Şimdi Ara

TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
174.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 5 yıldır ttnet kullanıyoruz bize sormadan tekrar taahhüt başlattılar 2 kez ben o zamanlar üni'deydim takip edemiyordum taahhütü,artık yeter dedim ve ben eve kablonet aldım.

    Sonrasında önce ttnet müşteri hizmetlerini aradı babam telefonumuz ile internet paketimiz ayrıymış bizim (ayda 90 tl saplıyorlardı ordan), süremizin bitmesine 6 ay varmış ve 358 tl cezası var demişler razıydık ona 1 gün sonra yani bugün babam türktelekoma interneti kapatmaya gitti söylediklerine göre yine 6 ay süresi var internetin ve 420 tl ceza varmış adam bunu şimdi kapatmayın 120 tl ödersiniz demiş babama, 6 ay boyunca 18 tl'den (sabit telefon ücretide 18 tl tesadüf mü 3 kağıt mı şuan bilmiyorum) ödeyecekmişiz ve haftasonu paketi diye bir şeye geçirmiş bizi aylık 6 gb internet olacakmış, 6 ay bitince komple kapancakmış

    Online işlemlere giriş yapıp da bakamıyorum orada donduruldu falan yazıyor mu diye.. 5 yıl önce almışız ne cep telefonu numarası duruyor ne e-mail, giriş yapamadım o yüzden.

    Ben forumdan öğrendiklerimi anlattım babama yarın türk telekoma tekrar gidecek internetin durumunu soracak ayrıca verdiğimiz kapatma dilekçesinin fotokopisini isteyecek ve dediğim gibi bizim telefonumuz ayrıymış paketten onun için yapılıyorsa telefonu da kapattırcak bu 18 tl'yi ordan mı alıyorlar anlamak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 20 Ekim 2017; 22:56:57 >




  • Arkadaşlar bir problemim var yeni taşındığım binada alt yapı yok ve hali hazırda 1 senelik sözleşme var türk telekomla iptal edilince herhangi bir ücret çıkıyor mu? modem taksitli
  • Valla ben 3 ayliginayazlik hat almistim.3 ay doldu.alacati telekom ofisine gittim.askiya alalim seneye 18 temmuzda otomatik olarak baslar dedi.ben de alin bakalim dedim.ekran goruntusu istedim verdiler.zaten yazlik hat sozlesmesinde 3 ay dolunca hattin kesilecegi acikca yaziliyor

    Ama aradan 5 gun gecti hattim hala kapanmadi.

    Tekrar alacati telekom ofisine gittim.hattim acik dedim.saha dolabindan hattiniz kapatilacak dediler.

    Hala internetim kapanmadi.bir oyun var bu iste ama.

    Ha unuyordum telekom ofisindeki personel hattiniz kapanmadi ise kullanin dedi.ben de ek fatura cikar dedim.yazlik hatta bir defa fatura odeniyor siz zaten onu odemissiniz dedi.ne yapsam arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    btk nın bununla ilgili kurul kararı var

    https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Haber/TAAHHUTLERE-ILISKIN-DUZENLEMELER-YAPILDI-GUNCELLEME

    bu sitedeki yazılanların çıktısını al. Ondan sonra Türk Telekom'da size "beni bağlamaz 800 TL" diyen o kadının ismini soy ismini al. Bu çıktıyı o kadının suratına fırlat. Seni denetleyici kurumlara şikayet edeceğim de.

    tuketici.btk.gov.tr ye bu durumu yaz.

    düzenleme der ki

    quote:

    Aboneler, taahhütlerini sonlandığı ay itibarı ile;
    — almış oldukları indirimlerin toplam bedelleri,

    — kalan ayların toplam bedelleri

    seçeneklerinden hangisi abone açısından daha avantajlı ise yalnızca bu tutardan sorumlu tutulabilecektir.


    senin açından kalan 7 günlük internet bedeli olan 15 TL yi mi ödemek daha avantajlı yoksa 800 TL' yi ödemek mi?

    taşıma işlemi dediğiniz eğer internet aboneliğinizi başka bir lokasyona taşımak ise internetini iptal etmenize gerek yok nakil yapabilirsiniz.

    eğer aboneliğinizi başka bir internet servis sağlayıcısına taşıyacaksanız da aynı şekilde hattınızı iptal etmeden taşıyabilirsiniz.
    Sayın hocam müsaitseniz size birşey danışmak isterim.

    Haziranda evleniyoruz biz, nişanlımda bilmeden taahhütlü internet almış. Ağustos 2019 da bitiyor taahhüt. Evlenince uydunet kullanmak istiyoruz. İptal için 500tl dedi ttnet.

    Evlilik olunca tahhüt iptal hakkımız olmaz mı? yada bir açık var mıdır yasada?




  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Evlilikle alakalı bir şey yapacaklarını sanmıyorum.



    Cayma bedeli olmadan iptal etmek için ya alt yapı olmayan bir binaya nakil talebi yaptırman lazım. Port sorunu olan bir yer de olabilir.



    Ya da kullandığın paket 35 mbps hızında dır. Nakil yaptığın lokasyonda maksimum 16 mbps destekliyordur. O şekilde iptal edebilirsin. Diğer türlü biraz zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    çıkmaz. Nakil için başvurun
  • Merhaba arkadaşlar. TTNET ile yaşadğığım hız probleminden dolayı iptal ettirme kararı aldım, müşteri hizmetlerini aradığımda bana 546 civarında bir cayma bedeli ödeyeceğimi söylediler. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum interneti. Tutarın nasıl hesaplandığını sorduğumda bana kullandığım ay içerisindeki internet paketi indirim bedeline ek kullanmadığım aylardaki bağlantı ücret taksitleri, yalın erişim ücretleri felan da istiyorlar. Yasa gereği ben sadece kullandığım kısımların bedellerini ödüyorum diye biliyorum. Aşağıda detayları ekliyorum, acaba ben mi yanlış anlıyorum diye bir bakar mısınız arkadaşlar?

     TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 28 Nisan 2018; 13:39:0 >




  • TTNET kurtulup tekrar kablonet e geçme planlarım var.
    Hat Annemin üzerine internette doldurmamız gereken evrakları buldum nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvursam hiç annemni yormasam olur mu sonuçta okuduğum kadarıyla fax yoluylada kapatılabiliyor. Bulunduğumuz yerden Annemi oraya götürmem biraz sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.