Şimdi Ara

TTNET Yalın internet hizmeti başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
43.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalın İnternet nedir?
    Naked Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan nDSL (Yalın İnternet) servisi, DSL genisbant hizmeti ile Sabit telefon hizmeti arasındaki bağlantıyı kaldıran bir servistir. Böylece abone mevcut telefon aboneliği olmadan DSL (internet erişimi) bağlantısına sahip olabilir.

Yalın İnternet'in ADSL'den farkı nedir?
    ADSL aboneligi ile beraber sabit telefon aboneligi zorunludur. Yalın İnternet'te ise sabit telefon aboneliği gerekli değildir. Telefon hattı ücreti olmadan, sadece Yalın İnternet ücreti ödenerek internet paketlerinden faydalanılabilir.

Yalın İnternet avantajları DSL servisinin genel avantajlarını içermektedir.
    • Yüksek hızda Internet Erişimi
    Internet kullanıcılarına minumum 1024 Kbps (1 Mbps), maksimum 8192 Kbps (8 Mbps) arasında mevcut tarifelerde alternatif hız seçenekleri sunar.
    • Sabit telefon zorunluluğu olmadan internet erişimi
    • Yalın İnternet kullanıcıları kendilerine ayrılmış özel bant genişliğini kullanırlar.
    • Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar.

Telefon ve Internet hizmeti almamaktayım. TTNET Yalın İnternet abonesi olabilir miyim? Hangi ücretleri öderim?

Yeni aboneliklerde telefon ve internet hattı olmayıp, yeni Yalın İnternet abonesi olmak isteyenler
    • Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık): 15 TL
    • Devre Hazırlama Ücreti (1 Defalık): 8 TL
    • Baglantı Ücreti (2 TL x 12 ay) ödeyerek Yalın DSL abonesi olabilirler.
    • Seçilen tarife ve /veya kampanya ücreti

Sadece Telefon Hizmeti almaktayım, internetim bulunmuyor. TTNET Yalın İnternet abonesi olmak istersem hangi ücretleri öderim?
    • Bağlantı Ücreti (2 TL x 12 ay) ödeyerek Yalın İnternet abonesi olabilirler.

Mevcut İnternet abonesiyim, TTNET Yalın İnternet hizmetine geçersem hangi ücretleri öderim?
    Yalın İnternet aboneliklerinde, mevcut İnternet abonesi olanlar (telefon hattı ile internet hizmeti alanlar)
    • Yalın İnternet Geçiş Ücreti (1 Defalık): 8 TL

Sabit Telefonum ve İnternetim Yok, TTNET Süreli Yalın İnternet hizmeti almak istersem hangi ücretleri öderim?
    Süreli Yalın İnternet Aboneliğinde,
    • Süreli Yalın İnternet Paket Ücreti (tek seferde toplu olarak ödenir)
    • Bağlantı Ücreti (Süreli Yalın İnternet Paket Ücretine dahildir).
    • Devre Hazırlama Ücreti (1 Defalık): 8 TL

Sabit Telefonum var, İnternetim Yok, TTNET Süreli Yalın İnternet hizmeti almak istersem hangi ücretleri öderim?
    Süreli Yalın İnternet Aboneliğinde,
    • Süreli Yalın İnternet Paket Ücreti (tek seferde toplu olarak ödenir)
    • Bağlantı Ücreti (Süreli Yalın İnternet Paket Ücretine dahildir).

Mevcut İnternet abonesiyim, TTNET Yalın İnternet aboneligine geçmek istedigimde hizmetimde kesinti olur mu ve kaç gün içinde geçiş işlemi tamamlanır?

Geçis işlemi sırasında hizmette kesinti olmaz, 7 gün içinde geçis işlemi tamamlanır.
    .
    TTNET Yalın İnternet başvurusu için neler gereklidir?

TTNET Yalın İnternet başvurusu için gerekli belgeler:
    • TTNET Yalın İnternet abonelik sözleşmesi
    • TTNET Yalın İnternet abonelik başvuru formu (talebe uygun olan)
    • Kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) aslı ve fotokopisi
    • T.C. vatandaşlık numarası (Şahsen veya vekalet ile başvurması gerekmektedir.)
    • Abone adına kayıtlı ve son 2 aya ait bir fatura (TTNET Yalın internet başvurusunda bulunan ve mevcutta telefonu veya ADSL / VDSL2 aboneliği bulunmayan müşterilerden mevcut abonelik evrakları haricinde başvuru adresini gösteren kişi/kurum adına kayıtlı son 2 aya ait fatura istenmektedir. Mevcut PSTN ve ADSL/VDSL2 müşterilerinden fatura istenilmemelidir.)

