Şimdi Ara

TTNET 2015 fiyat güncellemeleri -ZAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-ocak-2015-tarihinden-itibaren-gecerli-tarife-guncellemeleri.aspx
    Ultranet limitsiz 69 liradan 73 liraya çıkıyor, yüzdesini siz hesaplayın, vatana millete hayırlı olsun.

TTNET 2015 fiyat güncellemeleri -ZAM

• 73 lira internet+20 lira telefon=93 lira. 100 lirayı aşmasına sadece 1 yıl kaldı ha gayret ttnet
  • Bende böyle konuştum bir arkadaşımla, 2 yıl sonra bu fiyatlar 100 lirayı geçecek demiştim.

73 Tl olan aylık ücretim 78 tl olacak, Alllah'tan kampanyaya geçtim.
  • Bakan'ın tekide internet fiyatları ucuzlayacak diyordu...Kimse inanmamıştı gerçide , inanmamakla haklı olduğumuz ortaya çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede kim internet ucuzlayacak diyorsa yalan söylüyordur bkz. öiv indirimi ve ttnet'in vergi farkını cukkalaması
  • Ucuzluycak dendi mi zam yapılacak anlaşılmalı...
  • Tüm dünyada internet sürekli ucuzlarken biz de sürekli artıyor. bunu anlamak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıllık taahhütüm bitiyor. Kapatacağım ttneti bu ay sonunda. Sanırım hemen teklif yapıyorlarmış. 16 mbit 50 gb kotalı limitsiz paket 49 tl + 5 tl de telefon için 24 ay taahhüt istiyorlarmış. Kabul ederim gibi.

Taahhütsüz fiyatlar pahalı. İlla seni bağlamak istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 12 Aralık 2014; 11:25:19 >
  • Zam yapıyorlarda günde onlarca kez internet gidip geliyor aylardır aynı
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    aynen bu teklifin aynısını sunuyorlar turknette aynısı 49 tl secim sana kalıyor baska iss i secip 5 tl icin maceraya atılmak mı ttnetle devam etmek mi
    tahmin ettigim gibi limitlerde hicbir artıs yok en azından akn sonrası 3 mbit hız arttırılsa yazık ya ne yapacagız bu tekelle ttnet fiyatları belirler digerleride onu izler internetluks bir hizmet oluyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 12 Aralık 2014; 13:37:24 >
  • Superonline ne yapacak acaba, gerçi daha taahhüt bitimine var.

• Uydunete geçtim kafam rahat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Tüm dünyada internet sürekli ucuzlarken biz de sürekli artıyor. bunu anlamak çok zor
    Adamsın Ttnet

19,99tl açma kapatma bedeline zam yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 12 Aralık 2014; 14:47:56 >
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    Uydunet zam yapmaz mı zannediyorsun?
  • Sabit fiyat garantili taahhüt imzaladım birşey olmaz bana.İlk 12 ay 33 sonra ki 12 ay 43 lira. Kafam rahat
  • 79 liraya 100 gb akkli 16 mbps kullanıyorum iyiki kampanyaya geçmişim.75 gbli paketle arada 3 tl fark var
  • Çok ilginç bir şekilde 2 yıldır bulut bilişim servisi NETDİSK'e zam gelmedi. İnşallah bunu yazdıktan sonra bir 5 TL'de ona zam gelmez.. Ama insan şüpheleniyor ve düşünceye kapılıyor ister istemez...
  • Binada Uydunetiniz varsa hiç düşünmeden geçin derim.
  • Hiç bir nene olmaz bizden admlar 100TL hizmet varmeden alıyolar Türk telekom zaten Sabit ücret 20 alıyordu 25 olmuştur kesin TT dünyanın en az uploadını

Üstelik adil paket adı altında müşteri kazıklıyolar minimumu yatırım ile en yüksek kar oranını hedefliyolar vede hedeflerine ulaşıyorlar

Şunu unutmuşum bundan bir sene öncede vardı ucuzlayacak falan dendi hata rekabet var dendi bende baya bir gülmüştüm hata hunharca gülmüştüm

Şunu unutmayalım devlet Türk telekom fili tekel ilan etiği sürece biz daha çok develeniriz inanmayanlar imzama baksın da kafasını monitöre vursunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 1 Ocak 2015; 16:44:09 >
  • Yine BTK'nin belirlediği tavan olan %7 zammı uygulamışlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.