Şimdi Ara

TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
174.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bahsettiğin karar Ağustos ayı içerisinde verilecek umarım benim taahhüt bitişinden önce netleşir. Ama ben yine de TTNET ile devam etmeyi düşünmüyorum kullandığım 2 yıl boyunca defalarca bağlantı hızı problemi nedeniyle şikayet metinleri yazdım hem TTNET'in buradaki sayfasına hem sikayervar.com'a hem de BTK'ya. Her seferinde hızı normal haline getirip 2-3 ay sonra AKK'yi geçmemiş olmama rağmen tekrar düşürdüler.
  • TTnet 20 liraya 64 mbit satsa bile alınmaz. çünkü 64 değil 0,64 verir onu da. şu an ben vodafone aldım memnunum. ttnet harici hepsi iyi.
  • 1 ay gibi bir zamanım var araştırmak için TTNET hariç hepsini değerlendircem. Vodafone için fiber altyapı sorgulaması yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetche

1 ay gibi bir zamanım var araştırmak için TTNET hariç hepsini değerlendircem. Vodafone için fiber altyapı sorgulaması yapılabiliyor mu?

Ben uzun yıllardır ttnet kullanmaktaydım. Oturduğum binaya fiber gelmesi için sürekli de taciz ederdim bunları ama nafile altyapınız uygun değil vs diyip dururlardı. Geçenlerde baktım TÜRKSAT kablo net kutu takmış bizim apartmana ve fiber hızında bağlantı sağladığını belirtiyor adamlar ve ttnet ten çok ucuz fiyata ve üstüne üstlük
    yanında full kablo tv veriyorlar sinema kanalları vs dahil. Aradım TTNET i dedim böyle böyle sizin veremediğiniz fiberi adamlar getirmiş benim apartmanıma diye. Veremeyeceklerini, Türkiye'deki altyapının tamamını Türk Telekom un sağladığını falan söylediler. TÜRKSAT ı aradım, dedim nedir durum, ttnet tekilerin ya yanlış bildiklerini ya da bilerek
    yanlış bilgi verdiklerini belirtti adam, kullanan arkadaşlarıma da sordum gerçekten de fiber hızda bağlanabildiklerini belirttiler. Ben de gözümü kararttım geçtim uydu net e.
    1 haftadır kullanıyorum ve 50 mbit aldığım hizmetin hızı 48-49 mbit civarında sürekli. Ttnet in verdiği 0,5 mbitlik upload yerine de 4 mbit upload ım var. Ayrıca 16 mbit e kadar 100 gb kotalı
    tarifeyi indirimsiz 100 lira civarına satıyor dolandırıcı ttnet. TÜRKSAT ise 50 mbit download, 4 mbit upload, 250 gb akk üzerine kablo tv + sinema paketi falan 80-90 tl arasına denk geliyor.
    Ben şimdi digiturk ü de iptal ettireceğim bu sayede. Hem aldığım hizmet hem de ödediğim para bakımından daha avantajlı olacağım. Şerefsiz ttnet i iptal ettirmek için de cuma günü
    gidip direk başvuru yapacağım. Henüz tahhütüm de bitmediği için benden bir ton para isteyecekler ama lanet olsun onlara diyip vereceğim. Daha fazla fatura ödemeyeceğim
    bu dolandırıcılara!!!

Bayağı bir dolmuşum herhalde bu konuda, biraz uzun oldu kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoftHeR -- 24 Ağustos 2016; 15:19:15 >

• 10 ay once iptal ettim. Arada kontrol ediyorum fatura falan varmi diye. Birsey cikmiyor. Zaten elimde verdikleri iptal belgeleri var yinede kontrol ediyorum arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omrkara kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Telekom müdürlüğüne giderek iptal dilekçemi vermiştim. 2 gün sonra TTNET 444 0 375 den ikna için aradılar size özel indirimli internetimiz var diye bende Uydunet'e geçtiğimi söyledim. Kurulumda 200 TL kadar ceza ödersiniz filan diye geveledi anlamadım(Taahhüdüm 20 Ağustos da dolmuştu 22 sinde iptal dilekçemi vermiştim.) Böyle bir ceza olabilir mi ? Bana pek inandırıcı gelmedi.
  •  TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!!

perşembe günü ttnet iptal için form ve dilekçeyi verdim.ısrar etmeme rağmen dilekçeyi almadı bu belgeyi verdi.dilekçe bu dedi. sizce btk,ya şikayet formu yollıyayımmı yada bekliyimmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin373

TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!!

perşembe günü ttnet iptal için form ve dilekçeyi verdim.ısrar etmeme rağmen dilekçeyi almadı bu belgeyi verdi.dilekçe bu dedi. sizce btk,ya şikayet formu yollıyayımmı yada bekliyimmi.

bende geçen cuma dilekçe verdim ve bana da sizdeki belgeden verdiler. bu arada ikna için kimse aramadı 1 haftadır ;fakat oyuna gelmeyeyim teslim etmem gereken modem halen bende. ayrıca az önce müşteri hizmetlerini aradığımda 1 hafta sonunda abonelik iptal olur dedi...şimdi kafamda bol soru işaretleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

bende geçen cuma dilekçe verdim ve bana da sizdeki belgeden verdiler. bu arada ikna için kimse aramadı 1 haftadır ;fakat oyuna gelmeyeyim teslim etmem gereken modem halen bende. ayrıca az önce müşteri hizmetlerini aradığımda 1 hafta sonunda abonelik iptal olur dedi...şimdi kafamda bol soru işaretleri var.

ben de iptal başvurusu yapıcam.
    modem bizim olmuyor mu.
    parasını her ay ödedik 4tl falandı sanırım.
    kafam karıştı...?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

quote:

quote:

modem bizim olmuyor mu.
    kafam karıştı...?

fiber bağlantı olan abonelere tılgın marka modemler geri iade yapılacak şekilde veriyorlar ,modem 4 yıldır bende ama ceza ödememek için geri iade ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

quote:

quote:

modem bizim olmuyor mu.
    kafam karıştı...?

fiber bağlantı olan abonelere tılgın marka modemler geri iade yapılacak şekilde veriyorlar ,modem 4 yıldır bende ama ceza ödememek için geri iade ettim.

Bendeki modem tılgın marka değil airties galiba. Neyse iptal ederken sorarım artık gerekirse iade ederim.

• Benimde Taahhüdüm 04/11/2016 da doluyor ve TTnet ten kurtulucam inş. KApatma işlemlerinde sıkıntı olduğu kulağıma gelmişti o yüzden bir bakayım dedim.
    Siz önce telefonla kapama kaydı oluşturdum sonra Fax çektim demişsiniz. Sorunsuz kapandıysa ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
  • 2 donuk kalmıştı ... dondurduktan sonra tekrar aktif olur dememişti mh...bi baktım 15 gündür aktif kullanıyomuşum...bana sormadan aktif etmişler hattı ....bende btk ya yazdım..şikayetvara yazdım...btk ya hemen cevap vermişler. çıkan faturayı da iptal ettiler....20-30 tl lik adamalara dikkat edin...şikayet edin btk ya..mesele 20 tl değil..mesele adamlık.
  • Arkadaşlar Eğer Fatura sizin Üstünüze ise Sözleşmeniz bittiyse direk müdürlüğe gidin 16Mbps AKK'siz 70TL alabilirsiniz ikna ile
  • Yav şu Telekom'un yediği küfrü yiyen ikinci bir kurum var mı acaba :)))

@sahin373 Sizin işlem sonucu ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Şubat 2017; 16:22:38 >
  • Arkadaşlar, Eylül 2016 da Abone oldum, başta fena değildi, hızı arttırmak için 16 mb çıkarttım. Ancak son iki aydır, 3-5 dk da bir kopuyor, ne tat kaldı ne sinir. Bu mesajı dahi mobilden yazıyorum. En uygun şekilde iptal etmek için ne yapmalıyım. Kullanım süreminde neyse tutarını ödeyeceğim. Bana yaklaşık ne kadara mal olur. Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Ayrı başlık açmak yerine açılmış başlıktan devam edeyim dedim Arkadaşlar merhabalar 12 Mart tarihi itibariyle dolacak olan 24 aylık bir taahhüdüm bulunmakta.Kısmetse ttnet ve de sırf onun için tuttuğum eskiden bayramlarda seyranlarda kullanılan artık onda bile kullanılmaz hale gelen sabit ev telefonunu kapattırmak suretiyle ttnet ile olan bağımı tamamen sonlandırmak üzereyim.Kapıma süperonline fiber geldi başvurumu bile yaptım bir tek alo'ya bakıyor.Türk Telekom altyapı yatırımı yerine salak saçma reklamlara para yağdırıp olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye devam etsin.... Neyse gene sinirlendim soruma döneyim efendim şimdi bu ay ödediğim Ocak dönemine ait faturada detay kısmında tamamlanan taahhüt süresi diye bir kısım var orada 23 ay 2 günlük bir süre tamamlanmış ibaresi mevcut.İçinde bulunduğumuz yani Şubat ayı faturamın kesileceği tarih Ayın 28'i son ödemesi ise 17 Mart.Tahhüdüm hemen hemen tamamlanmış gibi hatta bitmiş de diyebilirim.Şimdi sorum ben ayın 28'ini beklemeden gidip aboneliğimi iptal ettirsem bu çakallar benden tahhüdü bozdun diye Şubat ayını ve Mart'tan kalan 12 günü tam fatura almaya kalkarlar mı?Yoksa bekle 12 gün daha 28'i gelsin hesabın kesilsin ayın 1-2 Mart ne zaman istersen git kapattır mı dersiniz.Malum kapatma sıkıntılarını çeşitli yerlerden okuyunca İnşallah ses tonumu yükselttirmezler diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayTOzAy

