Şimdi Ara

TTNET( Türk Telekom) Abonelik İptali Hakkında Önemli !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
5
Favori
174.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay ortasında iptal dilekçesi verirseniz fatura nasıl geliyor? Normalde kullan-öde sistemi geçerli olduğu için kullanılan kadar yani yarım fatura çıkması lâzım. Doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    12 Mart tarihli bitiş süresi olan taahhüdümü dün itibariyle iptal ettirdim.Aslında ben taahhüdümü 28 Şubat'ta kesilen fatura ile birlikte yerine getirdim.Kullan öde sistemiyle 12 günlük fark için 51 tl taahhüt verdiğim fiyat üzerinden 20.40 tl fark ücreti veririm diye beklerken rezil telekom 69 küsur tl fark çıkarttı cayma bedeli diyerekten Yani bunların ne yapacakları belli olmaz.Adsl aboneliği iptal oldu kurtuldum bundan ama sabit ev telefonum hala aktif kapanmadı sözümona 24 saat içinde 444 4 564 lü bir numaradan arayıp iptal için bilgilendirecekler diye mesaj geldi dün öğlen 14:00 da kapanma başvurusunu yaptım hala bekliyorum olmadı Şubat faturamı ödemeye gittiğimde biraz ses yükseltiriz başka çare bırakmazlarsa...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    btk ya şikayet emaili attım.ttnet dönüş yaptı.interneti kapattı ama 1 ay sonra mesaj geldi.hattınızı kapattık borcunuz yok ama biz genede bulup sizden acısını çıkarıcaz diye. bekliyorum bakalım ne yapıcaklar
  • Merhaba bu ayın 11 inden taahhüdüm bitiyor 12 sinde arayıp sonra iptal formunu doldursam hepsi sonlanırmı yoksa ifislerine gifipmi dilekçe veriyim

• Bende bugün cuma günü bitecek taahhüt için bugün kapattırmak istesek ne kadar öderiz acaba diye öğrenmeye gittik. Türk telekomdaki bayan baktı bilgisayardan 800 tl dedi gitmeden önce Mh aramıştım bana 14-15 tl oda 7 günlük taahhüt bitiminiz için kullandığınız interneti ödersiniz dedi şimdi benim anlamadığım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse Mh mi yalan söylüyor yoksa Türk Telekomdaki bayan mı ben taşıma işlemi yapacağım ama 800 tl neresi 14-15 tl neresi Mh güvensem taşıma işleminde 800 tl çıkma ihtimali var mı 4 gün için 800 tl ödemek istemiyorum. Türk telekomdaki kadın açık açık Mh beni bağlamaz ne dediğinin de önemi yok 800 tl dedi Bu işlem için şikayet etsek bir sonuç çıkar mı taşıma işleminde bulunup fazla fiyat çıkarsa o zamanda zor durumda kalacağız kayıt oluşturduk Mh bakacaklar ne kadar bu fiyat aslı astarı nedir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEsILYUs -- 3 Nisan 2017; 17:47:20 >

• BEsILYUs kullanıcısına yanıt
    btk nın bununla ilgili kurul kararı var

https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Haber/TAAHHUTLERE-ILISKIN-DUZENLEMELER-YAPILDI-GUNCELLEME

bu sitedeki yazılanların çıktısını al. Ondan sonra Türk Telekom'da size "beni bağlamaz 800 TL" diyen o kadının ismini soy ismini al. Bu çıktıyı o kadının suratına fırlat. Seni denetleyici kurumlara şikayet edeceğim de.

tuketici.btk.gov.tr ye bu durumu yaz.

düzenleme der ki

quote:

Aboneler, taahhütlerini sonlandığı ay itibarı ile;
    — almış oldukları indirimlerin toplam bedelleri,

— kalan ayların toplam bedelleri

seçeneklerinden hangisi abone açısından daha avantajlı ise yalnızca bu tutardan sorumlu tutulabilecektir.

senin açından kalan 7 günlük internet bedeli olan 15 TL yi mi ödemek daha avantajlı yoksa 800 TL' yi ödemek mi?

taşıma işlemi dediğiniz eğer internet aboneliğinizi başka bir lokasyona taşımak ise internetini iptal etmenize gerek yok nakil yapabilirsiniz.

