Şimdi Ara

Ttnet yalın internet yeni kampanya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoca05

tecrübelerimi paylaşayım. yalın tarife güzel bir tarife. fakat ince bir hesap var burda. dikkatli okuyun: 1 YIL DOLDUKTAN SONRA NE OLACAK? :)
    İnternet kullanabilmek için aylık 15 TL yalın ADSL hat ücretini ödemeye devam edeceksiniz. Yada yeniden sabit telefon alacaksınız. Telefon bağlama ücreti, kesme ücreti, yeni adsl abonelik ücreti, yine aynı hesaba gelecek. Yaş yere yatar mı bunlar?

Diğer önemli bir nokta ben şimdiye kadar hiç taahhüt vermedim ama kazığı yine ben yedim. Hep indirim, fırsat gibi şeyler olur diye önemsemedim. Ama hep fazladan paralar ödedim. Taahhüt verenler indirimlerden faydalandı. Ben avcumu yaladım. Bu arada DialUp günlerinden beri ve adsl ilk çıktığından beri ttnet mağduruyum. mağdurum ben mağdurum OOF OF.

tarife süper bi tarife değil degerlendirilebilir sadece. 1 yıl dolunca ister kapat ister başka servis sağlayıcıya geç istersen 3g kullan sorun ne ki.

• 1 yıl dolduktan sonra diğer sağlayıcılara geçilir ne olacak dert edilecek birşey yok bence
  • www.sadedoping.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

www.sadedoping.com

Peki internetim ne zaman açılır?
    Çok yakında Doping Sade Internet hizmetinizde olacaktır.
  • Arkadaşlar, TTNET kimseye bedeavadan iyilik yapmaz bunu aklınıza iyice sokun, mutlaka bu yaptığı iyiliğin karşılığını sizden kat kat çıkaracaktır.... Sonuçta kaybeden taraf siz olacaksınız, o yüzden uzak durmaya gayret edin bu Telekom hırsızından....
  • arkadaşlar diğer firmalardan diyorsunuzda süperonline in döşediği fiber den başka hangi firma 1 metre kablo döşemiş.

alın toptan internet fiyatlandırması
    http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/ReferansTeklif/ADSL_TOPTAN_TARIFE_UCRETLENDIRMELERI.pdf

hepsinin altyapısı ttnette adamlarda belki sadece kontrol paneli web sitesi var.
    ttnetten alıp bize satıyorlar.haliyle ttnette kendinden daha ucuza internet sattırmaz.
    artı olarak arıza kaydınız normalde 1 haftada sonuçlanıyorsa diğer firmalarda olunca iki hafta sürüyor.
    sebebi arızayı çözen yine ttnet santral personeli.
    boşuna laf kalabalığı.çıbanın başı ttnet wimax 4g falan gelmedikçe 3g ucuzlamadıkça biz bu ttnetin elindeyiz başka yolu yok.
    ben ne kullanıyorum derseniz 8mb limitsizi iptal ettirdim vodafone aylık cepnet.
    en rezil olanda bu 10 sene önce kullanıyordum bu gprs yi hala gprs
    mısırda halk ayaklanması varmış nah ayaklanırlar.bizde bu şark zihniyeti varken ttnet sonuna kadar emer vampir gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

arkadaşlar diğer firmalardan diyorsunuzda süperonline in döşediği fiber den başka hangi firma 1 metre kablo döşemiş.

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/ReferansTeklif/ADSL_TOPTAN_TARIFE_UCRETLENDIRMELERI.pdf

hepsinin altyapısı ttnette adamlarda belki sadece kontrol paneli web sitesi var.
    ttnetten alıp bize satıyorlar.haliyle ttnette kendinden daha ucuza internet sattırmaz.
    artı olarak arıza kaydınız normalde 1 haftada sonuçlanıyorsa diğer firmalarda olunca iki hafta sürüyor.
    boşuna laf kalabalığı.çıbanın başı ttnet wimax 4g falan gelmedikçe 3g ucuzlamadıkça biz bu ttnetin elindeyiz başka yolu yok.
    ben ne kullanıyorum derseniz 8mb limitsizi iptal ettirdim vodafone aylık cepnet.
    mısırda halk ayaklanması varmış nah ayaklanırlar.bizde bu şark zihniyeti varken ttnet sonuna kadar emer vampir gibi

Dostum senin kadar çabuk teslim olsaydık şimdiye bunun 2 katı olurdu fiyatlar, sen dua etki senin yerine de savaşan birileri var bu TTNET gibi yüzsüz ve terbiyesiz şirketlerle....

