Şimdi Ara

TTNet Hattımı kapattırdım ancak son faturayı ödeyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. TTnet hattımı ve telefon hattımı kapattırdım ancak son ödeme faturası geldi eve. Buraya kadar tamam ancak TTNet faturamı ödemekte sorun yaşıyorum şöyle ki günü geldiği hatta geçtiği halde bankada faturam gözükmüyor, internetten ödemek istediğimde de yine aynı şey. ödemediğim hergün de üzerine faiz biniyor, ne yapmam lazım?

• online ödeme işleminden sadece aktif aboneler yararlanbiliyor bildiğim kadarı ile dostum
  • dolandırıcılığın sonu yok :)
    o son gelen faturayı alıp telekom müd.gideceksin ordan sor soruştur başka borcum var mı diye o faturayıda bir şekilde öde tabii ''borcunuz yok biz nasıl tahsil edelim'' diyecekler... o zaman borcunuzun olmadığına dair belge iste veya yazıcı çıktısı iste ... konuştuğun görevli memurunda ismini not al !!!
    ardından bir notere giderek o belgeyi onaylattırın ve 1 ay bekleyin yine fatura gelecek emin olun :))) daha sonra yapmanız gereken en yakın savcılığa gidip tescilli dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle ttnet hakkında ve orada ki memur hakkında görevi kötüye kullanmaktan savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız :)) aksi taktirde kapınızı icra memurları çalacak ve sadece sizin başınıza gelen bir olay değil bu şimdiden geçmiş olsun :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Merhaba. TTnet hattımı ve telefon hattımı kapattırdım ancak son ödeme faturası geldi eve. Buraya kadar tamam ancak TTNet faturamı ödemekte sorun yaşıyorum şöyle ki günü geldiği hatta geçtiği halde bankada faturam gözükmüyor, internetten ödemek istediğimde de yine aynı şey. ödemediğim hergün de üzerine faiz biniyor, ne yapmam lazım?

fatura eve mi geldi? ben de telefon ve adsl i kapattırdım ancak son fatura henüz gelmedi. zaten uzun zamandır eve fatura gelmiyordu internetten bakıp atmlerden yatırıyordum. şimdi bu gelecek olan son fatura internet ve atm den yatırılamıyor mu?
  • Ttnet son faturalar telekom bayi veya ofislerden ödeniyor. Bayiye hizmet numaranı ver görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanS

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Merhaba. TTnet hattımı ve telefon hattımı kapattırdım ancak son ödeme faturası geldi eve. Buraya kadar tamam ancak TTNet faturamı ödemekte sorun yaşıyorum şöyle ki günü geldiği hatta geçtiği halde bankada faturam gözükmüyor, internetten ödemek istediğimde de yine aynı şey. ödemediğim hergün de üzerine faiz biniyor, ne yapmam lazım?

fatura eve mi geldi? ben de telefon ve adsl i kapattırdım ancak son fatura henüz gelmedi. zaten uzun zamandır eve fatura gelmiyordu internetten bakıp atmlerden yatırıyordum. şimdi bu gelecek olan son fatura internet ve atm den yatırılamıyor mu?

Arkadaşlar dün bende ttnet hattımı iptal ettirdim. İptal eden memur sagolsun tüm gerekli açıklamaları yaptı. Telefon faturası olarak ocak ayının faturasının tam gelecegini şubat ayına ise 2 günlük fatura ödemem gerektigini söyledi.
    ADSL de ise durum farklı iimiş. ADSL faturaları peşin alınıyormuş. zaten ben ocak ayını ocakta ödedigim için şubat faturası (ayın 2 sinde iptal ettirdim)2 günlük gelir onda ay sonunda ödersin dedi. buna dikkat edin. Akşamda tt net müşteri hizmetlerinden aradılar neden iptal ettirmek istedigimi sordular. Yeni kampayalar önerdiler. Fakat ben başka bir operotöre geçtigimi gayet memmun oldugumu söyledim. mh görevlide peki bey efendi 3,5 yıl bizimle çalıştıgınız için teşekkür ediyorum deyip iptal işlemimi tamamladı

• @turgay26
    Hocam internet bankacılığını kastettim. Faturanın arkasında da yazıyor zaten.

@CanS
    Evet son fatura eve geldi bana da gelmezdi normalde.

@ferhatonair
    Hocam n'aptın başımdan aşağı kaynar sular döküldü :(

@Militar-ist
    Sağol hocam keşke bu şekilde ödeneceği faturada yazsaydı da uğraşmasaydık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@ferhatonair

Vallahi durum böyle ...
    benim bir arkadaşım kapattırdı o kadarda dedim araştır sor 10 kuruş borcun kalsın fazlasıyla almasını biliyorlar...haber vermeden faiz üstüne faiz bindiriyorlar
    başka şehire taşındı gitti 1 yıl sonra borç çıkardılar adama o 10 kuruş faizleri,cezası,avukat giderleri,masraflar vs.. oldu mu 1-1,5 milyar :) icra mahkemelerinde koşuşturdu ...
    hatta şikayet var ve hukuki net forumlarına mutlaka göz at bir değil on değil yüzlerce kişi var bu duruma düşen !! insanların başına neler açıyorlar!!
    ttnet bu kurtulabilene aşkolsun !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 3 Şubat 2011; 17:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatonair

quote:

@ferhatonair

Vallahi durum böyle ...
    benim bir arkadaşım kapattırdı o kadarda dedim araştır sor 10 kuruş borcun kalsın fazlasıyla almasını biliyorlar...haber vermeden faiz üstüne faiz bindiriyorlar
    başka şehire taşındı gitti 1 yıl sonra borç çıkardılar adama o 10 kuruş faizleri,cezası,avukat giderleri,masraflar vs.. oldu mu 1-1,5 milyar :) icra mahkemelerinde koşuşturdu ...
    hatta şikayet var ve hukuki net forumlarına mutlaka göz at bir değil on değil yüzlerce kişi var bu duruma düşen !! insanların başına neler açıyorlar!!
    ttnet bu kurtulabilene aşkolsun !!

Neyse ki hallettim gibi hocam. Son faturayı TTNet bayisini yatırdım, fatura 81 tl gelmişti adam sisteme girdi 75 tl gözüktü. Dedim fatura 81 tl geldi ne iş. Adam dedi bazen sistem sizden önceden fazla para alabiliyor . Neyse dedim bende ayın 15'i gibi tekrar gideceğim tel ve netin borcu kalmışmı falan diye. Nalet olsun arkadaş ya kapattırırken bile dünyanın parasını ödediğimiz halde yeterli olmuyor.

• TTNet abonelikleri için TT bayi ve ofislerinden, ADSL abone numarası ya da bulunduğu sabit hat numarası ile;

- Geçmiş dönem borcu bulunan faturalar icraya verildiyse
    - Geçmiş dönem borcu bulunan faturalar icraya verilmediyse

sorgulanabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.