Ayrı başlık açmak yerine açılmış başlıktan devam edeyim dedim Arkadaşlar merhabalar 12 Mart tarihi itibariyle dolacak olan 24 aylık bir taahhüdüm bulunmakta.Kısmetse ttnet ve de sırf onun için tuttuğum eskiden bayramlarda seyranlarda kullanılan artık onda bile kullanılmaz hale gelen sabit ev telefonunu kapattırmak suretiyle ttnet ile olan bağımı tamamen sonlandırmak üzereyim.Kapıma süperonline fiber geldi başvurumu bile yaptım bir tek alo'ya bakıyor.Türk Telekom altyapı yatırımı yerine salak saçma reklamlara para yağdırıp olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye devam etsin.... Neyse gene sinirlendim soruma döneyim efendim şimdi bu ay ödediğim Ocak dönemine ait faturada detay kısmında tamamlanan taahhüt süresi diye bir kısım var orada 23 ay 2 günlük bir süre tamamlanmış ibaresi mevcut.İçinde bulunduğumuz yani Şubat ayı faturamın kesileceği tarih Ayın 28'i son ödemesi ise 17 Mart.Tahhüdüm hemen hemen tamamlanmış gibi hatta bitmiş de diyebilirim.Şimdi sorum ben ayın 28'ini beklemeden gidip aboneliğimi iptal ettirsem bu çakallar benden tahhüdü bozdun diye Şubat ayını ve Mart'tan kalan 12 günü tam fatura almaya kalkarlar mı?Yoksa bekle 12 gün daha 28'i gelsin hesabın kesilsin ayın 1-2 Mart ne zaman istersen git kapattır mı dersiniz.Malum kapatma sıkıntılarını çeşitli yerlerden okuyunca İnşallah ses tonumu yükselttirmezler diye umuyorum.

Benzer durumdayız benimde 9 martta bitecek ama 9 martta taahhüdüm 24 12 gün olacak
    TTnet müşteri hizmetleri ve BTK üzerinden şikayet etmem sonuç getirmedi.
    Net cevaplar yerine hep yuvarlak cevap verdiler.
    Bu arada online işlemlerde(kampanya aboneliklerim) kampanya indirim bitiş tarihini 9.5.2017 olarak değiştirmişler

Sanırım 9 martta gidip iptal ettireceğim

• t_i_t T kullanıcısına yanıt
    Benim şansıma taahhüdümün bitiş tarihi 12 Mart pazar gününe denk geldiğinden 10 Mart'a kadar ne yapacaksam yapmam lazım.Ki zaten Mart ayını daha doğrusu Şubat hesabının kesilmesini beklememin amacı ttnet çakallığına maruz kalmamak şöyle ki tarifem netlimitsiz 8 Mb kadar 51 tl 24 tahhütlü taahhütsüz fiyatı şu anda faturada yazan 71 tl. 28 Şubat hesap kesim tarihim 17 Mart son ödeme tarihim.Bu çakallar ben 28 Şubat'tan önce aboneliği iptal ettirirsem vay efendim tahhüdü bozdun diyerekten son faturayı ve de Mart ayındaki 12 günlük faturayı 71 tl'lik tam fatura üzerinden almaya kalkamasınlar diyerekten bekliyorum hesabın kesilmesini.Mart ayındaki günler de bildiğim kadarıyla taahhütlü tarife üzerinden kaç günse o güne bölünmesiyle ortaya çıkan sonuç oluyor faturası da Nisan ayında gelmesi gerekiyor diye biliyorum.Ben sizin yerinizde olsam son günü beklemezdim dosyayı geç işleme koyup tam fatura yansıtma ihtimalini göz önünde bulundurarak 1-2 gün öncesinden hallederdim abonelik iptalini.

• 1 Mayısta işler değişeceğinden Martta iptal ettirmek bence acele bir iş ben merakla bekliyorum olacakları.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.