kızlar (ki 3-4 ayda 1 tane ya buluyorum ya bulmuyorum ) günde 500 tane erkekle konuşan ciddi düşünceden gayet uzak lay lay lom kızlar oluyor (bu arada yaşım 25 sevgili üyeler)

Bende artık bugün sabah itibariyle olmak üzere ne var ne yok sildim (silmek derken sadece telefondan kaldırmak değil önce hesabı silmek sonra programı silmek kastım)

Şuan ne facebook ne swarm ne instagram hatta ve hatta ne whatsapp ne viber hiç bir nane kullanmıyorum bana istediğinizi diyin ister antika diyin ister taş devrinden kalma diyin ama ben bu kararı verdim ve ilerde evlenirsemde (ki görücü evlenicem gibi bu gidişle) eşimede bu tür şeyleri kullandırtmayacam

Bu tür programlar tamamen zaman kaybı ister ben doğru kullanıyorum diyin ister ayda yılda bir giriyorum diyin zaman kaybı kardeşim boş boş insanların gerçek hayatta bulamadığı egosunu sanalda bulma işlevinden öte birşey değil bu programlar

vede size tavsiye ederim bu hesapları silmenizi inanın telefonumun (iphone 5s) şarjı 1 gün bile dayanmazken (bu programları yüklüydü tabi dayanmadığı sıralar) şuan neredeyse 3.güne adım atacak kadar az ve gıdım gıdım gidiyor telefonun şarjı

forum yetkililerinden ozur dilemek istiyorum oncelikle

adam tuvalette sicarken bile bildirim atiyor boyle yerde akilli bir insanin isi olmaz..

• kassablanka K kullanıcısına yanıt
    Sen bence çevren olmadığı için böyle düşünüyorsun.

Bak ben de senin gibiydim. Ama zamanla çevre edindikçe lazım olduğunu göreceksin. Çünkü herkes orada abi.

Ben sadece görüşmek için kullanıyorum uygulamaları.

Bence sen de bir adım at ve kendine arkadaş edin, bir şeyler öğren, değişiklik yap hayatında.

Bu hayat çok kısa gerçekten.
  • Bende hiç biri zaten yoktu bi vatsap vardı onu da kullanmıyodum hazırlığa geçince kullanmaya başladım bide yine okül için mavi kuş açıcam gibi duruyor

• Tek tek geri açmada hesapları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ve whatsapp kullanıyorum. ikisinde de gerçekte tanımadığım kimse ekli değil. gayette faydalı oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Sen bence çevren olmadığı için böyle düşünüyorsun.

Bak ben de senin gibiydim. Ama zamanla çevre edindikçe lazım olduğunu göreceksin. Çünkü herkes orada abi.

Ben sadece görüşmek için kullanıyorum uygulamaları.

Bence sen de bir adım at ve kendine arkadaş edin, bir şeyler öğren, değişiklik yap hayatında.

Bu hayat çok kısa gerçekten.

Aynen öyle güzel söylemişsin.Sosyal ağlar boş diyen adam çevresi olmayan adamdır.1980lerden bu yana çok şey değişti.Çağın gerekliliği gibi.birşey.

Mesela facebooktaki gruplardan okuduğum bölümle ilgili staj duyuruları falan yapılıyor.Kısa zamanda çok kişiye ulaştığı için önemli noktası bu.

• quote:

Arkadaş çevresi pek (hatta hiç) olmayan biriyim malum sosyal paylaşım sitelerini paylaşımdan çok balık avlamak (anladınız siz onu ) için kullanıyordum ancak gördüğüm o ki artık bu tür sitelerden bir cacık olmuyor bulduğum kızlar (ki 3-4 ayda 1 tane ya buluyorum ya bulmuyorum ) günde 500 tane erkekle konuşan ciddi düşünceden gayet uzak lay lay lom kızlar oluyor (bu arada yaşım 25 sevgili üyeler)

Aynısını Eylül ayında yaptım ve hala devam ediyorum Yanlız dayanılacak gibi değil... Kaç ay oldu uzağım. Ağustos'a kadar dayanmayı düşünüyorum, sonra tekrar dalcam hepsine. Ağustos bi' gelsin de o zaman kesinleşir.

• Bilinçli kullanildığı sürece son derece faydalı bu uygulamalar.Facebook hesabımda 60 tane arkadaşım var.Onlarla samimiyım görüşüyorum valla ben lisede herkesi tanırdım ama herkesi facebooktan ekleme gibi bir sorumluluk hissetmedim.
    60 kişi durum paylaşıyor fotoğraf atıyor onlari takip ediyoruz sohbet ediyoruz sürekli.
    Instagram hesabıda yararlı arkadaşlarım dostlarım gittigi yerlerdeki fotoğrafları atıyor görmüş kadar oluyorum.

Yani anlayacağın o ki sen sağlam kişileri dostları ekle son derece etkili iletişim araçları sen gündelik hayattada görüşürsün ama her gün görüşecek halin yok arada bu sosyal medyadan takip edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal uygulamaları yanlış kullanmanin sonucu olarak tiksinti gelmis bi güne bi gün arkadaşım olmayan kişiyi eklemedim yada herhangi bir kıza bisey teklif etmedim delikanli adam gider direk gidee konuşur yüzüne sanal alem korkaklarin işi

• Facebook ve Whatsapp için yanlış düşünüyorsun, faydalı bir şekilde kullanılabilir ayrıca çevren olsa böyle demezdin iletişim vs. iyi oluyor ama sanırım asla ve asla insanların gittikleri yeri check-in yapmalarını anlayamayacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.