Şimdi Ara

TTNET Yalın internet hizmeti başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
43.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende geçen yıl kasımda mecbur kalarak almıştım neti bu taahhütle. zaten kotayı nasıl doldurduğumuzu anlayamadan faturalar kabarınca değiştirdik tarifeyi. sınırsız 8 mbit 49 TL...

Yıllardır ayar oluyorum ben bu tt'ye. 2004 den beri öyle yada böyle telekom esiri oldum. hele kullanmadığım telefona fatura ödemek beni delirtiyordu. evde bırakın splitteri telefon makinesi yok. çünkü alo dersem 13 TL lik fiyat en az 20 TL olarak gelecek.

Şimdi bakıyorum da yalınmış vs.. tüm youmlarınıza katılıyorum yolunacak kazlarız bizler. ama acıtsada koruyanı olmayan kişileriz. sesimizi yükseltemiyoruz.

telefonumu değiştiriyorum. yakında cezai şartlar vs.. modemle kampanya cezası olarak 190 TL gibi bi rakamı ödeyip tamamen hayatımdan çıkaracağım telekomu.

yalın internetmiş peh! biz buna KALIN İNTERNET demeliyiz!!!!
  • Yetmez ama TTNET EVET diyenlere kapak olsun...

Anlayan anladı...
  • süperonline aslında işi bilmiyor.altyapıya çok hızlı önem verseler,altyapı için harcadıkları parayı kat kat bir kaç ayda tekrar kazanırlar.ttnet'ten müthiş bir geçiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekercia

Vodafone 3g kullanıyorum kafam çok rahat....

merak ettiğimden soruyorum 3G ile download hızınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: static.ip

quote:

Orijinalden alıntı: amashe

Dağdaki-ovadaki-savaştaki- oradaki buradaki TERÖRİST derken
    nihayet ŞEHİRDEKİ TERÖRİST'TeNET olarak kendini tanıtmış oldu..
    bunların yaptıklarını terör örgütleri yapmaz oldu.
    şu dakikadan sonra,bir devletten tiksiniyorum birde ttnetten
    ortak noktaları biri benzini %70 vergi ile 1.3 TL ye alıp 4TL ye satar
    diğeride hiçbir masraf etmezken edermiş gibi gösterip 1mb interneti Yalın bahanesi ile 41TL'ye satar

DÜNYANIN EN UCUZ BENZİNİNİ VE İNTERNETİNİ BİZ KULLANIYORUZ..diyorum oturumu kapatıyorum

varın gerisini siz tamamlayın..Sevgili sömürülen vatan'DAŞ larım

otomobilleri unutmayın. ederi 20.000 olan arabayı 42.000 tl+dosya+noter+(...) bedeli ile alıyoruz.. bilgisayar ve elektronik cihazları da..

hükümetimiz doğru vergilendirme yapsa, TRT gibi izlenmeyen kurumlara o kadar para gitmez ise bu ülke düze çıkar.. vatandaşta bu kadar ağır bir yüke girmez..

bahsettiğim olay özet ile şudur;

pırlanta alımında (yani lüks tüketime) vergi %0

tezek (tarım) için vergi %18

altınbaşın sahibi gibi ... ların yerde gezse senin de sattığın ürünün vergisi 0 olurdu;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: Snekercia

Vodafone 3g kullanıyorum kafam çok rahat....

merak ettiğimden soruyorum 3G ile download hızınız nedir?

Aslında bu bir kaç etkene bağlı bir konu. O anda bulunduğunuz noktada 3G nin sinyal seviyesi ve bağlı bulunduğunuz baz istasyonundaki yoğunluk önemli. Tabi download yaptığınız sitenin size sunduğu hızda etkili.

Kendi adıma örnek olması için şunu söyliyeyim istanbul beşiktaşta gece saatlerinde vodafone 3G modem ile rap*dsh*re dan download yaparken 500kb/sn leri gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latia -- 24 Aralık 2010; 14:14:18 >
  • aynen katılıyorum,superonlıne ısı bılmıyor...bıraz su alt yapı ısını sıkı tutup,bu agı ıstanbul genelıne yayabılse ttnet te kullanıcı kalacagını sanmıyorum..yalnız suda bır gercek kı malum altyapı tesısatı kurmak sadece kablo dosemekle olmuyor..bunu yapabılmek ıcın kazı ızınlerı almak gerekıyor ve malıyetı sanırım bıraz yuksek oluyor bu ızınlerın..en azından benım bılgım bu yonde...bu sebepten dolayı superonlıne mumkun olan en fazla kullanıcı olan bolgelere altyapı kurmasına kaymıs durumda..ancak sunu unutuyorlar;bır sokaga altyapıyı getırdınızmı bunu cevredekı tum kısıler ısteyecekler..cok buyuk bır avantajları var cunku potansıyel ınternet kullanıcısı artık cok yuksek ama bununla beraber bu hızmetı getırmek oldukca yuklu bır ana sermaye gereklılıgı demek..
  • foruma bakmadan önce ttneti aramıştım. 15tl olduğunu duyunca kahkaha attım
    şimdi telefon hattı alarak 20 tl, almadan 15 tl ve bir sürü masrafı var
    doğru mu anlamışım dedim
    evet dedi
    bir daha kahkaha attım ve teşekkür edip kapadım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenaMaster

aynen katılıyorum,superonlıne ısı bılmıyor...bıraz su alt yapı ısını sıkı tutup,bu agı ıstanbul genelıne yayabılse ttnet te kullanıcı kalacagını sanmıyorum..yalnız suda bır gercek kı malum altyapı tesısatı kurmak sadece kablo dosemekle olmuyor..bunu yapabılmek ıcın kazı ızınlerı almak gerekıyor ve malıyetı sanırım bıraz yuksek oluyor bu ızınlerın..en azından benım bılgım bu yonde...bu sebepten dolayı superonlıne mumkun olan en fazla kullanıcı olan bolgelere altyapı kurmasına kaymıs durumda..ancak sunu unutuyorlar;bır sokaga altyapıyı getırdınızmı bunu cevredekı tum kısıler ısteyecekler..cok buyuk bır avantajları var cunku potansıyel ınternet kullanıcısı artık cok yuksek ama bununla beraber bu hızmetı getırmek oldukca yuklu bır ana sermaye gereklılıgı demek..