Tüzel Müşterilerimiz TTNET Yalın İnternet için gerekli belgeler:
    • Yalın İnternet abonelik sözleşmesi
    • Yalın İnternet abonelik başvuru formu (talebe uygun olan)
    • Şirketin imza sirküleri
    • Şirketin faaliyet belgesi
    • Şirket adına kayıtlı son 2 aya ait bir fatura
    •• Yetkili kişinin kimlik fotokopisi (Şahsen veya vekalet ile başvurması gerekmektedir.)

TTNET Yalın İnternet için gerekli modem ADSL modemlerinden farklı mıdır?

ADSL için kullanılan modemler ile TTNET Yalın İnternet hizmeti sağlanabilmektedir.

Bağlantı (aktivasyon) ücreti neden alınıyor?
    İnternet hizmet talebinize istinaden bağlı olduğunuz telefon santralinde fiziksel olarak bir işlem yapılmaktadır; bu ücret, bu işleme ait bir kere alınan ücrettir, taksit seçeneği bulunmaktadır.br> İnternet hattımı dondurmuştum, TTNET Yalın İnternet paket aboneliğine geçiş işlemi yapabilir miyim?
    ÖÖncelikle internet hattının aktif hale getirilmesi gerekir, hat dondurulmuş statüdeyken TTNET Yalın internet paket aboneliğine geçiş işlemi yapılamaz.

İnternet'ten, TTNET Yalın İnternet'e geçiş yaparken hizmet numaram değişecek mi?
    Hayır. İnternet'ten TTNET Yalın İnternet'e geçişte hizmet numarası değişmez.

Alacağım TTNET Yalın İnternet Hizmetini, farklı bir adrese taşımak istersem ne yapmalıyım?

TT Ofis veya TT Bayilere başvurabilirsiniz, hizmet noktalarımızda nakil işlemleriniz gerçekleştirildikten sonra, mevcutta faydalandığınız kampanya veya diğer ürünler varsa, aynı şekilde faydalanmaya devam edersiniz.

TTNET Yalın İnternet hizmetini devretmek istersem ne yapmalıyım?

Mevcut ADSL devri ile aynı kurallar uygulanır, dahil olduğunuz bir kampanya veya aldığınız diğer hizmetler varsa koşullarında aksi belirtilmediği sürece, aynı adreste olmak üzere diğer aboneye devredilir.

Aldığım TTNET Yalın İnternet hizmeti için tarife değişikliği yapmak istersem ne yapmalıyım?

Mevcut ADSL tarife değişikliği uygulaması ile aynı şekilde işlem yapılır.

TTNET Yalın İnternet Hattımı dondurabilir miyim?

Evet, Çağrı Merkezi ve TT Ofislerden dondurma işlemini yaptırabilirsiniz, yılda 2 kere (max. 90 gün) hat dondurma yapılabilir.

TTNET Yalın İnternet Hattımı dondurduğumda Erişim Ücreti Öder miyim?

Hat dondurma işlemi gerçekleştiğinde, 15 TL. Erişim ücreti aylık olarak faturanıza yansımaya devam edecektir.

TTNET Yalın İnternet üzerinde dahil olduğum bir kampanyayı nasıl iptal ettirebilirim?

Sadece TT fisler’den bu işlemi yaptırabilirsiniz,faydalanılan kampanya kapsamında verilen indirimler ve cihaz ücretleri bir sonraki faturanızda yeralır.

http://www.adslteknikservis.com/ttnet_yalin_internet_adsl.html

• Sinirlerim tepeme çıktı yine

15 lira aylık bağlantı ücreti.

8 lira devre hazırlama ücreti

26 lira bağlantı ücreti.

Hepsi hikaye, hepsi masrafsız işlemler.

Allah' a havale ediyorum ne diyeyim ki başka.
  • Ev telefonunu iptal etmezsek yalın adsl parası eklenmez demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Ev telefonunu iptal etmezsek yalın adsl parası eklenmez demi?

Yalın adsl telefon hizmeti olmaksızın adsl kullanımı demek.
  • Haberi okuyunca resmen sinir krizi geçirdim.15 tl ne demek ya ! Telefon bağlatsanız hiç bir kampaya ya katılmasanız zaten telefon faturası 13 lira geliyor.Ne anladım bu işten ?

Yok arkadaş iyice bir toplanıp 10 binlerce kişi eylem yapacak ki birileri harekete geçsin yoksa halimiz harap!
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

onu biliyorum işte evdekiler ev telefonunu iptal etmek istemiyorlar.
    Bu durumda ben yalın adsl ücreti (15 TL) + telefon ücreti (20 TL) birliktemi öderim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

onu biliyorum işte evdekiler ev telefonunu iptal etmek istemiyorlar.
    Bu durumda ben yalın adsl ücreti (15 TL) + telefon ücreti (20 TL) birliktemi öderim?

