Şimdi Ara

Ttnet Fax ile Abonelik İptal İşlemleri Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
12.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müşterilerimizin abonelik fesih işlemlerini, Türk Telekom Ofis veya TTNET Bayilerine şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek yapabilmesi mümkündür. Faks ile abonelik fesih işlemleri yapmak isteyen müşterilerimizin üzerinde abonelik bilgilerinin bulunduğu imzalı bir dilekçe (örnek dilekçe için tıklayınız) ile resmi kimlik belgesinin bir kopyasını 0(312) 306 07 16 numaralı faksa göndermesi yeterlidir. Talep edilen işlemlerin sorunsuz ve zamanında tamamlanabilmesi için iletişim bilgilerinin (Cep Telefon ve sabit telefon numarası) dilekçede yer alması önem arz etmektedir.
    Talebinizi tam ve eksiksiz bir şeklide karşılayabilmek amacıyla, sizinle irtibata geçmemiz gerekebilir. Bu nedenle iletişim bilgilerinin doğru ve güncel olmasına dikkat edilmelidir. Abonelik feshi işlemini yalnızca abonelerimizin kendilerinin veya vekâletname ile yetkilendirdikleri kişilerin gerçekleştirebildiğini hatırlatmak isteriz.

Kaynak :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/Sayfalar/fesih-islemleri-hakkinda.aspx

İptal Formu :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/ortak-iptal-f-formu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 3 Şubat 2014; 19:44:28 >

• Haber için sağol ama bunlar yine eline yüzüne bulaştırır gibime geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Haber için sağol ama bunlar yine eline yüzüne bulaştırır gibime geliyor..

Aynen. İptal için fax çeken adambir anda dandik bir pakete standartın 3 katı para ödemek için sözleşme imzalamış olur. Sonuçta ttnetten bahsediyoruz.
  • cumfiçu kullanıcısına yanıt
    Yani hazır imzada var haşırt.
  • o kadar ayyuka çıkan bir işlem olacagını sanmıyorum. btk denen yapı firmaları fena denetliyor. olmayan evrak üzerinden kazara işlem yapılsa dahi düzeltilir. yok düzeltmez ve tespit edilirse firmalar korkunç rakamlarda cezalar ödüyor.

iptal işleminin faksla yapılması aslında büyük kolaylık. müdürlüğe gidemeyenler evrakı doldurup faks çeker. :)
  • ben de bugün fax çektim. Bakalım.
  • Yine de ıslak imza için müdürlüğe çağırırlırsa ne yapacağız peki? Muğlaklık var!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    imzalı dilekçe faksladığın için daha istemezler imza, bunu btk yakın zamanda şart koydu diye biliyorum yoksa ttnet ve türevleri hayatta böyle birşey yapmaz.

90 yaşında adamı çağırırlar hayvan gibi sıra bekletirler iptal işlemleri için. ya da basar parayı noterden vekaletname alırsın öyle halledersin ama o 90 yaşındaki amcanın notere de gelmesi şart tabi.
  • Diğer İSS'ler bu hat iptal işlemini nasıl yapıyor.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

imzalı dilekçe faksladığın için daha istemezler imza, bunu btk yakın zamanda şart koydu diye biliyorum yoksa ttnet ve türevleri hayatta böyle birşey yapmaz.

90 yaşında adamı çağırırlar hayvan gibi sıra bekletirler iptal işlemleri için. ya da basar parayı noterden vekaletname alırsın öyle halledersin ama o 90 yaşındaki amcanın notere de gelmesi şart tabi.

Birde şu var yalnız; faks sonrası o iptal talebini kaç gün veya hafta içinde dikkate alınacak belli değil. Faksı geç işleme alıp mağduriyet yaratma potansiyeli yüksek bir firma sonuçta. Ayrıca evrak takip tarzı, iptal başvurusunun alındığına dair bir belge veya numara alınamıyor bu yöntemle sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Sırf insanı bıktırmak için bu işler devletin el atması lazım bu abonelik iptallerine arkadaş oradan birşeyle sinyali kesersin aboneliği silebilirsin abone olurken 5 dk sürmüyor hemen ediyorlar iptal oldumu alakasız şeylerle uğraştırıyorlar umuyorumki abone iptalide abone olmak kadar kolay olur.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Haklısın abone olurken 5 dakikada hallediyorlar.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    bu 26 mayıs mı 27 mayısmı ne bir tüketici yasası çıktı galiba iptal süresi konusunda da vardı bir madde tam hatırlamıyorum.

o çıkan yasa ancak girdi yürürlüğe 6 ayın dolması bekleniyordu.

fena bir yasaya benzemiyor kapsamı çok geniş ama mutlaka tüketiciyi tırtıklamak için bir açık gedik falan bulacaklardır yine.
  • Böyle lanet firma olmaz. Uydunete geçtim 3-4 gün önce.
    440375'i aradım ttnet'i iptal edin diye. Ön iptali yaptılar. Telekoma gidin dediler. Faks çektiğiniz zaman yanıt süresi belli olmaz dedi. Faksı otomatiğe bağlayıp yarım saatte bir göndereceğim. Başka çare yok. Bugün dönmezlerse 10 dakka aralığa kadar düşerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    https://tuketici.btk.gov.tr İptal işlemimi yapmıyorlar diye şikayet edin anında iptal edeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

https://tuketici.btk.gov.tr İptal işlemimi yapmıyorlar diye şikayet edin anında iptal edeceklerdir.

Teşekkürler. Buradan da istek yaptık. Formları tarayıp pdf şeklinde de koyduk buraya. Bakalım sonucu yazacağım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Teşekkürler. Buradan da istek yaptık. Formları tarayıp pdf şeklinde de koyduk buraya. Bakalım sonucu yazacağım buraya

Sonuç ne oldu hocam yazmamışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Sonuç ne oldu hocam yazmamışın.

Btk'dan bir dönüş olmamıştı. Faksı gönderdikten birkaç gün sonra eve iptal kağıdı geldi ttnet'den. Ve iptal oldu.

Üstünden 2 yıl geçti. 2 yıla yakındır türksat kullanıyorum.

• Formdaki yetkili adi soyadi yerine ne yazcaz birde kimlik fotosu şartmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.