Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARA BAĞLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com alışverişimi anlaşmazlık nedeniyle THH'ye yönlendirdim. Bugün e-devlet üzerinden yaptığım kontrol sonucu karara bağlandı yazmışlar fakat karar yazmıyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.

• Ya gidip elden tebliğ alın ya da ev adresinize gelmesini bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler e-devlet üzerinden başvuru yaptım ve gerekli belgeleri elden verdim fakat şimdi baktığımda e-devletteki formda ''Başvuranın İmzaası'' kısmı boş.Bana orada bişey de imzalatmadılar.Tekrar kaymakamlığa gitmeli miyim yoksa imza olması şart değil mi ?
    Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Cougar AQUA 360 Li Rgb - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Akko MonsGeek FUN60 Ultra - Endgame Gear OP1 8K v2 - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - Razer Atlas
  • Hocam bankanın AYIPLI Hizmetinden dolayı THH başvuru yapılır mı?

• THH kararı lehime sonuçlandı , firmadan ödeme istedim 15 gün içinde yapıcaz dedi . Aradım 15 gün sonra açmadılar , ödeme yapmıyorlar . Bunlara ekstra yaptırım nasıl uygularım . İcra yapsam masrafları karşıdan alabilir miyim ?
  • tübise başvuru yaptım kredi kartı "yıllık üyelik bedeli" adı altında yaptıkları hırsızlığa karşılık.hem eşimin hem benim kartımdan 100tl çekmişler.zaten sene de verdiği bonus 100tl değilken bana kalkıp bunu yapması son derece can sıkıcı bir durum.müşteri hizmetlerini aradım 100tl karşılığında 30tl bonus verelim o da bir yıl iptal etmeme sözünüze karşılık.oldu canım! kalan 70tl min üstüne yatman için sana bir de söz mü vereceğim adi pislik!

neticede başvuru yaptım ve 3 gün sonra karara bağlandı yazdı.yaklaşık 10 gündür bekliyorum.ne gelen tebliğ falan bişey var ne de bir bilgi var.sadece karara bağlandı yazıyor.3 günde hangi karara bağladın? lehimemi aleyhimemi neye bağladın ortada bilgi namına hiç bir şey yok.SSS kısmına giriyorum orda da bilgi yok.bulunduğum semtin THH aradım telefonları açan yok! ya ben böyle işin varya ...............................
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.