kazı iznini belediye,çevreye ve insanlara,zarar ve rahatsızlık vermemek,kazdığı asfalt,kaldırım vs. yapan firma tarafından yeniden yapması şartı ile veriyor diye biliyorum ama başka şartlar var mı onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

foruma bakmadan önce ttneti aramıştım. 15tl olduğunu duyunca kahkaha attım
    şimdi telefon hattı alarak 20 tl, almadan 15 tl ve bir sürü masrafı var
    doğru mu anlamışım dedim
    evet dedi
    bir daha kahkaha attım ve teşekkür edip kapadım:))

yine kahkaha atmışsın buna zil takıp oynamalılar bir başkası küfür ve hakaret eder bunlara
  • Doping kampanyası fena değil gibi görünüyor en azından ttnet e göre. Ama ne zaman başlarlar uygulamaya o var.

• quote:

Orijinalden alıntı: latia

Doping kampanyası fena değil gibi görünüyor en azından ttnet e göre. Ama ne zaman başlarlar uygulamaya o var.

müşteri hizmetleri bir tarih vermiyormu tt net 1 ocak diyomuş galiba smile ı radım daha bellidegil fiyat ve nezaman olacagı diyor 1 ocakta olacak bişe olsa adamların bilgisi olur heralde
  • Telefon ile görüşmedim ama sitesinde şöyle bir yazı var:

"* Çok yakında Sade Doping hizmetinizde! Uygulama devreye girdiğinde Doping Müşteri Hizmetleri başvuru sahiplerini arayarak abonelik işlemlerini başlatacaktır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

ttnet + btk el ele verip en sonunda tepemize çıktılar.
    biri bana, değişen şu oldu diyerek açıklama yapsın
    telefon varken ödenen fiyat benim evimde 49 + 15ti
    yalın internete gecersem ödeyeceğim, 49 + 15 + 8

hey Allahım yaa..

ordan 8 TL yi çıkar bi kere veriliyormuş allah belalarına versin başka bişe demiyom kazıkcılar verdigim para haram olsun size lanet olsun size başka söz bulamıyorum
  • alsın o bağlantı ücretini,üstüne birde aylık 15 lira ücretini ........2 metre don alsınlar,şerefsizler,yalın adslden bunların anladığı milleti domaltmak,haram zıkkım olsun onlara ödediğim her kuruş,hakkımı haram ediyorum bunlara ve bunları bu hale getirenlere de

telekom denenle tek ilgim,sabit telefon kalmıştı,onuda kapatıyorum bu haberden sonra,o bakır kablolarınıda alıp dürüp dürüp .......uygun monte yapsınlar

btk-telekom elele,millete geçirmeye devam, günden güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 24 Aralık 2010; 15:59:30 >

• öncelikle arap telekomun allah belasını versin.

bugün hesap yapıp doping in sayfasına girdim..
    ben 1 mbit için telekoma sabit ücret dahil,72 tl ayda fatura ödüyorum..24 aylık tahüdüm var ve 1 yıl geçti..
    ancak karar verdim kapatıyorum..doping e geçiyorum..
    doping de 1 mbit sınırsız sabit hatsız(sade doping) 24 aylık sözleşmeli ilk 8 ay 29 tl,8 ay sonunda geri kalan aylar 55 tl..herşey dahil..
    8 ay boyunca her ay telekoma göre 42 tl avantajım olacak buda 336 tl yapar..kapanması için telekoma varsın 150 tl ceza ödeyeyim önemli degil..
    para allahınn cezası araplara gitmesin, bu bile beni rahatlatır..
    bence hep beraber sadedoping e geçelim...

http://www.sadedoping.com/SadeDopingliKampanyalar.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: arzumelis

öncelikle arap telekomun allah belasını versin.

ben 1 mbit için telekoma sabit ücret dahil,72 tl ayda fatura ödüyorum..24 aylık tahüdüm var ve 1 yıl geçti..
    doping de 1 mbit sınırsız sabit hatsız(sade doping) 24 aylık sözleşmeli ilk 8 ay 29 tl,8 ay sonunda geri kalan aylar 55 tl..herşey dahil..
    8 ay boyunca her ay telekoma göre 42 tl avantajım olacak buda 336 tl yapar..kapanması için telekoma varsın 150 tl ceza ödeyeyim önemli degil..

Evet bende dopinge geçicem. En azından param ttnete gitmesin....
    İnşallah doping şöyle güzel bi kampanya yaparda müşteri toplar. Yalın internet parası olmasa iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 24 Aralık 2010; 15:48:45 >

• Dopingin kampanyası iyiymiş. Ama 24 ay bağlanmak sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzumelis

öncelikle arap telekomun allah belasını versin.

dopin: 29*8=232 +55*16=880 232+880=1112 dopig 24 aylık maliyet.
    mevcut aboneliğim:12*23=276 12*46=552 276+552=828 24 aylık adsl ücreti(1 mb sınırsız) artıu olarak 24*20=480 (tel faturası) toplam 1308tl ardaki fark 196 tl

• Başka alternatifi olmayanlar en azından Doping kullansınlar. Kampanyaları avantajlı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.