Bu sistemlerden hangisi mantıklı
Hazır sistemler olduğu için bir parçası iyi iken başka parçaları bilindik markalar değil.
Bir yakınımıza pc alacağız kendisi 3 tane dizili sistem gönderdi.
Bu sistemlerden hangisi fiyatına ve parça kalitesine göre en mantıklı olan ve bunlara ek şu daha iyi denebilecek başak bir öneride yapılabilir.
Aşağıda linkler mevcut yardımınızı bekliyorum.
Satildi
Satis gerceklesti iyi forumlar
Csgo 4:3 ve 128 tick
Oyunu 4:3 oynuyorum 70-110 FPS arasında maç boyunca inip çıkıyor.
64 tick steam sunucularında ve 128 tick faceit oynarken görünürde bir problem yok ama aklıma bir şey takıldı.
128 tick sunucular 1 saniye de 128 kere tarama yapıyor.
Ben bu oyunu 4.3 oynayınca benim fps hiç bir zaman 64 fps nin altına inmiyor ama 128 i de görmüyor.
Şimdi 128 tick kendini 1 sn'de 128 kere güncellerken ben 4.3 ile 70 fps aldığım için kendimi 70 kere güncelliyorum.
Burada oyunu normal şekilde oynasam daha mantıklı gibi geliyor ama gene farklı bir sorun ortaya çıkıyor Monitörüm 60 Hz :D
Client tarafında akıcılığı kaybetmediğim sürece 60 fps üstünde olmam yeterli gibi de geliyor.
Sizin fikriniz nedir. Yazar mısınız?
İyi oyunlar.
Stabil Win10 sürümü için tavsiye.
Fatura konusunda bilgi lütfen.
Turkneti ilk defa kullandığım için bu konulara yabancıyım.
Faturayı görünce bir bakındım ön ödemeli bir sistem kullandıklarını söylemişler.
Kafama takılan yerlere cevap olarak 2 sonuç ortaya çıkıyor.
Önce fatura resimini atayım.

24 ünde hattım aktif oldu zaten sms ile bunu bildirdiler. Hangi düşüncem doğru bilgi verebilirseniz çok iyi olacak.
- Sonuç
Ön ödemeli denmiş ama bana gelen bu faturanın Temmuz faturası olması gerekmiyor mu ? Haziran Faturası denmiş.
Hatta bana
24 Haziran -30 Haziran aralığında kullandığım internet için bir fatura daha gelmesi gerekmiyor mu ?
Haziran Ayının Faturası :
24-30 Haziran aralıgını kullanımı xx TL
Temmuz Ayının Faturası:
140 TL
Ön ödemeli kısmı biraz kafa karıştırıcı olmuş son olarak yukarıdaki gibi mi olması gerekiyor yoksa aşağıdaki gibi mi devam edecek.
2.Sonuç
Bu gelen fatura ön ödemeli olarak
24 Haziran -24 Temmuz aralığında kullanılacak internetin ödemesi ve diğer aylarda içinde 24'ünde kesilerek bu şekilde devam edecek.
Haziran faturası yazmasının nedeni ise abonelik başlangıç ayının haziran olmasından kaynaklı ve haziran ayında hizmet verilmeye başlandığı için.
Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok iyi olur
İyi günler.
Ekran kartında bu görüntü normal mi ?
Rx 570 kullanıyorum bugune kadar ilk defa bir ekran kartına macun sürdüm böyle ıslanmış nemlenmiş gibi bir görüntüyü görünce aklıma takıldı.
Dokununca yagımsı bir madde var gibi hissetirdi ama forum sorarak net cevap almayı düşündüm.
Bu resimdeki gibi ıslak gibi olan görüntü normal mi ?
Bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur ,iyi akşamlar.

