Şimdi Ara

TTNET Yalın internet hizmeti başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
43.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce ttnet i aradım mevcut abonelere yalın internet işlemini şu an için gerçekleştiremediklerini ilerleyen zamanda haber vereceklerini yalın internet işlemini ilk defa adsl bağlatacaklar için başlattıklarını utanmadan söylediler.. yani sizin gibi kazları bulduk biraz daha soyacağız diyorlar. ttnet i kapatıp direk ya biri yada smile dsl ye gececem sırf bu hipneler e param gitmesin haram olsun zıkkım olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Vatandaşı Salak yerine koymanın yeni bir uyduruk hizmeti daha !

TTNET iyice Milleti soymanın derdine düşmüş,adam gibi hizmet vermeye çalışacaklarına,abuk subuk sözüm ona kampanyalar yapıyorlar !

TTNET abonesiyim ama verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun,böyle rezalet bir hizmet böyle İnsanların parasına göz diken kuruluş dünyanın hiç bir yerinde yoktur !

Yalın İnternetmiş,o zaman senelerdir bizleri salak yerine koyduğunu itiraf ediyorsun,utanmadanda buna kampanya diyorsun,demekki sen 1 mbit interneti 15 liraya verebiliyorsun,bizdende seneler boyunca 49 liraları aldın,utanmazlık buna derim !

Türkiye Malesef Cennet,Vatandaş hakkını arayamıyor,Tüketici kuruluşlarımız rezalet,adam gibi bir Tüketici kuruşuşu olsa bu TTNET'i İnsan hakları mahkemesine verir,yeter artık Biz Salağz anladık bari saçma sapan kampnaya yapıp eski abonelerinizi SALAK yerine koymayın !

TTNET yönetimi,birinizde buraya yazın 20 Euroya 1Mbit İnterneti sizden başka satan Avrupa Ülkesi varmı ?

Kurnazsınız var dersiniz,Asgari ücretli ayda 300 euro alırken,Avrupalı 2000 euro alıyor ve İnternet paralarınıda ona göre ödüyorlar,ama sizler öyle bir beyine sahipsinizki Asgari ücretli bir ülkede en ucuzu diyebilecek kadarda,umursamazsınız !

Bu hükemet aslında Telekomu Değil Türk Vatandaşlarını sattı,diyecek çok şey var ama susmak lazım !

Yazıklar olsun !

TTNet mi Turksat mı pekiHoş,Teledünya en azından milleti soymuyor.TTNet'in ise soyguncudan farkı yok.Tüketici mahkemeleri de düzgün çalışmıyor,karar çıksa bile uygulanmıyor,geçmişte yalın ADSL konusu götürülmüştü ve 2.5 sene sonra ancak geldi bu hizmet.

• vatandaş olarak kim çıktı sokaağa hakkını aradı koyun gibiyiz kardeşim
    şu forumda bile kaç kişi var neden çıkıp bi pazar günü basmıyoruz ttnetin müdürlüğünü yada ulaştırma bakanlığını..
    yazık okadar sivil toplum kuruluşu var neredeler ? kaç milyon insanı ilgilendiren bukonuda kimsede tık yok..? acaba onlardamı ttnet sponsor oluyor ?
    yada 3 kağıtçı cem yılmazın şaklabanlık gösterilerine bilet veriolardır.. malum show işinden para kazanamayınca ttnetin uşağı oldu 3 kuruşa millete kazık ttnetin boyayıp boyyayıp satıyor...sanattçıymış pehh ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 22 Aralık 2010; 22:43:15 >
  • adamlar her taraftan çarpıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

vatandaş olarak kim çıktı sokaağa hakkını aradı koyun gibiyiz kardeşim
    şu forumda bile kaç kişi var neden çıkıp bi pazar günü basmıyoruz ttnetin müdürlüğünü yada ulaştırma bakanlığını..
    yazık okadar sivil toplum kuruluşu var neredeler ? kaç milyon insanı ilgilendiren bukonuda kimsede tık yok..? acaba onlardamı ttnet sponsor oluyor ?
    yada 3 kağıtçı cem yılmazın şaklabanlık gösterilerine bilet veriolardır.. malum show işinden para kazanamayınca ttnetin uşağı oldu 3 kuruşa millete kazık ttnetin boyayıp boyyayıp satıyor...sanattçıymış pehh ..

Kimi kime şikayet edeceksin bu Hükmet sattı Telekomu Arap Hariri Ailesine,şikayet etsen seni beni kim ciddiye alır sanıyorsun ?

Telekom satıldı,kaça satıldı hepimiz biliyoruz,Telekomun o zamanlardaki sırf sabit ücret kişi başına 10 liraydı senede Bir buçuk Milyar dolar sırf sabit ücret adı altında vatandaşı yolmadılarmı,halende yoluyorlar !

Neden insanlar halen aboneliğe devam ediyor biliyormusun,sadece ismi Türk Telekom olduğu için ama sadece ismi Türk Telekom,Satılan Hariri Ailesinin adı olsa misal Hariri Telekom,1 senede 1 tane üyeleride aboneleride kalmaz,Hükümet malesef hani derler ya altın yumurtlayan tavuğu sattı aynen öyle oldu !

Benim Telekoma ve Ttnete maesefki abonelik sözleşmem var,fakat bittiği gün Telekomlada işim biter,Ev telefonlarından Adsle hattıma kadar iptal ettiricem,Varsın param ABiri,süper online,yada hangisi olursa ama yeterki Türk firmalrına gitsin !

Ben bıktım gerçekten kendi ülkemde Salak yerine koyulmaktan bıktım !

1mbit internete 20 euro ödüyorum,TTNET birde Avrupanın en ucuzyuz diye resmen dalga geçiyor,Avrupalı ayda 2000 euro alıyor ben Ayda 300 euro,sözüm ona Avrupada pahalı yahu bende 2000 euro maaş alıyım ayda 50 euro seve seve öderim,oda heriflerin İnternet paketleri TTNETle kıyas dahi edilmez,kaliteli hizmet veriyorlar !

TTNET bu kafayla gitsin bakalım,Millet saf değil artık !

Ben eminim millet öğrendikçe diğer yerli İnternet sağlayıcıları TTNETten pahalı dahi olsa,TTNETten ayrılacaklar,en azından ben artık para ödemek istemiyorum,1 mbit internete ödediğim parayı düşündükçe hizmet kalitesini düşündükçe eğer zengin olsam abonelik süremin bitmesini dahi beklemem çıkarım !

Hariri Telekom yeter artık,Türk telekom dahi demiycem bundan sonra !

• en azından 1 mbiti 100 lira yapmadı ttnet vede devlet onaylamadı... şükredelim dimi...zaten şükrede şükerede şemsiye öyle bir girdiki....açılmayı geç artık geri bile çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTime

en azından 1 mbiti 100 lira yapmadı ttnet vede devlet onaylamadı... şükredelim dimi...zaten şükrede şükerede şemsiye öyle bir girdiki....açılmayı geç artık geri bile çıkmıyor

Hocam 100 lirada yaparlarda,Millette para yok,Arap sermayesi merhamet ediyor demekki bizlere,Araplar Telekomu almakla ihya oldular resmen,80 milyon nufus,sabit ücret havadan para akıyor,bundan karlı işmi olur ?

Hariri Telekomla,malesefki sözleşmem devam ettiği için bir müddet daha beraberim,kusura bakma Hariri Telekom herşey bir yere kadar malesef senden ayrılmak zorunda kalıcam,Terk edileceksin ama alışırsın,sırada daha milyonlarca seni terk edecek Türk Vatndaşı var !

Sende artık Arap çöllerinde,1 mbit interneti 20 euroya satacak BAhtsız bedevileri ararsın !

• ben 1 mbit 4 gb limit li 6 aylık kulla nıcıyım 24 ay tahahutlu ama yerim tahutunu kapatacam geçicem diğer servislere yalın çıktığı gün bana tahahüt den ne kadar yerleştirirler tahmini bana kalırsa 6 x20 tl far eder 120 tl başka bir şey ödetirlermi bunların neyapacağı belli olmaz bilginiz varmı ?
  • modem aldınız mı kampanyalı

bu arada 190 tl ceza yı ödeyip ben de kapattıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneryilmaz -- 23 Aralık 2010; 0:11:40 >
  • quote:

ben 1 mbit 4 gb limit li 6 aylık kulla nıcıyım 24 ay tahahutlu ama yerim tahutunu kapatacam geçicem diğer servislere yalın çıktığı gün bana tahahüt den ne kadar yerleştirirler tahmini bana kalırsa 6 x20 tl far eder 120 tl başka bir şey ödetirlermi bunların neyapacağı belli olmaz bilginiz varmı ?

Benimde tagüt var malesef,şahsen birde bu heriflere taahüt iptali için para ödemek istemiyorum zaten az kaldı,bittiği anda TTNETle işim biter,iyice keriz yerine koymaya başladılar,her halde onlarda anladılar Millet uyandı ne kadar taahüt koparsam kardır derdine düştüler !

Benide aradılar,taahüt yeni sözleşme hiç bir şey istemiyorum dedim,yok sigortaymış oymuş buymuş,lafta anlamıyorlar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

ben 1 mbit 4 gb limit li 6 aylık kulla nıcıyım 24 ay tahahutlu ama yerim tahutunu kapatacam geçicem diğer servislere yalın çıktığı gün bana tahahüt den ne kadar yerleştirirler tahmini bana kalırsa 6 x20 tl far eder 120 tl başka bir şey ödetirlermi bunların neyapacağı belli olmaz bilginiz varmı ?

