Şimdi Ara

Termojenik Yağ Yakıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kış boyunca bulking yaptım ve bana göre fena sayılmayacak ölçüde kas kütlesi kazandım ama tabi bunun yanında hatrı sayılır yağlanmaya da sebep oldu. Bu nedenle yağ yakıcı kullanmak istiyorum önerileriniz nedir?

• Hydroxycut amerikan versiyonu yada grenade thermo detonator

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Hydroxycut amerikan versiyonu yada grenade thermo detonator

hydroxycut amerikan versiyonu nereden bulunabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Hydroxycut amerikan versiyonu yada grenade thermo detonator

hydroxycut amerikan versiyonu nereden bulunabilir?

Forumda 2.el bölümünde bir arkadaş amerika dan supplement getiriyor ondan aldim ben.

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Hydroxcut fiyat performansı olarak çok iyi duruyor ancak grenade thermo detonator daha mı iş görür sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Hydroxcut fiyat performansı olarak çok iyi duruyor ancak grenade thermo detonator daha mı iş görür sanki?

Hepsi aynı şeyin laciverti pek fark yok

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Peki acaba termojenik yap yakıcı yerine gün içerisinde yeşilçay kahve falan tüketip CLA kullanmak daha mı işe yarar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ yakıcı Clenbuterol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nutrex lüpo 6 black
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Peki acaba termojenik yap yakıcı yerine gün içerisinde yeşilçay kahve falan tüketip CLA kullanmak daha mı işe yarar?

termojenik yağ yakıcı kullanmadım ama yeşil çay falan boş iş denedim.
  • Grenade Thermo siparişi verdim bugün. Yarın gelir muhtemelen.

1 kutu bitirdikten sonraki izlenimlerimi paylaşacağım.
  • Bu termojenik dedikleriniz şeylerin hepsinin ana etken maddeleri kafein ve arjinin değil mi?
  • eISgood kullanıcısına yanıt
    Tebrikler bütün bilim alemini 1 cümleyle çürüttünüz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Ya etkisi var tabi. 10 kuruş ta para 200 lirada. İkiside "para".

Beklentileri yüksek tutunca insanlar afallıyo. Özellikle supplementler ve yağ yakıcılar (besin vs.) .

-- Kalori açığı düzgün makrolar-- İşin sırrı bu. Bunun dışında yapabileceğin 10 larca 100 lerce incik cincik var. %5 fark eder mi ? Edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 26 Mart 2015; 2:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Beklentileri yüksek tutunca insanlar afallıyo. Özellikle supplementler ve yağ yakıcılar (besin vs.) .

-- Kalori açığı düzgün makrolar-- İşin sırrı bu. Bunun dışında yapabileceğin 10 larca 100 lerce incik cincik var. %5 fark eder mi ? Edebilir.

Düzenli olarak 5 yıldır hemen hemen hergün 3-4 fincan yeşil çay içerim limon sıkıp.Yeşil çay içmediğim zamanlarıda bilirim.Şunu açık ve net olarak söylemeliyim metabolizmayı arttırmada,yağ yakımı ve geri yağ kazanımında çok ciddi faydasını gördüm.Bunu l-carnitin,lida(zayıflama hapı),cla kullanmış biri olarak söylüyorum.Yeşil çay 1-2 ay kullanıp zayıflayıp bırakılcak birşey değil.Düzenli hayat boyunca içilmeli.Hem sağlık hem kilo kontrolü için faydalı.He mucize mi değil ama destekleyici.Bazal metabolizma hızını %10 a kadar arttırdığı biliniyor.Bu 2000 kalorilik bir adamın 200 kalori fazladan harcaması demek günlük.9000 kalori 1 kg yağ demek.Sırf yeşil çay içerik 45günde 1 kg yağ yakılması veya alınmaması demek.Bence hiç fena değil.Sağlık içinse internette tonla makale mevcut.

L-carnitin nadir kullanırım çok bir esprisi yok.Spor randımanını ve kondisyonu arttırma dışında.
    Cla nında uzun vadede faydası olabileceğini düşünüyorum.

