Şimdi Ara

Trolllemek nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McLaren anivia guide videosunu izle anlarsın trollemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Bile bile oynamıyor.Örneğin Ap twitch,ap pantheon.Daha doğrusu saçma sapan buildler yapmak,saçmalamak

ap pantheon troll değildir amumu'nun toplu stununından sonra ap pante oraya bi atlasın sen trolü o zaman görürsün

al izle :

http://www.youtube.com/watch?v=ngEKDz9fBng
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

quote:

Orijinalden alıntı: asdas1290

quote:

Ranked'da last pick olup support almayıp ad carry veya ap mid seçilmiş olmasına rağmen üstüne gidip kendi bildiğini okuyarak ad veya ap herosu almak trollemektir. Dahada ileriye gidip spelleri Revive ve Promote olarak belirlersen ultra troll olmuş olursun.

Arkadaşım oyunu oynadığımdan beri beni bayağı sardı diyebilirim..Yanlızca şu yabancı terimleri tam öğrenemediğimi belirtmek isterim.Yazdıklarını (şu yabancı terimleri) daha açıklayıcı şekilde belirtebilirmisin?..İnan ben bile acaba bilmeden oyunda trolluk mu yapıyorum bilmiyorum..Onu tam öğrenirsem ona göre dikkat ederim hiç olmassa...Trollemek iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum kusura bakmayın.....
    Yardımcı olursan sevinirim....

Trollemek malesef kötü bir şey . Terimlere gelirsek ;

Ranked 30. Seviyeye gelince açılan bir oyun bölümü. Takım arkadaşların ve rakiplerinin hepsi 30 level oluyor ve ranked daha bir ciddiyet istiyor işin ucunda League Of Legends en iyiler sıralamasına girmek var.

Last Pick ise takımın son hero seçim hakkına sahip olmaktır. Genelde en düşük puanlı kişi 5 kişilik takımda son sırada olur ve istediği heroyla oynama olasılığı düşüktür. İşte bu yüzden troll durumu ortaya çıkıyor adam inat ediyor ve takımını baştan güçsüz duruma düşürebiliyor.

AD Carry , oyunu taşıyan attack damage ağırlıklı herolardır ve genelde bot ve topda kasarlar . Örnek olarak ; Varus, Caitlyn , Ashe , Tryndamere , Miss Fortune , Master Yi vsvs.

AP Carry , oyunu taşıyan Ability Power ağırlıklı herolardır ve genelde Mid'de kasarlar. Örnek ; Veigar , Cassiopeia , Kennen , Annie , Le Blanc , Kassadin , Malzahar vsvs.

Spellerde oyuna girmeden seçtiğin özel durumlar. Her oyuncu için standarttır. Çok gereksiz olan 2 spell'i yazmışım onları seçersen hiç bir etki sağlayamazsın takımına. Revive ölünce hemen doğmanı sağlıyor ve yeniden kullanım süresi çook uzun. Promote'de minionları büyütüyor. Bunların dışında trynd , lee sin , akali , shen , vladimir gibi mana kullanmayan herolara Clarity alırsan fail olmuş olursun. Bilerek alırsan trollemiş olursun.

Kısacası trollememek için diğer oyuncuların yazdıklarına itibar et oyunu iyi kavra takımda hangi rol eksikse o tarz hero al. Canı az olan bir adamı öldürmek için 3-4 rakibin arasında koşturma genelde ölürsün ve troll damgası yersin.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Arkadaşım gerçekten çok detaylı şekilde açıklamışsın teşekkür ederim..oyunda bunlara özellikle dikkat ederceğim....Sanırım bazen bilmeden trolluk de yapıyormuşum onu da anladım.Bu arada soruyu soran bendim..yanlış nickle girip sormuştum......
    Açıklamalar için tekrar teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 8 Haziran 2012; 13:24:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdas1290

quote:

Ranked'da last pick olup support almayıp ad carry veya ap mid seçilmiş olmasına rağmen üstüne gidip kendi bildiğini okuyarak ad veya ap herosu almak trollemektir. Dahada ileriye gidip spelleri Revive ve Promote olarak belirlersen ultra troll olmuş olursun.

Arkadaşım oyunu oynadığımdan beri beni bayağı sardı diyebilirim..Yanlızca şu yabancı terimleri tam öğrenemediğimi belirtmek isterim.Yazdıklarını (şu yabancı terimleri) daha açıklayıcı şekilde belirtebilirmisin?..İnan ben bile acaba bilmeden oyunda trolluk mu yapıyorum bilmiyorum..Onu tam öğrenirsem ona göre dikkat ederim hiç olmassa...Trollemek iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum kusura bakmayın.....
    Yardımcı olursan sevinirim....

