Şimdi Ara

Ttnet yalın internet yeni kampanya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aradım görüştüm 8 mbit 54.90 olan pakete telefon parası ekliyorlar telefon olmadığı halde yani

54.90 + 15 = 69.90 yani 70 lira ayda

normal telefon almak istesen 21 lira ayda 5 lira eksik işte ama 8mbit 25 kotalının fiyatı yalın internette 70 liraya geliyor böylelikle birde ilk açılışta 8 lira bağlantı birde 24 lira binmemne ücreti var mış bunları 12 ye bölüyorlarmış

ayda 70 lira çok para , aslında almadığınız telefonun parasınıda alıyor yani yanında yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 21 Şubat 2011; 17:57:23 >
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Hesab şu şekilde
    normal telefon internet alırsan 20TL telefon + 55 TL internet + 2 TL bağlantı + 2 lira Modem = 79 TL yapıyor
    Yalın Adsl alırsan 8 TL bir defaya mahsus devre bağlama + 60 Lira internet = 60 lira (2. faturaya göre)

Aradaki en büyük fark telefon yok 24 ay yerine 12 ay tahahüt ücretsiz modem vermesi en mantıklı kampanya şuan

yanlışınız var müşteri hizmetleri 54.90 + 15 tl sabit ücret var diyor birde 24 liralık ücreti 2 lira olarak 12 ye bölüyor

(internet 54.90) + (15 sabit ücret) + 2 tl aylık bölünen ödeme) == 71.90 liraya geliyor aylık
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Hesab şu şekilde
    normal telefon internet alırsan 20TL telefon + 55 TL internet + 2 TL bağlantı + 2 lira Modem = 79 TL yapıyor
    Yalın Adsl alırsan 8 TL bir defaya mahsus devre bağlama + 60 Lira internet = 60 lira (2. faturaya göre)

Aradaki en büyük fark telefon yok 24 ay yerine 12 ay tahahüt ücretsiz modem vermesi en mantıklı kampanya şuan

yanlışınız var müşteri hizmetleri 54.90 + 15 tl sabit ücret var diyor birde 24 liralık ücreti 2 lira olarak 12 ye bölüyor

(internet 54.90) + (15 sabit ücret) + 2 tl aylık bölünen ödeme) == 71.90 liraya geliyor aylık

http://ttnetbasvuru.com.tr/index.php?Icerik=YalinInternet&utm_source=ttnetbasvuru&utm_medium=ustsag&utm_campaign=yalinadsl

http://www.ttnet.com.tr/web/236-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/yalin_internet_kampanyasi

bi tıkla da bak zor degil dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 21 Şubat 2011; 18:17:36 >

• arkadaşım orayı bende okudum zor değil tabii ki 10dk önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ararsan bir zahmet zor değil demi öğrenirsin, sayfada bu 15 tl lik ücreti yazmamışlar ama tel açarsan + 15 lira sabit ekleneceğini öğrenirsin
  • quote:

arkadaşım orayı bende okudum zor değil tabii ki 10dk önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ararsan bir zahmet zor değil demi öğrenirsin, sayfada bu 15 tl lik ücreti yazmamışlar ama tel açarsan + 15 lira sabit ekleneceğini öğrenirsin

siz 24 aylık 5 ay indirimli tarifenen biz 12 aylık tarifeden bahsediyoruz.konu aynı şey degil yalın adsl de 2 adat fiyat var biri sizin dediginiz 24 aylık paket digeri 12 aylık paket.

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

arkadaşım orayı bende okudum zor değil tabii ki 10dk önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ararsan bir zahmet zor değil demi öğrenirsin, sayfada bu 15 tl lik ücreti yazmamışlar ama tel açarsan + 15 lira sabit ekleneceğini öğrenirsin

siz 24 aylık 5 ay indirimli tarifenen biz 12 aylık tarifeden bahsediyoruz.konu aynı şey degil yalın adsl de 2 adat fiyat var biri sizin dediginiz 24 aylık paket digeri 12 aylık paket.

not:ttnet ofisten ve mh den ve bayiden teyit edilmiştir, ve bu hafta bu tarifeye geçiyorum ondan biliyorum yani.

ve geçen hafta mh biri bana da yok öyle bi tarife dedi ben sitelerinden buldurdum kendine aaa varmışşş demekle yetinde cahil mh ne takılıp kalmayın.

