Şimdi Ara

TTNET Yalın internet hizmeti başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
43.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki beyler aranızda internet kullanımına devam edip teli kapatan var mı...ben talep ettiğim halde yapmadılar anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

peki beyler aranızda internet kullanımına devam edip teli kapatan var mı...ben talep ettiğim halde yapmadılar anasını satim

O başlamadı daha nedense. Sadece yeni abone olacaklara yalın adsl veriyorlar. Biraz daha sağalım diyorlar eldekileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: elkun

peki beyler aranızda internet kullanımına devam edip teli kapatan var mı...ben talep ettiğim halde yapmadılar anasını satim

O başlamadı daha nedense. Sadece yeni abone olacaklara yalın adsl veriyorlar. Biraz daha sağalım diyorlar eldekileri.

böle bir saçmalıkta ancak ttnetten çıkar zaten...alayına

• Valla Bu memlekette adaletten bahsediyorlar. ttnetten nefret ediyorum. Allah'tan korkuları yok bunların. Hani nerde rekabet kurulu, hani nerde her bir halta ceza kesen BTK, yuh olsun size yuh...
  • Her geçen gün daha kotuye gidiyor ttnet. Tamam diyosun servis kotu, hizmet yok, iletişim sıfır. diyorsun ki devletten kalma alışkanlık diye düşünüyorsun ama alakası yok. teknik olarak da kotuye gitmeye başladı.benim int de cok yavaslamaya basladı artık herşey çok yavaş ve karşında b,ir tane ilgili bilgili adam yok. kapatmak bile işkence. ne zamanki bu şirket batıcak o zaman rahatlarız....! Hayırlısı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 3 Ocak 2011; 15:35:20 >
  • @ kalennder

Biri mee dedi sende duydun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: static.ip

quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

Bu konu siyaset konuşulacak konu değil ama ısrarla konuşmak istiyosan başka bölümde açar konunu istediğin gibi tartışırsın..Gereksiz polemiğe girmeyeceğim sadece şunu söyleyeceğim;

Dünyada ekonomik kriz olurken avrupada bir çok ülkede kamu görevlilerine bırakın zam vermeyi maaşlarını sabitleme veya maaşlarında indirime gitme gibi bir yola girmişken Türkiyenin ekonomik durumuna uluslararası kuruluşların hiç birinden olumsuz bir yorum çıkmıyor aksine ekonomimizden övgüyle bahsediyorlarken senin sözlerin hiç ama hiç tesirli olmuyo emin ol...tesirli olmadığı için zaten kimse size itibar etmiyor..etmezler ve etmeyecekler..boşuna kasma kendini...

meseleyi gayet basitten ele alalım bakkal işletecek kadar basit bir işletme bilgisine sahip olan her insan bilir ki bakkal kendi kasasını doğru değerlendirmeyip üstüne bi de kasadan birilerine yediriyosa o bakkal adım adım batmaya gider...
    koca cumhuriyet tarihinde yapılan yollar bi yana 8 yılda yapılanlar bir yanda....sadece yoldan bahsediyoruz..ciddi anlamda yolsuzluğun olduğu hiç bir yerde ne yatırım olur ne gelişme...

ha gelelim cahil dediğin sürü dediğin kişilere..en zararlı en laftan anlamaz en uslanmaz cahil kendi cahilliğinin farkında olmayandır...

son sözümdü...herkesten ricam ttneti vs kuruluşları eleştirelim derken siyasete girip insanlara hakaret etmek gibi bir girişimde bulunmazlarsa hoş olur...

Siyaset değil ama ekonomi konuşacaksak ben birşeyler söylemek istiyorum.

Türkiye garip bir ülke. Aslında krizden hiç çıkmadık. Yani bizde hep kriz vardı. Son dört kriz 94, 96, 2000-2002, 2008-2010 dönemlere bakarsak, üst ve orta (orta üst ve orta orta) gelir grubu büyüdü fakat geri kalan gelir grubu küçüldü. Basit şekilide makas büyüdü.

Eğer bu dönem çok rahat geçmiş ise, 2000 krizleri sayesindedir. O dönemi hatırlarsanız banka fazlalığı vardı. Her sektörde yaptığımız gibi sermaye ve yeterlilik konularına bakmadan, balıklama bankalar kuruldu. Sonuçta da kurumsal olamayanlar battı. Bir nevi temizlik sağlandı. Rahmetli Ecevit'in BDDK'yı oluşturması ve etkinleştirmesi ile sektörün şeffaşlaması sağlandı.