Diğer yağ yakıcı diye çıkan ürünlerin içinde uyarıcı etken maddeler nedeniyle gün boyu kalbe yük bindirdiği için zararlı olduğunu düşünüyorum.Lida yı 3 kere kullandım kalanını çöpe attım.Hem sağlık hem sürdürülebilite açısından mantıklı değil.Bu iş neticede sağlık için yapılıyor bu yüzden yağ yakıcı denilen haplardan uzak durulmalı.

• Bu tür supplementlerden tabi ki de mucize beklenmemeli ve kullanırken de bunun farkındayım. Ben sadece biraz kondisyon arttırıcı ve biraz da destek olmasını istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Düzenli olarak 5 yıldır hemen hemen hergün 3-4 fincan yeşil çay içerim limon sıkıp.Yeşil çay içmediğim zamanlarıda bilirim.Şunu açık ve net olarak söylemeliyim metabolizmayı arttırmada,yağ yakımı ve geri yağ kazanımında çok ciddi faydasını gördüm.Bunu l-carnitin,lida(zayıflama hapı),cla kullanmış biri olarak söylüyorum.Yeşil çay 1-2 ay kullanıp zayıflayıp bırakılcak birşey değil.Düzenli hayat boyunca içilmeli.Hem sağlık hem kilo kontrolü için faydalı.He mucize mi değil ama destekleyici.Bazal metabolizma hızını %10 a kadar arttırdığı biliniyor.Bu 2000 kalorilik bir adamın 200 kalori fazladan harcaması demek günlük.9000 kalori 1 kg yağ demek.Sırf yeşil çay içerik 45günde 1 kg yağ yakılması veya alınmaması demek.Bence hiç fena değil.Sağlık içinse internette tonla makale mevcut.

L-carnitin nadir kullanırım çok bir esprisi yok.Spor randımanını ve kondisyonu arttırma dışında.
    Cla nında uzun vadede faydası olabileceğini düşünüyorum.

Diğer yağ yakıcı diye çıkan ürünlerin içinde uyarıcı etken maddeler nedeniyle gün boyu kalbe yük bindirdiği için zararlı olduğunu düşünüyorum.Lida yı 3 kere kullandım kalanını çöpe attım.Hem sağlık hem sürdürülebilite açısından mantıklı değil.Bu iş neticede sağlık için yapılıyor bu yüzden yağ yakıcı denilen haplardan uzak durulmalı.

Metabolizma hızına kayda değer etki etmediğini gösteren çalışmalar var. Litre içsen %10 fark etmez . Günlük 200 kalori açığı falan veremez. Böyle şeyler mümkün olsa insanlar sağlıklarını riske atıp yağ yakıcı ilaçlar kullanır mı ? Yeşil çayın etkisi daha çok metabolizması olduğundan az çalışanlarda etkiliyi oluyomuş. Mesela hiç kahve tüketmeyen birisinde belki bi fark yaratabilir.

Bu tür durumlarda insanlar çok yanılıyo. Mesela yeşil çay güzel bir örnek. İnternete yeşil çay yazıp faydalarını görebilirsin. Yüzlerce güzel etkisi var. Ama bunların yanlarına bu etkinin miktarlarını yazmıyolar. Araştırıp okuduğun zaman fark ediyosun ki kayda değer değiller.

(Not: 7000 kalori 1 kg yağa denk geliyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 26 Mart 2015; 12:52:19 >

• Bende kesinlikle kayda değer olduğunu söylüyorum kendimden pay biçerek.Poşet çay değil aktardan aldığın tomurcuklu yeşil çaydan bahsediyorum.
  • Grenade thermo alabilirsiniz

www.aloprotein.com
    Grenade Thermo Detonator 100 Kapsül - Termojenik Ürün | Aloprotein
    http://www.aloprotein.com/grenade-thermo-detonator-100-kapsul
  • supplementler.com dan grenade thermo aldım 2 gündür kullanıyorum. İlk izlenimlerim gerçekten de gün boyunca ateş basıyor ancak içtikten sonra midede yanma hissi oluyor yemek yiyene kadar.
  • quote:

ben %100 işe yaramıyor demedim çok ama çok az bi payı vardır oda ha içmişsin ha içmemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.