|
50 mbit internet hızında paketine sahiptim. 40 mbit gibi hız alıyordum taahhüt yeniler teklifinde bulundu telekom. maksimum 75 mbit hız alabilirsiniz dedi. sunulan teklifler 24 ay taahütlüydü 100 mbit olanda fazla fiyat farkı olmayınca kabul ettim. gelecekte yeni eve taşınırım gibi düşünerkten yeni hıza geçtikten sonra 50 mbit gibi sonuçlar aldım .yalnız bir kaç aydır hızım 23 mbit i aşmıyor artık. hiç bir değişiklik yapmadım. cep telefonun da laptop da aynı bu hızla bağlanabiliyor. telekom servisi çağırdım. adam diyorki apartman girişinde 70 mbit hız alıyorum ama eve 23 geliyor en fazla . apartman tesisatı eski ondan dedi. e dedim 50 mbit paketteyken 40 küsür alıyordum ama. dediki keşke o pakette kalsaydın . bundan sonra daha da düşebilir. saçma geldi tabi söyledikleri bana. çünkü bu yeni hızda da 50 mbit hızlar gördüm daha hızlı pakete geçi hız düşmesini mantıklı açıklaması olamaz. telekom 4441444 ü aradım .oırada teknik sorundan bir bayanla görüştüm. modemim 5 ghz destekliyor mu yoksa sadece 2.4 ghz mi diye sordum ? destekliyor tabi dedi. kesin bilgi mi dedim evet kesin bilgi dedi. demekki çok bilmiyor işi? ne önerirsiniz? daha bir kaç ay önce t Zyxel VMG3312-B10B modem kullanıyorum. vdsl2. acaba kaliteli bir modem alsam bişey değişir mi? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı