Şimdi Ara

Ttnet yalın internet yeni kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KLLAXON

24 ay sonunda neredeyse aynı hesaba geliyor. 24 ayda 24TL az ödenmiş oluyor normal bir ADSL+Telefon bağlantısına göre. Fakat buna karşılık taahhüt verilmiş ve kampnaya bitiminden sonra 54,90TL+15TL=69,90TL netlimitsiz için ödenecek. Bu 24 aylık süreçte eğer tarifelerde bir değişiklik olursa "Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. " belirtildiği gibi fiyat farkı alınacak. Tabi değişiklik zam değilde bir indirim olursa ne alaa.

Taahhüt 12 aylık ne de olsa ondan sonra diğer servis sağlayıcılar da yalın adsl hizmeti verirler ise alternatifler de çoğalır şu anda tek şirket olduğu için bu hizmeti alabileceğimiz bence iyi bir kampanya. Dopingi simile ve birini defalarca aradım hala onay bekliyoruz diyorlar sürekli.

• yaw bumudur kacırılmyacak fırsat... ??? limitsiz demeyin şu pakete.. 8 mbit desteklese gam yemicem..hadi destekledi diyelim 25 gbyte kota nedir ? ttnet geçicek bu ayakları.. yalandan 3-5 kuruş ne koparsam kar diye bakıyor.. yok modem hediyesiymiş..
  • Arkadaslar ttnet in oyununa gelip dümenine su taşımayın hemen kampanyaya atlayıp taahhüt vermeyin size son zamlarla attıgı kazıkları hemen sineye çekmeyin
  • TTNETE GÜVENMİYORUM...
    KESİNLİKLE BİR ŞEKİLDE FATURAYI ŞİŞİRİYOR.

KOÇNET AL
    SMILE AL
    WIN AL

TTNET ALMA...

YETER ARTIK BU TTNETEN ÇEKTİĞİMİZ.

ŞENER ŞENİN REKLAM PARASINI ÇIKARMANIN BAŞKA BİR YOLU...
  • Arkadaslar kesinlikle taahhüt vermeyin TTnet'e, iptallerin arttığı sırada can simidi olarak bunu çıkardılar ancak bunda bile bir kurnazlık var, çünkü alternatif servis sağlayıcıların hepsi su anda yalın dsl in makul bir seviyeye ulaşması icin bastırıyorlar ve benim smile ADSL müşteri yetkilisinden aldığım bilgiye göre 5-10 tl gibi bir fiyat için çalışıldığı ve yakında duyuulacagi söylendi , isterseniz sizde arayıp sorabilirsiniz ancak kesinlikle TTnet'e taahhüt verip hakliyken haksız duruma düşmeyin ve sizleri keriz yerine koyup dunyanın en pahalı internetini satıp karlılık rakamlarını gururla duyuran bu şirkete prim vermeyin
  • TTNET kotahesAabıyla SMİLE kota hesabı arasında 200 MB fark var. ttnet şişiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 12 Şubat 2011; 13:00:35 >
  • Bir rahat bırakmadı ttnet taahüt bitti diye zorla taahüt yaotırmaya çalışıyo akıllılar.
  • Hesab şu şekilde
    normal telefon internet alırsan 20TL telefon + 55 TL internet + 2 TL bağlantı + 2 lira Modem = 79 TL yapıyor
    Yalın Adsl alırsan 8 TL bir defaya mahsus devre bağlama + 60 Lira internet = 60 lira (2. faturaya göre)

Aradaki en büyük fark telefon yok 24 ay yerine 12 ay tahahüt ücretsiz modem vermesi en mantıklı kampanya şuan
  • Eldeki çöp modemleri dağıtıyorlar, telekoma o modemlerin birim başına maliyeti 10 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Şubat 2011; 1:20:00 >
  • modem almak istemezsek?
  • Şimdi her halükarda 15 tl sabit ödeceyeceğiz.Bir yıl boyunca bu sabit ücreti ödemeceğiz.Hemde kablosuz modem sahibi olacağız.Mevcut aboneler yararlamaz diyor bu resmen saçmalık bal gibide yararlanır.Gidin başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

