Şimdi Ara

Tuğrul Çağrı Yılmazer ile Fitness Hakkında Sık Sorulan Soruların Cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, spora başlayalı bir ay oluyor. İnternette bir sürü bilgi kirliliği var ve ben spor salonunda bir hoca ile çalışmıyorum. kendim çalışmayı tercih ediyorum. o yüzden internetten öğrenebildiğim kadar doğru bilgiyi hafızama atmam lazım. Tuğrul hocayı daha önce duymuştum ve onu araştırırken şöyle bir video serisine denk geldim. inanılmaz keyiflendim! aklınıza gelebilecek her soruyu takipçileri için paylaşmış durumda. belki buradan siz de alacağınızı alabilirsiniz: Fitness Hakkında Merak Edilenler

• Tamam Tuğrul Bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ovv çok inandırıcı oldu gerçekten iyi viral denemesi ama başarısız, Try Again..

• Tugi90

• bu cocuga bende denk gelmistm videosuna , yerde bara takili 50kilo vardi aha barbell curl yapcak bakayim dedim 50kiloyla deadlift yapmaya basladi

• omuz max 115 cm kollar max 38 cm tugi şakamısın video cekecek kadar ?

yemin ediyorum ben şu forumdonanım da çürüyorum video işine mi girsem napsam video ceken elemanlara bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 29 Ekim 2016; 1:10:31 >
  • yorumlara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go Hard Or Go Home

omuz max 115 cm kollar max 38 cm tugi şakamısın video cekecek kadar ?

yemin ediyorum ben şu forumdonanım da çürüyorum video işine mi girsem napsam video ceken elemanlara bak .

go youtube or go home
  • olmamış hacı,bari kullanıcı adını değişik birşey yapaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.