• arkadaşım ben aynı zamanda pc servisiyim tt santrali ile çok haşır neşir oluyorum haliyle.
    adama diyorum müşteri hattında arıza var 8mb bağlantıyı bir mb ye düşürerek çözüyor.
    yada hat kopuyor diyorum hava yağmurlu yağmurlar dinse arızaların çoğu düzelir diyor.
    bak şimdi yazınca bile stres oldum.
    en son kendi hattım arıza yaptı telefon hattı kopuk hoca diyorum ucuna makina takıyorum tık yok ölçü aleti takıyorum voltaj yok diyorum
    o sen hattı dondurmuşsun ondandır bi aktif et diyor.
    adamı yerinden kaldıramayınca yerim internetini diyerek aynı gün iptal ettirdim akşama gprs ile devam.

amma savaş demişsiniz orası komik oluyor.
    hiç bir alt yapı yatırımı olmayan ortada çekilmiş 30 senelik bakır kablodan nemalanmaya çalışan
    ttnet koçnet smile vs.vs akbaba gibi görünüyor gözüme.
    hadi ttnet dslam santralleri ilave yaptı biri smile aklıma gelmeyen diğerleri ne yaptı acaba yatırım olarak.
    sitede oturmayan birinin süperonline alamayacağını düşünürsek sadece uydunet var
    uydunet ise kendi halinde takılıyor canı isterse kablo döşüyor.alılarsa ekime almazlarsa başkası alır diye takılıyor.
    dünya gelmiş iletişim çağına avrupa 4g diyor 100mb netten bahsediyor.
    biz burda 8mb interneti 200 mt öteye (kendi işyerim) veremeyen telekomdan hayır bekliyoruz.
    valla yapacak hiç bir şey yok.
    avrupada biri ucuz bağlantı şekli geliştirmedikce bu memlekette bu adamlar elindeki parsayı kimseye yedirmez.
    şöyle düşünün avea turkcell vodafone hepsi aynı fiyatlara internet satıyor.
    fiyatı tt den aşağı çekseler yani 30 tlye 1mb internet sabit ücret falan yok deseler acaba tt de müşteri kalırmı.
    ama hiç de oralı değiller
    acaba niye.
    4gb kotalı 3g internetmi olur otursan 5 saatte dolar o kota.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

arkadaşlar diğer firmalardan diyorsunuzda süperonline in döşediği fiber den başka hangi firma 1 metre kablo döşemiş.

www.superonline.net
    www.uydunet.net
    www.metronet.com.tr
    http://www.turkmesh.com.tr/
    http://www.turbo.net.tr/

bu aralar vodafone dan bir atak bekliyorum borusan telekom u satın aldı belki kendi alt yapısını kurarak internet hizmeti de verir.

benim bildiğim bunlar superonline ile uydunet zaten çok alt yapılarını geliştiriyorlar
    şuan metronet te bir çok ilde hizmet vermeye başladı fiyatları da güzel.
    turbonet den pek bişey olcağını sanmıyorum
    turkmesh nasıl hiç bilmiyorum

• bahsedilenler lokal ve komple türkiyeyi kapsaması gibi bir şeyin ihtimali yok malesef.
    ben izmir in ilçesindeyim ve onları internet şirketinden saymıyorum.
    şu anki şartlarda bence elimizde bi 3 g ve 3 şebeke var.
    altyapısı döşenmiş hizmet veren.
    lakin onlarda büyük bir ihtimal bi anlaşma çerçevesinde fiyatı indirmiyorlar.
    şu an 3 firma interneti makul bir yere çekse ttnet iflas eder
    ancak büyük bir ihtimalle onlarda ttnetten alıyor neti

uydunetin web archive sitesinden baktım ama bulamadım.belki bir iki ilçe ilave olmuş.6 senede iki ilçe ilave ediyorsa iplemiyor demektir.
    türksat gibi bi firma o arada 2 tane uydu attı sanırım.
  • 12 ay bittikten sonra +15lirayı alıcaklarmış.
  • arkadaşım telekom sabir ücreti gelir bellemiş bi kere.
    adsl telefon görüşmesi falan hikaye.eve iki tel uzat kullan kullanma aylık 15-20 tl hangi sektörde var böyle kazanc.
    yasayla da bağlamışlar hat bakım ücreti diye 20 senelik telefon hattıma bir kez arıza kaydı bırakmamışım bakım ücreti alıyor adam.
    çok sıkışmadıkça o 15 i bırakmaz telekom.avantalı karlı tarife olmaz ucunda mutlaka tt kazanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

12 ay bittikten sonra +15lirayı alıcaklarmış.