Şimdi her halükarda 15 tl sabit ödeceyeceğiz.Bir yıl boyunca bu sabit ücreti ödemeceğiz.Hemde kablosuz modem sahibi olacağız.Mevcut aboneler yararlamaz diyor bu resmen saçmalık bal gibide yararlanır.Gidin başvurun.Tarifenizi 8 net limitsizden 8 net limitsiz yalın adsl yaparlar.8 tl de devir işi var oda onun için zaten.
  • Kesinlikle TTNET'e taahhüt vermeyin. "Bedava" deseler yine vermeyin. Çünkü TTNET "taahhüt" istiyorsa bilin ki yeni gelişmeler olacaktır ve insanların diğer firmalara gitmesini engellemeye çalışıyordur. "Süper kampanya, kaçırmayın" deyip insanları TTNET'e bağlamak istiyorlar!... Üstelik TTNET'in artık gözü dönmüş durumda. Alenen yalan söyledikleri oluyor! "Ücretsiz" deyip ücret alıyorlar! "Limitsiz" deyip limit koyuyorlar! Taahhüt verirsiniz, sonra zam yaparlar birşey yaparlar çıkamazsınız da, bin pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 13 Şubat 2011; 13:32:33 >
  • ttnete tahüt verenlere ne diyelimki başka firmamı kalmadı gidin başka yere odrdada modem seçenekleri var yeterki ttnete olması fili tekel son bulsun kazık adsl nene hızında adsl hayır yaaa hayır saha dolabını yanına bile 8 mbt varemeyen şirkete
  • haklısın. ttnet kampanyasından aldığım rt-104 airties modem smile geçtiğimde çalışmadı. ttnet verdiği modemler fabrikasyon olarak kilitli yani başka bir servis sağlayıcıda çalışmıyor. Bence ttnet kampanyalarının verdiği modemleri almayın. TTNET'in tekeli inşallah bir gün kırılacak.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adulger

haklısın. ttnet kampanyasından aldığım rt-104 airties modem smile geçtiğimde çalışmadı. ttnet verdiği modemler fabrikasyon olarak kilitli yani başka bir servis sağlayıcıda çalışmıyor. Bence ttnet kampanyalarının verdiği modemleri almayın. TTNET'in tekeli inşallah bir gün kırılacak.....

smile nin kide çalışmıyo başkasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Kesinlikle TTNET'e taahhüt vermeyin. "Bedava" deseler yine vermeyin. Çünkü TTNET "taahhüt" istiyorsa bilin ki yeni gelişmeler olacaktır ve insanların diğer firmalara gitmesini engellemeye çalışıyordur. "Süper kampanya, kaçırmayın" deyip insanları TTNET'e bağlamak istiyorlar!... Üstelik TTNET'in artık gözü dönmüş durumda. Alenen yalan söyledikleri oluyor! "Ücretsiz" deyip ücret alıyorlar! "Limitsiz" deyip limit koyuyorlar! Taahhüt verirsiniz, sonra zam yaparlar birşey yaparlar çıkamazsınız da, bin pişman olursunuz.

1.5sene önce bağlattım interneti.taahhüt vermedim hiç ,senin gibi düşünüp ama hiç bir gelişme olmadı tarife ve fiyatlarda.bundan sonrada olmaz.

• e_capkan, nasıl gelişme olmadı? Daha yeni zamlandı. ("Adil kullanımı" arttırdıkları zaman büyük bir yüzsüzlükle fiyatı da arttırdılar!)

Ayrıca önümüzdeki aylarda yalın ADSL konusunda gelişmeler olabilir ve farklı tarifeler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

Arkadaslar kesinlikle taahhüt vermeyin TTnet'e, iptallerin arttığı sırada can simidi olarak bunu çıkardılar ancak bunda bile bir kurnazlık var, çünkü alternatif servis sağlayıcıların hepsi su anda yalın dsl in makul bir seviyeye ulaşması icin bastırıyorlar ve benim smile ADSL müşteri yetkilisinden aldığım bilgiye göre 5-10 tl gibi bir fiyat için çalışıldığı ve yakında duyuulacagi söylendi , isterseniz sizde arayıp sorabilirsiniz ancak kesinlikle TTnet'e taahhüt verip hakliyken haksız duruma düşmeyin ve sizleri keriz yerine koyup dunyanın en pahalı internetini satıp karlılık rakamlarını gururla duyuran bu şirkete prim vermeyin

Haklısın bir süre beklemekte fayda vardır .

• tecrübelerimi paylaşayım. yalın tarife güzel bir tarife. fakat ince bir hesap var burda. dikkatli okuyun: 1 YIL DOLDUKTAN SONRA NE OLACAK? :)
    İnternet kullanabilmek için aylık 15 TL yalın ADSL hat ücretini ödemeye devam edeceksiniz. Yada yeniden sabit telefon alacaksınız. Telefon bağlama ücreti, kesme ücreti, yeni adsl abonelik ücreti, yine aynı hesaba gelecek. Yaş yere yatar mı bunlar?

Diğer önemli bir nokta ben şimdiye kadar hiç taahhüt vermedim ama kazığı yine ben yedim. Hep indirim, fırsat gibi şeyler olur diye önemsemedim. Ama hep fazladan paralar ödedim. Taahhüt verenler indirimlerden faydalandı. Ben avcumu yaladım. Bu arada DialUp günlerinden beri ve adsl ilk çıktığından beri ttnet mağduruyum. mağdurum ben mağdurum OOF OF.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.