• hocam ben 24 aylıkdan bahsetmiyorum bu aşağıdaki verdiğiniz linkdeki 12 aylık taahhütlü tarifeden bahsediyorum 8 mbit netlimitsiz olan 59.99 x 12 ay olan müşteri hizmetlerindeki bayan bu fiyata 15 lira sabit ücret ekleneceğini üstüne basa basa söyledi
  • quote:

hocam ben 24 aylıkdan bahsetmiyorum bu aşağıdaki verdiğiniz linkdeki 12 aylık taahhütlü tarifeden bahsediyorum 8 mbit netlimitsiz olan 59.99 x 12 ay olan müşteri hizmetlerindeki bayan bu fiyata 15 lira sabit ücret ekleneceğini üstüne basa basa söyledi

Kampanyada uygulanacak indirimli ücretler nelerdir?

Kampanya kapsamında uygulanacak indirimli ücretleri aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. TTNET Yalın İnternet paketlerindeki indirime ek olarak kablolu ya da kablosuz modem abonenin tercihine göre ücretsiz verilecektir.Tarife Paketleri Bağlantı Hızı Aylık Kullanım
    Kotası İnternet Paketleri
    Kampanya Tarifesi

Yalın İnternet NET6 8 Mbps'ye kadar 6 GB 39,99 TL x 12 ay
    Yalın İnternet NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 59,99 TL x 12 ay

Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.
    8 Mbps'ye kadar TTNET YALIN İNTERNET paketlerinde abone, TTNET YALIN İNTERNET hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
    Tüm NET Paketler için adil kullanım politikası uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır.
    Takip edilen aya girildiğinde, Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım kotasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
    TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
    TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır.
    *******Kampanya tarifelerine Yalın İnternet aylık erişim ücreti dahildir.*****

http://www.ttnet.com.tr/web/308-2496-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_sikca_sorulan_sorular_-_kampanyalar/yalin_internet_kampanyasi

linkinden ---Kampanyada uygulanacak indirimli ücretler nelerdir?--- sekmesi.

kardeş cahil mh takılıp kalmayınız bu tarife için ben geçen hafta aradıgım da bana cevap veren müşteri temsilcisinin 12 aylık bi kampanya oldugundan haberi bile yok tu ertesi gün tekrar aradım başka bir temsilci evet var ve sabit ücret dahil fiyatlardır dedi yetinmedim telekom a ttnet ofisine ve ttnet bayisine sordum teyit ettirdim ve smile deki aboneliğimi sonlandırmak için geçen hafta iptal formu gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 21 Şubat 2011; 19:18:25 >

• tamam dostum ozaman bana bilgi verende hatalı aslında ttnet başvurusu alan dükkanda bana evet abi 15tl sabit ücreti var bize oyle bilgi verdiler dedi ama siz telekom a direk gidip sorduysanız ne ala tabii ki şimdi kesin fiyat herşey dahil 59.99 ytl mi kesin yani ozaman iyi bakalım alalım sürpriz çıkmaz insallah
  • quote:

tamam dostum ozaman bana bilgi verende hatalı aslında ttnet başvurusu alan dükkanda bana evet abi 15tl sabit ücreti var bize oyle bilgi verdiler dedi ama siz telekom a direk gidip sorduysanız ne ala tabii ki şimdi kesin fiyat herşey dahil 59.99 ytl mi kesin yani ozaman iyi bakalım alalım sürpriz çıkmaz insallah

