Şimdi Ara

TTNet'te Santral Sorun Yaşıyorum diye Hızımı Düşürmüş [0.70 Kbps=1 MBit'mis]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ara Ara Koplamalara ve hız düşüklüğü başladi, ariza kaydi verdim ARANMADIM

Tekrar Aynisi oldu, aradim, ARANMADIM

5 Dakika once tekrar aradim, Bizden size 8Mbit Veriliyor, Santralinizden bağlanmada sorununuz var diye hızınızı düşürmüş santralinizle görüşün dedi.
    6 MBit rahat goruyordum, suan 0.70 dedim, ZATEN 1 MBIT 0.70 Mbps'dir DEDI

1 Hafta önce 6 MBit rahat indirirken 750 ile torrent'ten indiriyodum
    Sunanda 0.70 Kbps, 1 bile degil :(

15 GB'desen onuda asmadim tatildeydim.

Ne yapmaliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 19 Temmuz 2010; 2:45:23 >

• Anca öyle kalırsın, geçen ağustos'ta 8 mbit netlimitsize geçmiştim, 6.7 megabit görüyordum, 740 kb/sn kadar görmüştüm, 2-3 ay önce internet gitti bir gün, telekomdan adamın teki geldi, yaptı interneti ama hız 2 mbit'e sabitlendi, aradım niye böyle dedim, hattınız desteklemiyor dedi, ee ben 7 ay boyunca 740 ile nasıl indiriyodum diye sordum, şuan desteklemiyor maalesef, eğer hatttınız desteklerse otomatik hızınız artıcak dedi. Bir türlü arttırtamadım hızımı.

Orijinalden alıntı: batuhan15

Anca öyle kalırsın, geçen ağustos'ta 8 mbit netlimitsize geçmiştim, 6.7 megabit görüyordum, 740 kb/sn kadar görmüştüm, 2-3 ay önce internet gitti bir gün, telekomdan adamın teki geldi, yaptı interneti ama hız 2 mbit'e sabitlendi, aradım niye böyle dedim, hattınız desteklemiyor dedi, ee ben 7 ay boyunca 740 ile nasıl indiriyodum diye sordum, şuan desteklemiyor maalesef, eğer hatttınız desteklerse otomatik hızınız artıcak dedi. Bir türlü arttırtamadım hızımı.

Bi ara bendede oyle oldu, adam ilgilendi 6'dan 3'e dustu sonra adam 4-5 yapmisti

Altyapımız yetersiz demiyorlarda insanları böyle oyalıyrlar gerçekten Türkiye en b.ktan internet altyapısına sahip.

-Milli Kayınço-
  • benim 8mbitti aynı mahallede yeni bir apartmana taşındım. 6ya düştü (aynı mahallede desteklememesi şaşırttı zaten 8i)

1-2 gün sonra bir baktım 2ye çekmişler. Arıyorum adam diyo ben birşey yapamam. Bir daha aradım 6ya çektiler tekrar. 5.9 mbps falan kullanıyorum şuanda
  • aynısı benim başımada geldi ilk geçtiğimde 5-6 mb kullanıyordum sonra 2 ye sabitlediler bir ayda öyle kullandım şimdi 1 e sabitlediler adamda telefonla ağız dalaşı yaptım sonra kızın birine kaydım adam geldi eve makineyle baktı 1 e sabitledi daha önce 5-6 mb diyorum bana yalancı demediği kaldı adamın dana önce nasıl 5-6 mb kullanıdığımı açıklayamadı ş.rfsiz
    DH 'de sözü geçen veya bunları açıklayabilecek TTNET çalışanı yok mu?
  • benimde 6 mbit' ti kaldırmadı aradım 4e düşürdüler 3-4 ay kullandım sonra 1 e dusurduler aradım 2ye çıkardılar. sonraa 2 ay filan 2 kullandım. sonra 6 ya çıktı. yine aradım 4 e indirin dedim 1e dusurduler şuan 1 mbit.

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar ariycam serefsizleri, hatta telefondayim suan

Edit: Baslatma hat kalitesine degip 3 yaptirdim, suan hala 2 sorun olmazsa arayin 4 icin dedi.
  • bende 8 yapmıştım. hiç net gelmiyodu. sonra 3.5 net geldi ama 30dk da bir kopuyodu. sonra 2 ye çekti. saatte bir koptu. en son 1mbit oldu. dahada ellemicem. geçicem 1limitsize. fiber hat gelene kadar kasmicam. santrale mesafem 3.6 km gibi birşeymiş. desteklemiyormuş vs.vs
  • Kaç Mbit kullandığımıza nereden bakıyorduk bir ip vardı sanırım airties modemim?
    Ilk 8 mbit kullaniyodum ciktiginda sonra 6 oldu 1 mb ile indirdigimi hatirlarim hattim destekliyo buna eminim. Aylardir 6 mbit kullandim sorun olmadan, hatlarimin destekleyip desteklemedigini gorelim isterseniz 1 mbit yukseltin hattimi sorun olmasa ararim 1 mbit daha yukseltin, baktim sorun oluyor ariyiop dusurttururum.

Bu sekilde. Hatta bakalim eskiden destekliyodu suan desteklemiyo derseniz. Cunku ben bir daha arayacagim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.