Şimdi Ara

Hesap doğrulama sorularını daha önce cevaplamış olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin başına gelebilir, hesap bir şekilde başkasının eline geçebilir diye sorulan soruları edindim, kendime göre cevapladım (İhtiyacı olan varsa iletebilirim). Listede 24 tane soru var. Şimdi aranızda bunlardan cevaplayamadıklarınız olmasına rağmen talebi kabul edilen var mı, yoksa tümü cevaplanmalı mı? (Mesela hesabın açılış tarihini bilemediniz, normaldir. Ama RP satın almanıza ait kredi kartı bilgilerinin yanında onun pek önemi yok bence)

Bir de sormuş olmak için sorayım, "Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri" tuzak soru sanırım. Hesaba başka birisinin erişmesi ban sebebi diye biliyorum ben

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hesap Doğrulama Sorularını Daha Önce Cevaplamış Olanların Yapması Gerekenler

Hesap kurtarma işlemi sırasında doğrulama sorularıyla karşılaşabilirsin. Bu sorular, hesabının gerçekten sana ait olduğundan emin olmak için sorulur. Hesap doğrulama sorularını daha önce cevaplamış olsan bile, aşağıdaki adımları izlemen gerekir:

• LoL Hesap Kurtarma İşlemi: Hesabını kurtarmak için Riot Games'in resmi web sitesini ziyaret et ve "Hesabını Kurtar" bağlantısına tıkla.
    • Riot Hesabı Çalındı: Hesabın çalındıysa, "Hesabım Çalındı" seçeneğini seç.
    • Doğrulama Sorularını Cevapla: Daha önce doğrulama sorularını cevapladıysan, bunları tekrar girmen gerekecektir.
    • Ek Bilgiler Sağla: Riot Games ayrıca kimlik doğrulaması için ek bilgiler (kayıt e-postası, işlemler vb.) talep edebilir. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde sağla.
    • Sabırlı Ol: Hesap kurtarma işlemi zaman alabilir. Riot Games, hesabının güvenliğini doğrulamak için zaman ayıracaktır.

Hesap doğrulama sorularını hatırlayamıyorsan, Riot Games destek ekibiyle iletişime geçmen gerekecektir. Hesabını kurtarmak için gerekli adımlar hakkında sana yardımcı olacaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Soruları yollarsan sevinirim.
  • 1- Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2- Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3- Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4- Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5- Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6- Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7- Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    8- Hesaba ulaştığın son tarih:
    9- Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    10- Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri:
    11- Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    12- Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar:
    13- Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon, kostüm, rün vb.):
    14- Hesabı ilk oluşturan kişi:
    15- Hesaba nasıl sahip olduğun:
    16- Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    17- Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    18- Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    19- Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20- RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Barbaros Gangplank" veya "IP Takviyesi"):
    21- IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Miss Fortune" veya "Rün"):

Sorular bunlar 3-4 ay önce cevapladım 100 de 80 ini falan bilmişimdir .Mail adresini bilmediğim için veremeyeceğini söyledi.Sonradan düzelttiydim de öyle kurtarmıştım :D.İlk heron tarzı soruları çok önemsemezler.Aşağı yukarı bilmeniz yeterli ama mail adresi olsun çektiğiniz rpler olsun önemli.Üstteki arkadaşın da dediği gibi hesabıma şu arkadaşım erişiyordu demiyeceksiniz tabi ki.Sadece kendiniz eriştiğinizi söyleyin.Bi cezası var mı bilmem ama gereksiz yere kafa karıştırmaya da gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 19 Kasım 2014; 5:56:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osensei

PM ile yolladım

Ben soruları alalı 7 ay oldu ama herhangi bi ekleme çıkarma yaptıklarını sanmıyorum.

Teşekkürler.
  • eastteki hesabımı kurtarırken bana çok ilginç sorular soruldu. uzun süredir girmediğim bi hesaptı soruların cevaplarının çoğuda yoktu. 4 kere felan farklı soru grupları geldi. mesela kazandığım sihirdar simgelerini felan sormuşlardı. çok uğraştırdılar e mail adresini bilmiyorum dedim. en sonunda verdiler bendeki azme dayanamayıp sanırım
  • Şu sorularla uğraşmak yerine, World of Warcraft'taki gibi kimliğe dayalı hesap olayını devreye soksalar çok daha iyi olur.
  • 7 kere isim değiştirdim listesini çıkarıp yollasam geri verirler heralde hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yarısını yazmıştım kabul etmediler ilk mailimi istedi hep onu hatırlamıyordum biraz konuşunca yardım etti sağolsun yıldız koyarak ipucu verdi öyle hatırladım. mail önemli galiba
  • Geçen ay benim de başıma geldi. Bedava Lig TV izleme uğruna mail adresime erişim sağlanınca adam LoL hesabıma da girip mail adresini şifresini falan değiştirmişti. Soruları cevapladım 2 günde geri aldım. Kayıt olduğun mail adresi, tarihi ve hesabın açıldığı sunucu önemli sanırım.

