Şimdi Ara

triger kayışını değiştirmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 da değiştirmiştim en son, o zamandan beri sadece 7 bin km yol yaptı araba.İstanbul iklimi malum çok fazla sıcak soğuk görmedi bence bir yıpranma görünmüyor baktığımda ama yine de aklıma takıldı.Sizce ömrü dolmuş mudur ?

• Dıştan yıpranma görünmemesi normal. Dişlilere temas eden kısımda çatlamalar var mı? Kayışta sertleşme var mı? Bunları da sökmeden görmek zor. 5 yıl kayışın ömrü zaten. Riske girmeye değmez. Maddi bir darboğaz yoksa değiştirmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degistir yolda koparsa bunun masrafi agir triger parasindan kesip cekiyiye ona buna vermekten kurtulursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz 5 senede,hele 7 bin km yol yapmışsınız.

• Ben olsam değişirdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim araç da düşük km 9 yaşında 42 binde (2015 dizel 208) serviste sorguladım geçen 10 yıl/160 bin km dediler bende ellemedim…Sizin durumdada sorun yok bence 4-5 sene çok uzun değil triger için ellemenize gerek yok…

• Benimde 10 sene 100k olunca değiştirmezsen yolda kalirsin diye korkuttular, bir değiştirdik v kayısı biraz çatlamış ama triger kayısı taş gibi hala

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Petrol türevi kauçuk vb. maddeler kullanılmasa da ömrü bitiyor hocam. Geçen gün evi temizlerken neredeyse hiç kullanılmamış 10-15 yıllık çantalar, terlikleri sırf pul pul dökülüyor diye atmak zorunda kaldım.

• souledge S kullanıcısına yanıt

Buna katılıyorum.benim aracımda aynı şekilde 10 yıl 110 bin km de değişim yaptım hiçbirşeyi yoktu.korkmayın.uçan gazlayan bi tip değilseniz en az 140 bin km gideceği kanaatindeyim.

• Sánchez kullanıcısına yanıt

Nasıl 5 yıl? Kim diyor onu?

Araçların Almanya-İspanya'dan yollanan kitapçıklarında bile minimum 120/130.000km ya da 9 yıl yazıyor. Zincirleri hiç katmıyorum, Multijetler ile 600.000km gidenler var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.