Pc aniden reset atıyor
Beyler oyunda iken olsun yada suan new world de arka planda sıra beklerken pc aniden kendini resetliyor.
Herhangi bir sıcaklık sorunu yok kontrol ettim.Ramleri temizleyip farklı slotlara taksam bile sorun çözülmedi.
Sorunun neyden kaynaklandıgını nasıl ögrenebilirim.
Araştırmaya devam edeceğim fikir ve tavsiyelerinizi yazarsanız çok iyi olur, ortada bir donanımsal sorun var ise başka donanımlara zarar vermeden halledeyim.
işlemci 2600x
8x2 ram hızları ve markaları farklı 2133 ve 3000 mhz dual olarak 2133 de calısıyor, Bugune kadar pek sorun yaşamadım en olası sorun ram gibi görünüyor.
Sistem ve oyun ssd de bir kac ay öncesine kadar saglıgı düzgündü .
rx 570 4gb
İBB'nin yüzer tenis kortu
Ekrem oy vermiş birisi olarak eleştirmek istiyorum.
Kaynaklarin verimli kullanılmasından bahsedilmiş ama kısa süreli etkinlikler için sağa sola harcayacak bir paramız yok , ilk başta benzer bir yüzer platformun resmini gösterip algı yapılıyor zannettim ama cevap verilince doğrulanmış oldu.
İBB bu tarz etkinlikler için sürekli yap boz işine para mı harcayacak ?Az veya çok bana gore israftır
Bu tenis kortunu kaldırmak yerine , sıfırdan uzunca süre kullanım amacıyla bir platform daha eklenmez miydi?
Tenis kortu, Dönüşümlü olarak Voleybol ,basketbol sahası , sergi alanı vb. alanları bir kültür olarak entegre etse her sene belli aylarda o etkinlikler yapılsa çok daha iyi olmaz mı?
Tek kullanımlık bir işe malesef destek veremem ,gerekirse 5 katı daha fazla para harcansin ama o İstanbul'un bir parçası haline gelsin.
Aktrol felan ilan edecek yada biz demiştik balon Ekrem deyip bankamatikciler yazmazsa ise çok iyi olur , ülke gündemini bıraktım ugrastirmayin lütfen

Bina içi yeni hat icin kablo tavsiyesi
Sorunum gecen hafta basladi bir anda snr 8 8.2 lerde gezmeye 35/6 mbit paketim ise 22 25/2 mbit arasinda bir hiza sabitlenmeye basladi.
İssyi aradim 70 mbit kutuya kadar geliyor dendi sorun gorunmuyormus.
Bina icinden doseme ile yeni hat cekegim iki kablo var aklimda
Bunlardan birisi cat 5 ve digeri kil tel olmayan sanirim aluminyum , tek kalin telli telefon kablosu.
Kil gibi olan Telefon kablolari cat 3 mus oda 16 mbit hiz kapasitesinde .Tek telli bu kabloda da cat 3 sinifinami giriyor o aklimi kurcaladi.
Siz ne tur bir kablo kullanmami onerirsiniz.
3. Kata kadar kablo cekilecek.
İnternet icin kablo tavsiyesi
Beyler bina eski oldugu icin onceden ankastreden direkt cat 5 ile 75 mbit kullaniyordum.
Daha sonra dis cephe yapilirken ic hatti kullanmaya basladim ic hat eski oldugu icin 45 mbit kaldiriyordu ve 35 mbit pakete gecip kulanmaya devam ettim
Sorunum gecen hafta basladi bir anda snr 8 8 2 lerde gezmeyd 35/6 mbit paketim ise 22 25/2 mbit arasinda bir hiza sabitlenmeye basladi.
Netspeed kullandigim icin aradim 70 mbit kutuya kadar geliyor dendi sorun gorunmuyormus.
Hikaye uzun oldu ama bina icinden doseme ile yeni hat cekecegim.
Bunlardan birisi 50 mt cat 5 ve digeri kil tel olmayan sanirim 100 mt aluminyum kalin telli telefon kablosu.
Telefon kablolari cat 3 mus oda 16 mbit hiz kapasitesinde .
Bu tel kablonun ismini bilmedigim icin de kararsiz kaldim.
Bu konuda bilgi verir misiniz.
Siz ne tur bir kablo kullanmami onerirsiniz.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.016
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 2.342 (Bu ay: 432)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.729 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic