O

Yüzbaşı
05 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri
evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

1: bahsettiğim olay modüllü üyeliktir

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439
439/24=18.3 tlhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif
arkadaşlar hepinize iyi günler acaba şu anki ve önümüzdeki 2-3 yıl içindeki çıkacak oyunları ultra seviyede kaldıracak bir 5870 crosfire olabilir ya da nvidi gts slı mıydı ney di hatırlayamıyorum bir casper ya da başka bi marka türkiye ye ne zaman gelir.tahmini olarak

daha 5850 bile 1-2 model dışında gelmemişken

yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla!
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 398
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 61.569 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.