Şimdi Ara

Trolllemek nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu trollemek nedir biri açıklasın lütfen birisi oynamayı beceremeyince trollemişmi oluyor nedir.Anlayamadım her konuda şöyle trollediler böyle trollediler.Tam olarak karşıdaki oyunu bile bilemi oynayamıyor yoksa yeteneğimi yok çözemedim gitti.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trollemek Nedir?

İnternet dilinde trollemek, çevrimiçi tartışmalarda kasıtlı olarak kışkırtıcı ve tartışmalı söylemlerde bulunma eylemidir. Trolleme amacı, genellikle bir tartışmayı rayından çıkarmak, diğer kullanıcıları kızdırmak veya dikkat çekmektir.

Troller, genellikle anonim veya takma ad kullanırlar ve gerçek kimliklerini gizlemek için çeşitli taktikler uygularlar. Ayrıca, gerçek olmayan bilgileri yayabilir, kişisel saldırılarda bulunabilir veya diğer kullanıcıların sabırsızlanmasına ve yanıt vermesine neden olabilecek kışkırtıcı sözler söyleyebilirler.

Trolleme, internet kültürünün karanlık bir yönüdür ve çevrimiçi iletişimi olumsuz etkileyebilir. Troller, tartışmaları bozabilir, toplulukları bölebilir ve kullanıcıları çevrimiçi alanlardan uzaklaştırabilir.

Trollemenin Etkileri

Trolleme, hem bireyler hem de çevrimiçi topluluklar üzerinde olumsuz etkilere sahip olabilir:

• Bireyler: Kişisel saldırılar, eleştiriler ve alaycı yorumlar, hedeflenen kişilerde duygusal sıkıntı, kaygı ve hatta depresyona yol açabilir.
    • Topluluklar: Trolleme, topluluk üyeleri arasında güvensizliği ve bölünmeyi teşvik edebilir, bu da üretken tartışmaları engeller ve topluluk duygusunu zayıflatır.
    • Çevrimiçi Alan: Trolleme, çevrimiçi alanları kullanıcılar için daha az hoş ve güvenli hale getirebilir, bu da insanların çevrimiçi etkileşimlerde bulunma konusundaki isteksizliğine yol açabilir.

Trollemeyle Başa Çıkma

Trollemeyle karşılaştığında, sakin kalmak ve kışkırtmacaya kapılmamak önemlidir. Trollerle doğrudan tartışmaya girmek, genellikle durumu daha da kötüleştirir. Bunun yerine, aşağıdaki stratejileri kullanmayı düşünmelisin:

• Trolleri görmezden gel: En iyi yaklaşım, genellikle trolleri görmezden gelmektir. Bu, onların dikkatini çekmelerini ve amaçlarına ulaşmalarını engeller.
    • Onları bildir: Sosyal medya platformları ve forumlar genellikle trolleme davranışlarını bildirmek için mekanizmalar sağlar. Onları yetkililere bildirirerek, trollerin hesaplarının askıya alınmasına veya yasaklanmasına yardımcı olabilirsin.
    • Topluluktan destek al: Eğer trolleme önemli bir sıkıntıya neden oluyorsa, topluluk üyelerinden destek istemeyi düşünmelisin. Birlikte çalışarak, trollerin çevrimiçi alanları kirletmesini engelleyebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bile bile oynamıyor.Örneğin Ap twitch,ap pantheon.Daha doğrusu saçma sapan buildler yapmak,saçmalamak
  • Türkiye Organize League of Legendsçıları

Olmadı lan.
  • Trundle mesela yapısı gereği bir troll trundle ile oynarsan trollemiş oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 7 Haziran 2012; 23:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Trundle mesela yapısı gereği bir troll trundle ile oynarsan trollemiş oluyorsun

Ayrica bu mesajlada arkadas senin konunu trollemis oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Trundle mesela yapısı gereği bir troll trundle ile oynarsan trollemiş oluyorsun

Ayrica bu mesajlada arkadas senin konunu trollemis oluyo

yazdıkları boş geldiği için iplemiyorum o arkadaşı zaten sorun yok
  • En büyük trolleme 1 arkadaşını bul Eve+Tw girin oyuna oyun sonunda Scope Cape ( yanlış yazmış olabilirim ) alın düşmanların etrafında gezin =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

En büyük trolleme 1 arkadaşını bul Eve+Tw girin oyuna oyun sonunda Scope Cape ( yanlış yazmış olabilirim ) alın düşmanların etrafında gezin =)

sunfire cape*
  • Trollemek teke karai iki oldugu halde dusmana bodoslama dalip onlari feedlemektir

• Saçmalık yapmaktır. Kısaca özet bu :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda kimsenin bilmediği birşeydir.
  • Ranked'da last pick olup support almayıp ad carry veya ap mid seçilmiş olmasına rağmen üstüne gidip kendi bildiğini okuyarak ad veya ap herosu almak trollemektir. Dahada ileriye gidip spelleri Revive ve Promote olarak belirlersen ultra troll olmuş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Ranked'da last pick olup support almayıp ad carry veya ap mid seçilmiş olmasına rağmen üstüne gidip kendi bildiğini okuyarak ad veya ap herosu almak trollemektir. Dahada ileriye gidip spelleri Revive ve Promote olarak belirlersen ultra troll olmuş olursun.