eğer aboneliğinizi başka bir internet servis sağlayıcısına taşıyacaksanız da aynı şekilde hattınızı iptal etmeden taşıyabilirsiniz.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam bende eve gelince Mh aradım tekrar konuyu anlattım inceleyip dönüş yapmaları için bir talep oluşturduk ama şuan arayan soran yok. Bende port sıkıntısı yüzünden hattımı taşıma kararı aldım ama benim taahhüdüm bu ayın 7'sinde bitiyor. Ben şimdiden yada cuma günü başvurup taahhüt bitiminde pazartesi taşıma işlemi olsa bize taahhüt cayma bedeli çıkartırlar mı yalın internet olarak hipernet tarifesinden kullanıyorum yapabilirsem böyle iptal yapmadan taşıma yapabilir miyim. Cuma gününe denk gelmesi beni biraz tedirgin etti araya hafta sonu girdiği için daha önce taşıma işlemi yapmadığım için konuya vakıf değilim. Yanlış bir işlem yapmak istemem
    hattını hangi sağlayıcıya taşıyacaksın
    Hocam şuan benim açımdan en avantajlısı TürkNet gibi duruyor. Binada süperonline ve vodafone kullanan arkadaşlar şikayetçi değiller. Fiber ve kablonet yok maalesef bende Türknet Mh aradım Vdsl olarak geçiş yapabileceklerini adres sorgulamasında da 75 mb civarı desteklediğini söylediler. Forumdaki sınırlama uygulaması gibi konulara baktığımda benim açımdan hem fiyat hemde akk konusunda en azından avantajlı gözüküyor. Ben düzgün bir şekilde kullanabildiğim sürece interneti pek sorun etmem diye düşünüyorum
    o zaman şöyle yapmanı tavsiye ederim

hattını hiç kapatma

turk.net sitesinde online başvurunu yap. Başvuru yaparken yalın adsl kullanıcısıyım seçeneğini işaretlersin. Senden Türk Telekom aboneliğini falan alacak. Daha kısa sürede taşınır bu şekilde. Yarın hat kimin üzerine ise kimlik fotokopisi ile beraber çıktını alıp kargoya ver.

yarın 4 ü. 4 ünde kargoya verdin mi en erken 6 sında ulaşır zaten. Tekirdağ da saçma sapan bir yerde çünkü adresleri.
    7 sinde de işleme koyarlar. Ya 7 sinde taşınır ya da ayın 10 unda.

ola ki kargo çok çabuk gitti. Turk.net in de çok hızlı çalışacağı tuttu. Ayın 6 sında açtılar netini. 800 TL gibi bir ceza gelirse müşteri hizmetlerini ararsın faturayı düzelttirirsin. Düzeltmezlerse btk ya yazarsın.
    Anladım hocam o zaman o şekilde yapayım. Bu cayma bedeli konusunda Mh ile Türk telekomdaki kişinin ayrı düşmesi normal mi oradaki kadın tam olarak bir ayrıntı vermedi sadece telefon internet ve modem ödersin dedi kestirdi attı olay çıkmasın dedik ama müşteri hizmetleri 7 gün internet kullandığınız için ödersiniz bu 14-15 tl dedi 800 tl olmama şansı var mı bizi cumartesi kapatabilirsiniz dediği yere de gittik biz onu göremeyiz anca hattınızı kapatırız gelirseniz dediler. Arada 700 küsür tl fark var ayrı ayrı fiyat görmeleri mümkün müdür.
    800 TL çıkmaz da işte Türk Telekom yedirdiğine yediriyor.

çıkarıyor 800 TL yi itiraz edersen siliyor

itiraz etmeyip ödersen de kimsenin haberi olmuyor

ama hiç uğraşmak istemiyorum diyorsan. Garantiye al kendini ayın 6 sında yolla evrakları.

muhtemelen pazartesi taşıma işlemi olur.

Taahhütsüz olarak da iki üç gün ilave kullanmış olursun. Bir zararı olmaz.
    En mantıklısı böyle yapmak hocam forumda ve şu konudaki yazanları insan okuyunca böylede yapılır mı diyor ama işte başa gelmeyince pek bilinmiyor. Allah sabır versin bu insanlarla uğraşanlara hiç bir sıkıntı yoktu ne zaman taahhüt bitmeye yaklaştı değiştiler İyi ki yazmışım yoksa iptal edecektim öyle geçiş yapacaktım doominsert hocamda biraz açıklamıştı ama işte hiç bugünkü gibi bir şey olacağını tahmin etmemiştim
  • Arkadaslar 14/07/2017 taahhut surem dolan bir internet aboneligim vardi ttnette paketim 35 mbps 100 akk olan paketti akk dolunca online islemler paket degisikliginden 50 mbps 200 gb akk olana cikardim paketi sabah fatura kesilmis 552 tl şok oldum resmen aradim musteri hizmetlerini bana taahhut bozan pakete gecmissiniz taahhut iptal cezasi yansimis dedi bana bende herhangi bir taahhut bozulacak diye bir yazi cikmadigini belirttim sikayet kaydi biraktik arayacaklar dedi simdi yardiminiz lazim ne yapmam lazim ne gibi bir yol izlemem lazim faturayi odemem gerekiyormu yardiminiz icin simdiden tesekkurler...

