Şimdi Ara

TTNET Pişmanlıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay oldu geçeli bin pişman oldum. 12 mbps destekliyor hattınız diye sattılar neti. Şimdi 7 mbps destekliyor diyorlar ve 5 mbps üstüne çıkmıyor..
    Oyunlarda ms 700 lerde hep..
    İnterneti kullanamıyorum tahahhüt ettiğiniz hizmeti vermiyorsunuz iptal edin dedim 500 tl para istiyorlar utanmadan birde. Saha ekipleri gönderdiler sorun çözmek için 2 defadır geldik deyip gelmiyorlar. Genel müdürlüğe gidip dilekçe oluşturdum Hem yalan beyanda bulunan ekipleri şikayet ettim hem hız problemini. 3 gün sonra dilekçeyi silmişler.
    13 martta tekrar şikayet ve arıza kaydı açtırdım. geçen ayın 13 ünden beri arıza kaydı devam ediyor (birde 48 saatte çözülür 105 saati geçemez diyorlar)
    Virüs için insiyatif kullandım 1 ay sabrettim hala ses seda yok arıza kaydı ne çözülüyor ne sistemden düşüyor öyle bugda kaldı arıza kaydı. Kafayı yemek Üzereyim cayma bedeli ödemeden bu illet firmadan kurtulmanın bir yolu yok mu ?

• Yıl 2020 hala her yerde fiber altyapı yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden bağlantın varmıydı? Adsl sıkıntı ben geçen hafta altyapı olmadığından daha doğrusu tt portları diğer firmaya açmadığından mecburen bağlattım 16 mbit ama fiber olduğu için sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bölgede tam üç ay internet gitti genel arıza. Yeni geldi ben bu sürede faturalımı ödedim. Dün konuştum ileri dönem faturalarım da indirim olacakmış. Bakalım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.