Trollemek malesef kötü bir şey . Terimlere gelirsek ;

Ranked 30. Seviyeye gelince açılan bir oyun bölümü. Takım arkadaşların ve rakiplerinin hepsi 30 level oluyor ve ranked daha bir ciddiyet istiyor işin ucunda League Of Legends en iyiler sıralamasına girmek var.

Last Pick ise takımın son hero seçim hakkına sahip olmaktır. Genelde en düşük puanlı kişi 5 kişilik takımda son sırada olur ve istediği heroyla oynama olasılığı düşüktür. İşte bu yüzden troll durumu ortaya çıkıyor adam inat ediyor ve takımını baştan güçsüz duruma düşürebiliyor.

AD Carry , oyunu taşıyan attack damage ağırlıklı herolardır ve genelde bot ve topda kasarlar . Örnek olarak ; Varus, Caitlyn , Ashe , Tryndamere , Miss Fortune , Master Yi vsvs.

AP Carry , oyunu taşıyan Ability Power ağırlıklı herolardır ve genelde Mid'de kasarlar. Örnek ; Veigar , Cassiopeia , Kennen , Annie , Le Blanc , Kassadin , Malzahar vsvs.

Spellerde oyuna girmeden seçtiğin özel durumlar. Her oyuncu için standarttır. Çok gereksiz olan 2 spell'i yazmışım onları seçersen hiç bir etki sağlayamazsın takımına. Revive ölünce hemen doğmanı sağlıyor ve yeniden kullanım süresi çook uzun. Promote'de minionları büyütüyor. Bunların dışında trynd , lee sin , akali , shen , vladimir gibi mana kullanmayan herolara Clarity alırsan fail olmuş olursun. Bilerek alırsan trollemiş olursun.

Kısacası trollememek için diğer oyuncuların yazdıklarına itibar et oyunu iyi kavra takımda hangi rol eksikse o tarz hero al. Canı az olan bir adamı öldürmek için 3-4 rakibin arasında koşturma genelde ölürsün ve troll damgası yersin.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

hey maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Kake

quote:

Bile bile oynamıyor.Örneğin Ap twitch,ap pantheon.Daha doğrusu saçma sapan buildler yapmak,saçmalamak

ap pantheon troll değildir amumu'nun toplu stununından sonra ap pante oraya bi atlasın sen trolü o zaman görürsün

al izle :

10. Saniyede durdur videoyu Chat'e bak. O iş o kadar kolay değil.

• lol icin trollemek kaybetmenin bahanesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

quote:

al izle :

Tamam sen rankedda ap pantheon oyna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

al izle :

Bana mı dedin yoksa üstteki arkadaşa mı ? Ben o mesajı sana yazmamıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

al izle :

Bana mı dedin yoksa üstteki arkadaşa mı ? Ben o mesajı sana yazmamıştım.

Üstteki arkadaşa dedim yanlışlıkla senide almışım :)

• Her yapmaya çalışanı anıyorum

edit : imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 8 Haziran 2012; 17:27:18 >
  • Eskiden trollemek bile bile yapılan birşeydi. Fakat günümüzde fail olan kişi; ''ben zaten trollüyordum ki ehuehuehu'' takılıyor.
  • trollemek eğlenmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

trollemek eğlenmektir

Trollemek başkalarının eğlenmek için yaptığı eylemi engelleyip eğlenmektir.
    Mesela ben senin kafanı keyif aldığım için kesmek istiyorum. Bu nasıl mantıklı değilse Trollük de mantıklı bir şey değil.
  •  Trolllemek nedir ?
  •  Trolllemek nedir ?
  • quote:

quote:

trollemek eğlenmektir

Mesela ben senin kafanı keyif aldığım için kesmek istiyorum. Bu nasıl mantıklı değilse Trollük de mantıklı bir şey değil.

mesela bende senin bi tarafını kesmek istiyorum. bu nasıl mantıklı değilse trollük de mantıklı değil haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 8 Haziran 2012; 20:40:29 >
  • KıL* ı çağırın :D

• quote:

quote:

quote:

trollemek eğlenmektir

mesela bende senin bi tarafını kesmek istiyorum. bu nasıl mantıklı değilse trollük de mantıklı değil haklısın

Diyeceğimi mi sandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

quote:

trollemek eğlenmektir

Diyeceğimi mi sandın?

hayır diyeceğini sandım muaha değil

• quote:

quote:

quote:

trollemek eğlenmektir

Senin seviyende biriyle iletişim kurmaya çalışırkan 3. Tekillerden örnek vermem lazımdı.
    İnsan hata yapabiliyor bazen...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.