• benim taahhütüm 10 ekim de bitiyor ttnet abonelik iptal ücreti 310 ücret istediler turknete geçmek istiyorum 24 aylik taahhüt arkadaslar bu cayma hakki lutfen yardimlarinizi bekliyorum
  • Benzer bir olay basima geldi, taahütüm doldugu gun musteri hizmrtlerini arayip kapattirmak istedigimiz soyledim islak imza yollamaniz lazim 10 gun icinde dedi gittim imzaladim hattim kapandi.

Aradim teyit ettirdim evet kapandi borcunuz vs yok dedi.

Daha sonra beni aradilar eger tarifenize devam etmek isterseniz size ozel 49,99 fiyat verdiler 1 yil kalma sozune benimde isime geldi tmam olur dedim.

Farkli bir adrese tasindim o esnada ama eski adresi kapatmistim,sonra zirt ilk fatutada 25 tl nakil parasi ayrica 49.99 olan faturada 52 lira aradim hemen beyfendi nakil isleminiz olmus 25 lira nakit parasi dedim nakil degil ben kapattirdim daha sonra yeniden actirdim.yok nakil olmus vs filan faturamida neden 2 lira fazla oduyorum dedim birsryler cikarttilar durdular.derslerimin yogunlugu dolayisiyle ugrasamadim ama nefret ettirdiler.

En son attiklari kazikta tarifemde tivibu giris paketi ucretsiz yaziyordu bu bakayim dedim girdim sifre olusturdum hic bir onay sozlesme filan olmadi.obur ay +5 lira fatura geldi aradim hemen tivibu uye olmussunuz,dedim ucretsiz yaziyordu yok soyle yok boyle.ee dedim sozlesme filan imzalamadim sadece online islem sifremle giris yaptim nasil bana sormadan fazladan fatura cikartiyosunuz iptal ettiler.

Lakin sözün özü 1 kurus mu fazla aliyorlar ugrasacaksin bunlardan soke soke alacaksin ulke olarak nerdeyse butun kurumlar uckagatciligin dibine vuruyolar bence.

Hemen orneklere gecelim;

Benzinlige gidiyorsunuz fulle diyorsunuz ordaki pompaci agzina kadar fulluyor tam ayarlama yaparak 189.75 te birakiyor nakit veriyorsunuz 190 gidiyorsunuz o 25 kurustan yeri geliyorki gunde 100 kisiye yapiyor (bizzat benzinlikte calistigimda herkes yapiyordu) gunde ediyor 25 lira aydaki hesabi siz yapin.

Ayni benzinlikte 3 kez basima geldi tam 25 kurus alacagim vardi israrla para uzerini istedim artik sabrim kalmamisti her yerde ayni durum vardi abi bozuk yok mehmrlet sende 25 kurus varmi yok kardes hic bi zaman alamadim.

Ayni sey marketlerde gecerli 5 kurus alti para verilmiyor ama nedense 1 kurusluk madeni paramiz var bizim neden kullanilmiyor bu 5 kurus alti parayi buyuk bir marketin yilligina vyrarsaniz ne kadar miktar eder siz dusunun?

Bir donem avrupada 3-4 ay yasadim gozumle gordugum herkes marketlerde getiriyor butun bozuk parasini 1 cent 2 cent ne varsa veriyor kasiyerde sayiyor bozuk para makinesinde yada kucuk marketler elle sayiyor sende sirani bekliyorsun geciyorsun.ha para ustumu alicaksin 1 centini bile veriyor adam.

Bizim burda bir sigara almaya bozuklari birijtir ver bakalim 5 kurus 1 kurus adam resmen kufur eder parayi begenmez.

Ulkecek butun kurumlar ozellikle 5 lirayi bile vermeyen bankalar,boyle durum

• quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

Benzer bir olay basima geldi, taahütüm doldugu gun musteri hizmrtlerini arayip kapattirmak istedigimiz soyledim islak imza yollamaniz lazim 10 gun icinde dedi gittim imzaladim hattim kapandi.

Aradim teyit ettirdim evet kapandi borcunuz vs yok dedi.

Daha sonra beni aradilar eger tarifenize devam etmek isterseniz size ozel 49,99 fiyat verdiler 1 yil kalma sozune benimde isime geldi tmam olur dedim.

Farkli bir adrese tasindim o esnada ama eski adresi kapatmistim,sonra zirt ilk fatutada 25 tl nakil parasi ayrica 49.99 olan faturada 52 lira aradim hemen beyfendi nakil isleminiz olmus 25 lira nakit parasi dedim nakil degil ben kapattirdim daha sonra yeniden actirdim.yok nakil olmus vs filan faturamida neden 2 lira fazla oduyorum dedim birsryler cikarttilar durdular.derslerimin yogunlugu dolayisiyle ugrasamadim ama nefret ettirdiler.