Arkadaşım oyunu oynadığımdan beri beni bayağı sardı diyebilirim..Yanlızca şu yabancı terimleri tam öğrenemediğimi belirtmek isterim.Yazdıklarını (şu yabancı terimleri) daha açıklayıcı şekilde belirtebilirmisin?..İnan ben bile acaba bilmeden oyunda trolluk mu yapıyorum bilmiyorum..Onu tam öğrenirsem ona göre dikkat ederim hiç olmassa...Trollemek iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum kusura bakmayın.....
    Yardımcı olursan sevinirim....
  • bir devletin kendi kendini yonetmesidir

• Trollemek insanın kendisine yakışanı giymesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advantea -- 8 Haziran 2012; 11:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Bile bile oynamıyor.Örneğin Ap twitch,ap pantheon.Daha doğrusu saçma sapan buildler yapmak,saçmalamak

Ap pantheon da acayip oluyor be bro :) Ultiyle milletin canını duman etmek on numara zevk veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdas1290

quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Ranked'da last pick olup support almayıp ad carry veya ap mid seçilmiş olmasına rağmen üstüne gidip kendi bildiğini okuyarak ad veya ap herosu almak trollemektir. Dahada ileriye gidip spelleri Revive ve Promote olarak belirlersen ultra troll olmuş olursun.

Arkadaşım oyunu oynadığımdan beri beni bayağı sardı diyebilirim..Yanlızca şu yabancı terimleri tam öğrenemediğimi belirtmek isterim.Yazdıklarını (şu yabancı terimleri) daha açıklayıcı şekilde belirtebilirmisin?..İnan ben bile acaba bilmeden oyunda trolluk mu yapıyorum bilmiyorum..Onu tam öğrenirsem ona göre dikkat ederim hiç olmassa...Trollemek iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum kusura bakmayın.....
    Yardımcı olursan sevinirim....

Trollemek malesef kötü bir şey . Terimlere gelirsek ;

Ranked 30. Seviyeye gelince açılan bir oyun bölümü. Takım arkadaşların ve rakiplerinin hepsi 30 level oluyor ve ranked daha bir ciddiyet istiyor işin ucunda League Of Legends en iyiler sıralamasına girmek var.

Last Pick ise takımın son hero seçim hakkına sahip olmaktır. Genelde en düşük puanlı kişi 5 kişilik takımda son sırada olur ve istediği heroyla oynama olasılığı düşüktür. İşte bu yüzden troll durumu ortaya çıkıyor adam inat ediyor ve takımını baştan güçsüz duruma düşürebiliyor.

AD Carry , oyunu taşıyan attack damage ağırlıklı herolardır ve genelde bot ve topda kasarlar . Örnek olarak ; Varus, Caitlyn , Ashe , Tryndamere , Miss Fortune , Master Yi vsvs.

AP Carry , oyunu taşıyan Ability Power ağırlıklı herolardır ve genelde Mid'de kasarlar. Örnek ; Veigar , Cassiopeia , Kennen , Annie , Le Blanc , Kassadin , Malzahar vsvs.

Spellerde oyuna girmeden seçtiğin özel durumlar. Her oyuncu için standarttır. Çok gereksiz olan 2 spell'i yazmışım onları seçersen hiç bir etki sağlayamazsın takımına. Revive ölünce hemen doğmanı sağlıyor ve yeniden kullanım süresi çook uzun. Promote'de minionları büyütüyor. Bunların dışında trynd , lee sin , akali , shen , vladimir gibi mana kullanmayan herolara Clarity alırsan fail olmuş olursun. Bilerek alırsan trollemiş olursun.

Kısacası trollememek için diğer oyuncuların yazdıklarına itibar et oyunu iyi kavra takımda hangi rol eksikse o tarz hero al. Canı az olan bir adamı öldürmek için 3-4 rakibin arasında koşturma genelde ölürsün ve troll damgası yersin.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

• trollemek şakacı kimliğe bürünmektir. Genelde senden başkasının gülmediği şakalar yaparsın.

LOLde ise troll yanında ölen arkadaşı için heal atmamaktır.

Kendimden örnek verirsem mesela çok basit maçları sevmem. Kolaylıkla yeniyorsak düşmana biraz iyi davranırım. Mesela 3 kişi 1 adamı kovalıyorsak alistar ile w-q ile yakalamak yerine bir kafa darbesiyle adamı bizden uzaklaştırıp kaçışını kolaylaştırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

/>

Bunu her gördüğümde gülmekten yarılıyorum .

Bu arada trollemek bir yaşam tarzıdır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.