Benimde tagüt var malesef,şahsen birde bu heriflere taahüt iptali için para ödemek istemiyorum zaten az kaldı,bittiği anda TTNETle işim biter,iyice keriz yerine koymaya başladılar,her halde onlarda anladılar Millet uyandı ne kadar taahüt koparsam kardır derdine düştüler !

Benide aradılar,taahüt yeni sözleşme hiç bir şey istemiyorum dedim,yok sigortaymış oymuş buymuş,lafta anlamıyorlar !

aynen benide arayıp duruyorlar önceden sabit telefon parası 10tl geliyordu şimdi 15tl olmuş demekki bu yalın adsl ile eşitlemk için yapmışlar benim tahahüt şubat ayında bitiyor allahtan direkt kapattıracam

• Yazık diyorum sadece... Birileri sömürmeye devam ediyor ve buna bir dur diyen de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Yazık diyorum sadece... Birileri sömürmeye devam ediyor ve buna bir dur diyen de yok.

Aksine devam diyen var.
  • Henüz yalın internet belli değilken, Kasım ayı son haftası internet hizmet alımımı, Aralık ayı ilk haftası da sabit hattımı kapattırdım. Yetti artık yeter. Protesto ediyorum. Pazar günü, bir tv kanalında Maliye Bakanı net olarak belirtti; bir cümlesinde, yakıt ve internet ile ilgili olumlu bir gelişme olmayacak, tüketici yararına tabi ki.. Nasıl olacak peki internetsiz? Yapacak bir şey yok, çok şükür iş yerimde kullanıyorum. Böylece, 14TL telefon + 27TL internet = 41TL/ay ödemekten kurtuldum. Yeter artık yetti..
  • Nerede BTK' ya aslan kaplan diyenler? Telekom' un kulu değil diyenler? Bunlara bir kulluk eden var kim madem o?
  • Dün internetim feci yavaştı 20kb dı anlamadım neden oldugunu bu sabah internete giremedim internet şifrem yanlış dedi. Ttneti aradım söledim böle böle güvenlik için bilgiler alındıktan sonra yeni şifremi verdiler neden otomatik değişti sorusunada santraldan kaynaklı hata oldugunu ve değiştiğini söledi ve 2mbit maksimum hız alırken şu anda 5mbit alıyorum.

Yalın geldikten sonra oldu bu sanırım dsl kutular aktif edildi tam bilgim yok.
    Bilen bana net bir bilgi verebilirmi.

TTNET Yalın internet hizmeti başladı

Hat değerlerimde değişmiş. Şimdi alabileceğim maksimum hız nedir? Yada başka porta mı yonlendirildim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Dün internetim feci yavaştı 20kb dı anlamadım neden oldugunu bu sabah internete giremedim internet şifrem yanlış dedi. Ttneti aradım söledim böle böle güvenlik için bilgiler alındıktan sonra yeni şifremi verdiler neden otomatik değişti sorusunada santraldan kaynaklı hata oldugunu ve değiştiğini söledi ve 2mbit maksimum hız alırken şu anda 5mbit alıyorum.

Yalın geldikten sonra oldu bu sanırım dsl kutular aktif edildi tam bilgim yok.
    Bilen bana net bir bilgi verebilirmi.

Hat değerlerimde değişmiş. Şimdi alabileceğim maksimum hız nedir? Yada başka porta mı yonlendirildim?

Muhtemelen port değişikliğidir. Yalın adsl den dolayı ayarlamalar mı yapıyorlar santralde bu bilinmez ama bu değerlerde 8mbit de alırsın.

• ttnetin ne yaptığını anlamak mümkün değil bence :) ama dediğin gibi port olsa gerek ayıklamada yapıyor olabilirler.
  • rezillik, başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

aynen benide arayıp duruyorlar önceden sabit telefon parası 10tl geliyordu şimdi 15tl olmuş demekki bu yalın adsl ile eşitlemk için yapmışlar benim tahahüt şubat ayında bitiyor allahtan direkt kapattıracam

Bunun adı varya gerçek hırsızlıktır,senede sabit ücret adı altında 1.5-2 Milyar dolar parayı ceblerine atıyorlar !

Utanmadanda Halen hizmet diye bizi Salak yerine koymaya devam ediyorlar,Arap sermayesine bize satanlara ne desem boş,Malesef bir tane Tüketici derneğide çıkıp Dilekçe toplayıp TTNET'i Uluslarası mahkemelere şikayet edemiyor !

TTNET yani ARAP Telekom bizi İnek gibi sağmaya devam edecek,TTNET denen kuruma sözleşmem bitene kadar devam etmek zorundayım ama bittiği anda ARAPLARA 1 kuruş daha ödemem !

Kendi Türk firmalarım kazansın beni kazıklasınlar razıyım en azından derim Türk Firması salak yerine koyaxaksada kendi firmalarım koysunlar !

TTNET-ARAP Sermayesi YETER ARTIK

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.