Telefon yoksa ödüyorsun, varsa neden ödeyesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türksat VS TürkNet (İnternet)
    7 yıl önce açıldı
    Superonline yavaş internet
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dağdaki-ovadaki-savaştaki- oradaki buradaki TERÖRİST derken
    nihayet ŞEHİRDEKİ TERÖRİST'TeNET olarak kendini tanıtmış oldu..
    bunların yaptıklarını terör örgütleri yapmaz oldu.
    şu dakikadan sonra,bir devletten tiksiniyorum birde ttnetten
    ortak noktaları biri benzini %70 vergi ile 1.3 TL ye alıp 4TL ye satar
    diğeride hiçbir masraf etmezken edermiş gibi gösterip 1mb interneti Yalın bahanesi ile 41TL'ye satar

DÜNYANIN EN UCUZ BENZİNİNİ VE İNTERNETİNİ BİZ KULLANIYORUZ..diyorum oturumu kapatıyorum

varın gerisini siz tamamlayın..Sevgili sömürülen vatan'DAŞ larım
  • Yuh oha diyorum başka daha bir çok şey var anladınız siz bu ne resmen eşkiyalık nerde btk nerde ulaştırma bakanlığı vatandaşı kurtaracak kurumlar nerde tabiki 3 maymunu oynarlar sayın mobil modeme zınbırtı diyen bakanımızda çıkıp der şimdi işte biz yalın dsl başlattık diye iyi bir şey yapmış gibi
  • Gülerim ağlanacak halimize dostlar.
  • her ay 40-50tl geçriyolar elektrik faturasına trt vergisi diye.
    ttnet yakalamış bikere kaç milyon aboneyi bırakır mı hiç?
  • resmi lansman yapilmadi daha...
  • Vatandaşı Salak yerine koymanın yeni bir uyduruk hizmeti daha !

TTNET iyice Milleti soymanın derdine düşmüş,adam gibi hizmet vermeye çalışacaklarına,abuk subuk sözüm ona kampanyalar yapıyorlar !

TTNET abonesiyim ama verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun,böyle rezalet bir hizmet böyle İnsanların parasına göz diken kuruluş dünyanın hiç bir yerinde yoktur !

Yalın İnternetmiş,o zaman senelerdir bizleri salak yerine koyduğunu itiraf ediyorsun,utanmadanda buna kampanya diyorsun,demekki sen 1 mbit interneti 15 liraya verebiliyorsun,bizdende seneler boyunca 49 liraları aldın,utanmazlık buna derim !

Türkiye Malesef Cennet,Vatandaş hakkını arayamıyor,Tüketici kuruluşlarımız rezalet,adam gibi bir Tüketici kuruşuşu olsa bu TTNET'i İnsan hakları mahkemesine verir,yeter artık Biz Salağz anladık bari saçma sapan kampnaya yapıp eski abonelerinizi SALAK yerine koymayın !

TTNET yönetimi,birinizde buraya yazın 20 Euroya 1Mbit İnterneti sizden başka satan Avrupa Ülkesi varmı ?

Kurnazsınız var dersiniz,Asgari ücretli ayda 300 euro alırken,Avrupalı 2000 euro alıyor ve İnternet paralarınıda ona göre ödüyorlar,ama sizler öyle bir beyine sahipsinizki Asgari ücretli bir ülkede en ucuzu diyebilecek kadarda,umursamazsınız !

Bu hükemet aslında Telekomu Değil Türk Vatandaşlarını sattı,diyecek çok şey var ama susmak lazım !

Yazıklar olsun !

• TTNET 15 TL az bile bulmuştu , isteği 20 TL idi .
  • boş yere sinir yapmaya gerek yok.sade doping in tarifelerinde sabit ücretin 10tl gibi tutulduğu görülüyor.uygun olan elbet seçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuhh

TTNET 15 TL az bile bulmuştu , isteği 20 TL idi .

Türk Telekom'dan Türk sözcüğü kaldırılsın,Bana hizmet vermeyen bir Arap firmasına Türk Telekom demek gerçekten istemiyorum !
  • Arap telekom kullanmıyorum ama kullananlar bunu hala neden kullanıyor çözmüş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

Arap telekom kullanmıyorum ama kullananlar bunu hala neden kullanıyor çözmüş değilim.

başka alternatif vardıda biz mi kullanmadık
  • Şu SuperOnline bi başlasa artık hız düşsede geçicem anasını satıyım. Yeterki şu araplara para kazandırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

Arap telekom kullanmıyorum ama kullananlar bunu hala neden kullanıyor çözmüş değilim.

Çözmek için dahi olmaya gerek yok kablonet ve sol yok başkada seçme şansın olmayınca bunlara kalıyoruz.Ne mutlu sana seçme şansın var ne yazıkki bizim yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.