Yani bu krizde bizim bankalara birşey olmamışsa bu yüzdendir.

Avrupa ile karşılaştırıyorsunuz. Yapılan karşılaştırma mantıken doğru değil. Vergi sistemi, sosyal haklar, nüfus gibi önemli etkenleri atlıyorsunuz.

Kriz Amerika'da mortgage kredilerinin geri ödemelerinin yapılamamasından ötürü bankaların kilitlenmesinden ötürü çıktı. Ekonomik düzeni anlatmaya gerek yok herhalde, Obama hapşırsa Japonya borsası çöküyor.. Piyasalarda güvensizlik, istikrarsızlık derken dalga dalga çöküşler oldu. Sırtını üretmeye dayamayan şirketlerde (yani global ve yerel borsalardan beslenen) bu dalgalanmada battı.

Bu kadar çok şirket batınca doğal olarak ülkelerin vergi sistemleri de sekteye uğradı.

Domino etkisi..

Hal bu olunca kamu harcamalarından kısmak, açığı azaltmak için sıktılar kemeri.. (Bizde bir işi bir kişi yapar fakat onlar sistem üzerine çalıştıkları için o işi örneğin 10 kişi yapar, kriz olunca bizdeki gibi 9 kişi çıkarıldı ve 1 kişi yapmaya başladı.. Avrupa ülkelerinde ki protesto ve isyan da bu yüzdendir)

Yalnız kemer sıkma denilince mesela Yunanistan'da bakanların ve milletvekillerinin maaşları düşürüldü (iptal noktasına da geldi) bütün kamusal kısıtlamalar yapıldı ve en son halka direkt etki edecek eylemlere gidildi..

Bizde pırlantadan vergi alınmıyor benzin 4 lira (3 lira vergi) !! Biz de kamu harcamalarına dikkat edilmez (bkz. dışişleri bakanının evinin 1 yıllık gideri 700 milyar !).. İşte yanlışlar bunlar.. Bunları da görmemek doğru olmaz.

Olay çok kısaca budur..

Çok derin ekonomik analizler yapmaya gerek yo diye düşünüyorum.. basit bi hesap yapalım ...2002 de aldığı emekli yakınımın maaşıyla atıyorum 500 ekmek alınıyosa şuan 750 dir...50 tüp alınıyosa 75 tüp alabiliyodur..hangi kaleme gidersen git bu böyledir..alım gücünün arttığını her kalemde göreceksin...

benzine gelecek olursak aşırı vergi alındığı kesin..zamanla ona da çözüm bulacaklardır..ama 2002 de benzinin yüzde 25i vergiydi de 2008 de yüzde 75 i vergi oldu sanılmasın...

Ekonomi bir bütündür alttaki ekonomik düzensizlikler ve bozukluklar zamanla yukarıyı da bozar... Halkın alım gücü yoksa satış olmayacak satış olmayınca da üretici kar edemeyecek büyüyemeyecek aksine küçülecektir..Nedense kriz yılları hariç ülke her sene büyüme kaydetti...Halkın alım gücü yoksa bu üreticiler uzaylılara mı satıyor bu ürünleri diye düşünüyor insan...Uluslararsı kuruluşlar senin bahsettiğin hususları gözardı etmiyordur emin ol..

uslubun için teşekkürler... uslubunla saygıyı hakediyorsun gerçekten...

• TTnet in alternatifi nedir? şu an özel bir şirket artık o ve piyasada tek değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

TTnet in alternatifi nedir? şu an özel bir şirket artık o ve piyasada tek değil...

Superonline
    Uydunet
    Metronet
    Turkcell ve Vodafone 3G
  • kalender@ yazdıkça batıyorsun ya,akp şakşakçılığı yapmak sanamı kaldı,21.yüzyıl Türkiyesinde hala telekom denen firma insanları bu hükümetin yardımıyla resmen sağıyor,hiçbir yatırım yok,sürekli zam adsl ye,neyi savunuyorsun hala,demogoji yapmaktada üstüne yok,nede olsa sizin gibiler tereyağ gibi üste çıkmayı da iyi bilir keza
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.