12 ay sonrası iptal ettirebilirsin veya başka bir kampanya alabilirsin
  • Ben bugün telekom bayisine uğradım. yalın internet diye bişey çıkmış bilgi almak istiyorum dedim.
    Evet daha ocakta çıktı ama biz tavsiye etmiyoruz dedi.
    neden dedim.
    Bi kere telefon olmasa bile ona da her ay 20 tl sabit ücret ödüyorsunuz dedi.
    O zaman yalın interneti çıkarmanın mantığı ne dedim.
    Valla işte bi mantığı yok, biz de sizler gibi rahatsızız o konudan dedi.

Eğer telefon bağlatıp üzerine adsl istersen konuş konuşma o telefona her ay 20tl sabit ücret ödüyormuşsun, üstüne de kullandığın internet tarifesinin ücretini ödüyorsun. Bana çok saçma geldi bu yalın adsl olayı. madem sabit ücreti olacak ne yalınından bahsediyorsun sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsi

Ben bugün telekom bayisine uğradım. yalın internet diye bişey çıkmış bilgi almak istiyorum dedim.
    neden dedim.

Eğer telefon bağlatıp üzerine adsl istersen konuş konuşma o telefona her ay 20tl sabit ücret ödüyormuşsun, üstüne de kullandığın internet tarifesinin ücretini ödüyorsun. Bana çok saçma geldi bu yalın adsl olayı. madem sabit ücreti olacak ne yalınından bahsediyorsun sen.

Sadece internet isteyenlere TTNET'ten Telefonsuz İnternet! 12 ay taahhüte çok uygun fiyatlarla Telefonsuz İnternet sahibi olun, kablosuz modeminizde TTNET'ten ücretsiz gelsin!

Telefonsuz İnternet'le tanışmanız için TTNET'ten büyük fırsat! 8 Mbps'e kadar hızlı 6 GB kotalı ya da Limitsiz TTNET Telefonsuz İnternet paketlerine 12 ay taahhütle çok uygun fiyatlarla sahip olun, kablosuz modeminiz de TTNET'ten size ücretsiz gelsin. 28 Şubat 2011'e kadar başvurun, sizin de internetiniz TTNET olsun!

Hemen şimdi TTNET Telefonsuz İnternet'e online başvuru yapın, sözleşmenizi ve modeminizi biz size getirelim!

Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

Yalın İnternet NET6 8 Mbps'ye kadar 6 GB 39,99 TL x 12 ay
    Yalın İnternet NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 59,99 TL x 12 ay

http://ttnetbasvuru.com.tr/index.php?Icerik=YalinInternet&utm_source=ttnetbasvuru&utm_medium=ustsag&utm_campaign=yalinadsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 18 Şubat 2011; 18:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rsi

Ben bugün telekom bayisine uğradım. yalın internet diye bişey çıkmış bilgi almak istiyorum dedim.
    neden dedim.

Telefon baglatırsanız YALIN ADSL olmuyor telefonsuz internet isterseniz YALIN oluyor ve bu durumda cüzi bir indirim söz konusu oluyor .Mesela 1 mb 4 giga kotalı tarife için 38 lira bir ücret yazılmış TURK@NET sadece internet adlı kampanyasında: halihazırda buna 29 lira artı 20 lira telefon parası ödüyoruz.

• Buna iyi diyenler okusun;

Çok değil bir sene önce Netlimitsiz paketinin fiyatı 49 tl idi. En düşük sabit telefon ücreti de 9 tl. Topladığınız zaman 58 lira eder. Şimdi adamlar telefon bile vermeden üstelik de 12 ay taahhüt isteyerek aldıkları ücret 60 lira. Bu mu kaçmaz fırsat. Uyumayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Buna iyi diyenler okusun;

Çok değil bir sene önce Netlimitsiz paketinin fiyatı 49 tl idi. En düşük sabit telefon ücreti de 9 tl. Topladığınız zaman 58 lira eder. Şimdi adamlar telefon bile vermeden üstelik de 12 ay taahhüt isteyerek aldıkları ücret 60 lira. Bu mu kaçmaz fırsat. Uyumayın artık.

şuan endüşük telefon hattı 21.90 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Buna iyi diyenler okusun;

Sen 1 sene öncesi fiyatı alırsın o zaman olayda biter arkadaşım en düşük tarife ücreti şuan telefonda 21,90 TL
  • Ben bir zamanlar taahhüt vermeden daha ucuza sahip olabildiğiniz bir şeyi şimdi kampanya gibi göstermenize kızıyorum. Tepki göstereceğinize koşun millet, kaçırmayın diyorsunuz. Daha çok vururlar sırtınıza semeri.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.