Önemsiz bilgi: Adam hesabı çaldıktan sonra o kadar sahiplenmişti ki içindeki RP ile kendisine bir de CS Shyvana almıştı sağlam sövüyordum adama oynadığı oyunları Spectate modunda izlerken :D
  • Sağolun arkadaşlar, o vakit korkmama gerek yok benim. İlk beş şampiyon ve hesap açılış tarihinde sıkıntım vardı sadece. Ama hesabın açıldığı günkü şampiyon rotasyonunu hatırlıyorum, o yeter

Yukarıdaki sorulara ek olarak benden kredi kartı son 4 hanesi gibi şeyler de istediler, aklınızda bulunsun kesinlikle.

• Sattığım bir hesabı sattığım arkadaş 6-7 ay sonra çaldırmış bana ulaşmıştı kendisi geri alamamış doğal olarak hesabı. Ben ticket attım hesabı oluşturduğumdan uzun bir süre geçtiğini, başka oyunlar ve hesaplarlada oynadığımı felan söyleyip biraz geveledim lafı açıkcası. Bilgileri yarım yamalak verdim, hatta açtığım maili hatırlamadığımı ipucu verirlerse mailin tamamını söyleyebileceğimi söylemiştim ''l.....m@hotmail.com'' tarzında açtığım mailini söylediler. Hangi kredi kartını kullandığımı bilmediğim için 3 kart bilgisi verdim birisini kesin kullanmışımdır diye. Özetle insan gibi konuşursanız hesabı geri almanız için yardımcı oluyorlar bütün sorulara doğru yanıt vermek zorunda değilsiniz sadece ikna etmek önemli.
  • hesabi 2. sezonda actigim için cevapların cogunu hatırlamıyorum bi sikinti olsa hesabi alamicam demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuan

1- Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2- Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3- Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4- Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5- Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6- Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7- Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    8- Hesaba ulaştığın son tarih:
    9- Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    10- Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri:
    11- Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    12- Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar:
    13- Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon, kostüm, rün vb.):
    14- Hesabı ilk oluşturan kişi:
    15- Hesaba nasıl sahip olduğun:
    16- Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    17- Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    18- Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    19- Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20- RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Barbaros Gangplank" veya "IP Takviyesi"):
    21- IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Miss Fortune" veya "Rün"):

Sorular bunlar 3-4 ay önce cevapladım 100 de 80 ini falan bilmişimdir .Mail adresini bilmediğim için veremeyeceğini söyledi.Sonradan düzelttiydim de öyle kurtarmıştım :D.İlk heron tarzı soruları çok önemsemezler.Aşağı yukarı bilmeniz yeterli ama mail adresi olsun çektiğiniz rpler olsun önemli.Üstteki arkadaşın da dediği gibi hesabıma şu arkadaşım erişiyordu demiyeceksiniz tabi ki.Sadece kendiniz eriştiğinizi söyleyin.Bi cezası var mı bilmem ama gereksiz yere kafa karıştırmaya da gerek yok.

19.soru hariç hepsini hatırlıyorum

• Yeni konu acmak istemedim benimde ayni tur bi skntim var hesabim calindi bi sure once ama zaten birakmak istiyordum oyunu bahanem oldu diyiyordum bugunlre kadar simdi geri almak icin ticket attim ama gelen cvp hesap alim satim islerine karismis ve uzaklastiris ben kurtarma bilgilerini bile istemediler hepsinide biliyorum nerdeyse ne yapmam lazim

• Öyle bir durum varsa, biri veya birileri tarafından hesabın şikayet edilmiş. Hesabının çalındığına dair ticket'ta ayrı bir bilgilendirme yap, bu soruları iste, mantıken çalınan hesabın satışından vesaire sen sorumlu değilsin, bu yüzden açmaları gerekir.

