Şimdi Ara

Trump Amerikanın Çöküşü Olabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam geldiğinden beri saçma sapan işler yapıyor, saatli bomba gibi, nerede kime patlayacak belli değil
    adeta tüm dünyaya savaş açtı herkesle arası bozuldu.
    küresel sermaye amerikayı terkedip başka bir adrese mi geçecek acaba

• Tarımı bitirir ve fabrikaları kapatır yada satarsa bence olabilir!
  • tersine yükselişi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küresel sermaye yıllardır teee 90ların sonundan beri çine yavaş yavaş taşınıyor zaten
  • afy isimli trol açtı sabah kapadılar aynısını başkası açıyor lan zaten bi sürü gazeteniz var aynı manşetleri atan burda bari aynı şeyi yapmayın
  • Cokertmenin aksine tarihinin en dusuk issizlik ve en yuksek istihdam rakamina sahip su an.

Geldiginden beri yaptirim, tarife tehditleriyle Apple'dan, Qualcomm'a, Ford'a kadar fabrikalari ABD'ye geri getirtti.

Yakin zamanda cokmesini beklemeyin.
  • Hep sığ bakıyorsunuz. Ben Amerika haklı demiyorum ama onların gözünden değil kendi gözünüzden bakıyorsunuz. 5 dakikalığına Amerikalı olduğunuzu düşünün

Trump diyor ki kardeşim ben ülkemde mülteci kaçak işçi istemiyorum. Benim vatandaşım işsiz ben ne diye onları besleyeceğim

Trump diyor ki neden biz üretimimizi Çin'de yapalım. Bu Çin bizimle aynı politikayı bile uygulamıyor. Neden onu zengin edelim. Gelsinler Amerikan şirketleri Amerika'da üretim yapsınlar.

Trump diyor ki kardeşim Amerikan vatandaşı bir papazı Türkiye tutuklamış üstelik bu Türkiye benim en büyük düşmanımla sıkı fıkı olma peşinde. Ben buna yaptırım uygulucam

Şimdi dönün kendinize sorun

Biz Suriyelilerden yaka silkmiyor muyuz? Erdoğan çıksa benim vatandaşım aç aç ne mültecisi dese herkes destek verir

Türk firmalarını düşünün Vestel Arçelik gidecek Çin'de üretim yapacak tek bir fabrikası ülkede olmasa Erdoğan çıksa yok öyle şey kardeşim benim vatandaşım işsiz gel ülkeden üretin dese herkes destek verir

Türk bir İmam'ı bir ülke hapse atsa ajan dese. Tüm Türkiye ayağa kalkar.

Trump delinin teki ama aptal değil. Halkının çoğunun hoşuna gidecek iş yapıyor. Siz hep kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Sığ görüşten çıkın artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.seçimide kazanırsa büyük zarar verecek. ABD tarihinin en vasıfsız başkanı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

2.seçimide kazanırsa büyük zarar verecek. ABD tarihinin en vasıfsız başkanı olabilir
    Tam tersine düşünceleriyle gelmiş geçmiş en iyi başkan olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kısa vadede imkansız. Bunun için dünya savaşı gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikayı şaha kaldırıyor,adamlar düşüyor zannediyor.Adamın amerika zararına tek politikası yok.Hepsi amerikanın lehine hamleler.
  • ABD'de işsizlik 1965'ten bu yana en düşük seviyesinde %4'ün altında. Büyüme de %4'ün üstünde.
  • Sanırım amerikayı dış güçler etkisi altına almış.

Nedense bu güçler hep dışarda.

Amerikayı anca çin batırabilir. Trump değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 15 Ağustos 2018; 17:57:3 >
  • Tek zarar verecegi nokta diplamasi alaninda diger ulkelerle arasinin bozulmasi ve stratejik noktalardaki yandas ulkeleri kaybetmesi olur. Daha ileri giderse dolarin uluslarasi para liderligini baska parabirimine kaptirmasina zemin hazirlayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağrur olma Trump senden büyük Allah var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Tek zarar verecegi nokta diplamasi alaninda diger ulkelerle arasinin bozulmasi ve stratejik noktalardaki yandas ulkeleri kaybetmesi olur. Daha ileri giderse dolarin uluslarasi para liderligini baska parabirimine kaptirmasina zemin hazirlayabilir.

kim ile kardaş oldu
    dünya düşman olsa şeyine kadar

• Enflasyon ile halk homurdanmaya baslar.İstihdam cinde olmadigi icin o ucuz ve insani haklardan muaf sekilde uretim yapamayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trump ve Tayyip. Hem kendi ülkelerinin, hem dünyanın başına gelmiş iki tane kötü şey. Kötülüğün vücut bulmuş halleri. Ama ABDye birşey olmaz merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.