En son attiklari kazikta tarifemde tivibu giris paketi ucretsiz yaziyordu bu bakayim dedim girdim sifre olusturdum hic bir onay sozlesme filan olmadi.obur ay +5 lira fatura geldi aradim hemen tivibu uye olmussunuz,dedim ucretsiz yaziyordu yok soyle yok boyle.ee dedim sozlesme filan imzalamadim sadece online islem sifremle giris yaptim nasil bana sormadan fazladan fatura cikartiyosunuz iptal ettiler.

Lakin sözün özü 1 kurus mu fazla aliyorlar ugrasacaksin bunlardan soke soke alacaksin ulke olarak nerdeyse butun kurumlar uckagatciligin dibine vuruyolar bence.

Hemen orneklere gecelim;

Benzinlige gidiyorsunuz fulle diyorsunuz ordaki pompaci agzina kadar fulluyor tam ayarlama yaparak 189.75 te birakiyor nakit veriyorsunuz 190 gidiyorsunuz o 25 kurustan yeri geliyorki gunde 100 kisiye yapiyor (bizzat benzinlikte calistigimda herkes yapiyordu) gunde ediyor 25 lira aydaki hesabi siz yapin.

Ayni benzinlikte 3 kez basima geldi tam 25 kurus alacagim vardi israrla para uzerini istedim artik sabrim kalmamisti her yerde ayni durum vardi abi bozuk yok mehmrlet sende 25 kurus varmi yok kardes hic bi zaman alamadim.

Ayni sey marketlerde gecerli 5 kurus alti para verilmiyor ama nedense 1 kurusluk madeni paramiz var bizim neden kullanilmiyor bu 5 kurus alti parayi buyuk bir marketin yilligina vyrarsaniz ne kadar miktar eder siz dusunun?

Bir donem avrupada 3-4 ay yasadim gozumle gordugum herkes marketlerde getiriyor butun bozuk parasini 1 cent 2 cent ne varsa veriyor kasiyerde sayiyor bozuk para makinesinde yada kucuk marketler elle sayiyor sende sirani bekliyorsun geciyorsun.ha para ustumu alicaksin 1 centini bile veriyor adam.

Bizim burda bir sigara almaya bozuklari birijtir ver bakalim 5 kurus 1 kurus adam resmen kufur eder parayi begenmez.

Ulkecek butun kurumlar ozellikle 5 lirayi bile vermeyen bankalar,boyle durum

halk kaziklanmayi seviyor cogu insan bilincsiz

• Arkadaşlar 15 gündür nakil işlemi için bekliyorum. Kimsenin umrunda değil. 1 yıl var taahhüt ün bitmesine. Geçen perşembe geleceklerdi randevu verdiler gelen yok ,p.tesi yok, bugünde gelmediler. Mh sadece şikayet kaydı açıyor başka yaptıkları birşey yok..

Başına gelen var mı? Nasıl yol izleyim. Taahhüt ücretini odeyebilirim, o derece bıktım.

Yoksa diğerleri de sıkıntılı ise bunlara katlanayim mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Arkadaşlar 15 gündür nakil işlemi için bekliyorum. Kimsenin umrunda değil. 1 yıl var taahhüt ün bitmesine. Geçen perşembe geleceklerdi randevu verdiler gelen yok ,p.tesi yok, bugünde gelmediler. Mh sadece şikayet kaydı açıyor başka yaptıkları birşey yok..

Başına gelen var mı? Nasıl yol izleyim. Taahhüt ücretini odeyebilirim, o derece bıktım.

15 gün den fazla süren nakiller de ücret almıyor telekom bana geçen gün 24 tl nakil ücreti var dedi 15 gün içinde nakil olmazsa ücret yansıtılmaz dedi nakil ücreti almamaları gerekiyor onun takibini yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3535

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Arkadaşlar 15 gündür nakil işlemi için bekliyorum. Kimsenin umrunda değil. 1 yıl var taahhüt ün bitmesine. Geçen perşembe geleceklerdi randevu verdiler gelen yok ,p.tesi yok, bugünde gelmediler. Mh sadece şikayet kaydı açıyor başka yaptıkları birşey yok..

15 gün den fazla süren nakiller de ücret almıyor telekom bana geçen gün 24 tl nakil ücreti var dedi 15 gün içinde nakil olmazsa ücret yansıtılmaz dedi nakil ücreti almamaları gerekiyor onun takibini yapın

Bu ayrıntı için teşekkürler, yani gelseler artık razıyım demeyeceğim bunun mücadelesini veririm. O parayı alırım yada bir sonraki faturadan dusururum.

Ben böyle sorumsuzluk görmedim. Bir yaptırım yok, ona üzülüyor insan.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.