Ama Riot destek ekibiyle olan tecrübelerimden biliyorum ki bir türkü tutturdular mı asla geri dönmüyorlar laflarından. Festival biletlerimizin kodları okutulmuştu geçen ay, fakat kodlar sisteme geçmemiş diye bize ödül vermediler. İki bilet yandı. Aynı bahanelerle döndüler. Sana da "Hesap bir kere alım-satım işlerine karışmış kusura bakma" dememeleri için bir sebep yok yani. Yine de şansını dene.
  • Hepsi ezberimde

• LOL BAKANI kullanıcısına yanıt
    Bakanım şunlara bir kaç soru daha ekleyelim hazır torbadayken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osensei kullanıcısına yanıt
    League of Legends Kullanım Koşulları sözleşmesinin “D” maddesi uyarınca, hesabına dair “hesap satışı” yapıldığı tespit adilmiş olup; bu hesap uzaklaştırılmıştır. Bu hesabın uzaklaştırmasının kaldırılması veya uzaklaştırma süresinin kısaltılması da mümkün değildir.

Kurallar gereği, her tür hesap satışı; hesabın devredilmesi veya hediye edilmesi; hesapların takas edilmesi ve hesap paylaşımı yasaktır.
    Kullanım Koşulları için:http://tr.leagueoflegends.com/tr/page/kullanim-%C5%9Fartlari-s%C3%B6zle%C5%9Fmesi-tou

Kullanım Şartları’nın D maddesi:
    "D. Hesap Satışları. Size temin edilen Hesap size özeldir ve Riot Games, kullanıcı Hesaplarının devrini kabul etmez ve kesin olarak yasaklar. Herhangi bir Hesabı satın almayacaksınız, satmayacaksınız, hediye olarak vermeyeceksiniz ve alım satımını yapmayacaksınız ve böyle bir teklifte bulunmayacaksınız ve bu yönde girişimler hükümsüz ve geçersiz olacaktır. (İşbu Sözleşmede kesin olarak izin verilmedikçe veya Riot Games tarafından kesin olarak onaylanmadıkça) Hesabınızın ve/veya Giriş Bilgilerinizin tarafınızca başkasına verilmesi, Hesabınızın askıya alınmasına veya feshine yol açabilir."

Bu maddeye aykırı olarak uzaklaştırılan hesaplar için herhangi bir destek veremediğimizi de belirtmek istiyorum, üzgünüm.

Wukilll
    Riot Games Oyuncu Destek

Daha önce attgım tickete boyle bi cvp gelmişti üstelemedim ama 200+ skin vardı hesabımda yeni bi ticket attım erişemiyorum hesabıma diye bakalım ne olacak

• Bilemediğin soruları yanlış kabul ediyorlar.Hepsine doğru cevap vermek zorunda değilsin yalnızca karşıdaki supportu hesabın asıl sahibinin senin olduğuna inandırabilcek kadar sorulara doğru cevap verebilirsen hesabını geri alabilirsin.Bunlar için en önemlisi hesaba rp çektiğin kredi kartlarının numaraları güvenlik kodları bunlar yoksa da rp çektiğinde sana verilen işlem numaraları.Tabi bunların yanında ilk aldığın şampiyonlar refund ettiklerin gift yolladığın aldığın arkadaş isimleri bunlardanda doğru cevap istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bilemediğin soruları yanlış kabul ediyorlar.Hepsine doğru cevap vermek zorunda değilsin yalnızca karşıdaki supportu hesabın asıl sahibinin senin olduğuna inandırabilcek kadar sorulara doğru cevap verebilirsen hesabını geri alabilirsin.Bunlar için en önemlisi hesaba rp çektiğin kredi kartlarının numaraları güvenlik kodları bunlar yoksa da rp çektiğinde sana verilen işlem numaraları.Tabi bunların yanında ilk aldığın şampiyonlar refund ettiklerin gift yolladığın aldığın arkadaş isimleri bunlardanda doğru cevap istiyorlar.

Aynen söylediklerinin hepsi hakkında bilgilendirebilirim kendilerini. Gift alış verişlerimin tümü ezberimde, RP alış yöntemleri, kart mart bilgileri en kolay iş. Alınan ilk beş şampiyonu öğrenebilsem güzel olacak, nostaljik kısmı da var bunun :D

Bu arada ikinci sorumu tekrarlayayım, geyik bi soruydu gerçi ama "Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri" tuzak soru değil mi ya? Hiç bu soruya cevap verip sağ kalan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 20 Kasım 2014; 3:42:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.