dikkat edin 24 aylık olanı satmasınlar yanlışlıkla bu konuda dogruyu bilen temsilci sayısı malesef az ben bayiye güvenemedim ttnet ofisten yaptırıcam işlemleri bu arada birde modem verilecek size ücretsiz,kablolu kablosuz siz seçeceksiniz.
  • teşekkürler kablosuz modem olarak hangisini seçmemizi önerirsiniz peki, birde buradada ttnet başvuru noktası var ama ttnet ofis değil ne ye dikkat edelim 12 aylık seçtiğimizde sözleşmede sorun olmaz diyorsunuz doğrumu
  • TTNET'in şimdiye dek çıkardığı en iyi kampanyalardan birisi bu, telefon hattını iptal ettirmek isteyenler için de kaçırılmayacak bir fırsat aslında.

Bir de 24 lira bağlantı ücreti yok sanırım doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 22 Şubat 2011; 15:10:23 >
    Adres Tarif Edilir.
  • Yeni aboneliklerde 24 TL bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır.

Abonenin internet hattını veya kampanyasını iptal etmesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan TTNET Yalın İnternet indirimleri ve modem ücreti (kablolu modem için toplam 50 TL, kablosuz modem için toplam 125 TL) tahsil edilecektir.

Bağlantı ücreti var, bide ikinci cümleyi okursanız modem parası diyor ya acaba o parayı sadece 12 aydan önce iptal edersek mi talep ediyor yada 12 ay dan sonrada iptal edince o modem parasını isteyeceklermi onu tam anlamadım.

Bir sorum olacak şimdi ben bu kampanyaya başvuru yapacam, bu tt netin sayfasında ayrı bir kampanya yani yalın adsl diye geçiyor birde internet üzerinden adsl başvurusunda flash bellek hediye kampanyasıda varmış, internetten başvursam buna ayrıca flash bellek te alırmıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 24 Şubat 2011; 16:07:40 >

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Yeni aboneliklerde 24 TL bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır.

Abonenin internet hattını veya kampanyasını iptal etmesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan TTNET Yalın İnternet indirimleri ve modem ücreti (kablolu modem için toplam 50 TL, kablosuz modem için toplam 125 TL) tahsil edilecektir.

Bağlantı ücreti var, bide ikinci cümleyi okursanız modem parası diyor ya acaba o parayı sadece 12 aydan önce iptal edersek mi talep ediyor yada 12 ay dan sonrada iptal edince o modem parasını isteyeceklermi onu tam anlamadım.

Bir sorum olacak şimdi ben bu kampanyaya başvuru yapacam, bu tt netin sayfasında ayrı bir kampanya yani yalın adsl diye geçiyor birde internet üzerinden adsl başvurusunda flash bellek hediye kampanyasıda varmış, internetten başvursam buna ayrıca flash bellek te alırmıyım acaba?

Arkadaşım TTNET'EN çok şey istiyorsun hem makul bir kampanya düzenleyecek hem de flash bellek verecek fazla iyimsersiniz.

• Doğru söylüyorsun bugün aradım yalın nete sadece ofis ve bayiden başvurabilirsiniz dediler. Bende gittim başvurdum bugün akşam üstü zyxel kablosuz modem aldım ama modemim var o yüzden ihtiyacım yok ihtiyacı olana satabilirim.
    Birde ofis 2010 alayım dedim yanında taksitle onuda telefon faturasına ekliyorlarmış telefon olmadığı onuda vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 24 Şubat 2011; 23:26:26 >

6 GB Kotalı
    Yalın İnternet NET6 8 Mbps'ye kadar 6 GB 39,99 TL x 12 ay
    6 GB Kotalı 8 Mbps'ye kadar 6 GB 32 TL.+20 TL. (Tel. Parası Konuş yada konuşma) Toplam : 52 TL.

Aylık Fark : 12,01

Sınırsız
    Yalın İnternet NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 59,99 TL x 12 ay
    NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 59,9 TL.+20 TL. (Tel. Parası Konuş yada konuşma) Toplam :79,9

Aylık Fark : 19,91

Not: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnyildirim -- 4 Mart 2011; 10:36:22 >

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.