Şimdi Ara

Hangi Ön fren diski ve fren balatası? Triger kayışı değiştireceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Golf 6 aracımın ön fren disklerini ve balatalarını değiştirmeyi düşünüyorum. Yazın diskler eğik olduğundan 4 diskide tornaya sokmuştum. Şimdi yumuşak frende sanki atlı karıncaya binmişim misalı hafiften bir şey hissediyorum.

Balata konusunda trw ve brembo golf için uygun diyorlar. Fren diski konusunda hiç bilgim yok.

Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı bu konuda?

Aracımı 100binde aldım 98binde bakıma girmişti. Ben tekrar 108 binde bakıma soktum. Şimdi 120bine geldi. 123binde bakıma sokacağım. 90 binde Triger kayışının değişmediğini doğuş otoya gidip öğrendim.

Triger kayışını da 123binde bakıma sokarken değiştireyim diyorum. Set halinde mi değişiyor yoksa sadece kayış olarak mı alınıyor arkadaşlar? Belli bir marka var mıdır?

Verdiğiniz bilgilere göre internetten fiyat araştırması yapıp alacağım. Teşekkür ederim.

• Brembo'nun giriş seviyelerindeki disk ve balataları pek önerilmez. Spor tip olanları iyidir. O yüzden normal bir kullanıcı için ve VW için en mantıklı seçim TRW marka disk ve balatalar.
    Triger kayışında ise vw için orijinal ürün INA ve Ruville marka triger setidir. İki marka da alınabilecek en iyi triger setidir. Gates, dayco gibi markalar da vw için triger seti üretir. Fakat ben kritik bir parça olduğu için INA veya Ruville öneririm. Sanırım artık Ruville bulmak zor TR içinde. INA rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • ferodo balata ve disk takım olarak değiştirin.

triger set olarak değişir. tek başına kayışı zamanla ayar tutmayacaktır.
  • Brembo'nun giriş seviyelerindeki disk ve balataları pek önerilmez. Spor tip olanları iyidir. O yüzden normal bir kullanıcı için ve VW için en mantıklı seçim TRW marka disk ve balatalar.
    Triger kayışında ise vw için orijinal ürün INA ve Ruville marka triger setidir. İki marka da alınabilecek en iyi triger setidir. Gates, dayco gibi markalar da vw için triger seti üretir. Fakat ben kritik bir parça olduğu için INA veya Ruville öneririm. Sanırım artık Ruville bulmak zor TR içinde. INA rahatlıkla bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 5 Ocak 2018; 10:20:20 >
  • Tek bir marka tavsiye edeceğim. Bu Marka bir çok Audi ve Vw fabrikasyon disk-balata markasıdır. Kalitesi de süt seviyededir. Eskiden sadece Pagid idi. Sonra Hella satın aldı ve Hella Pagid oldu. Buradan 4 disk. 4 çift de balata alın. Kesinlikle %100 memnun kalacaksınız.
  • Herkes farklı bir şey söylüyor iyice karıştı...
  • blueprint
  • Triger seti önemli. Orjinali neye onu kullanın. Vw amblemi olsun üstünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren Disk ve Balata
    5 yıl önce açıldı
    Fren Diski ve Balatası Seçimi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bosch triger setine devirdaim ile beraber 520tl fiyat aldım. Bosch trigerde iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 5 Ocak 2018; 17:56:39 >
  • saniye gidicem deme eyvah eyvaheskisi kalsın daha iyi.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    gidicez herhalde
  • 300 lirada işçilik 1.000 lirayı bulur
    yetkili servise sorup öyle sanayiye uğrayın
  • Benimde ustam ön balataları yeni değiştirdi, yıllardır gittiğim yer diye markasınıda sormadım ama frenler tam durmaya yakın tren gibi ötüyo ustamda sorduğumda balatada asbest olmadığı için bir süre öteceğini söyledi, parçayı alırken sorun ötermi bunlar diye kötü oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 5 Ocak 2018; 13:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

gidicez herhalde

hangi camiden uğurluyosunuz .bizde gelelim

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta baskı balatayı da değiştirdim 800tl o tuttu. Şu anda can çekişiyorum fazla zamanım kalmadı. Karşıyaka Cami ye beklerim hocam.
  • Triger 90.000 de değişmiş. Değişim tarihi nedir ?

4 seneden az ise değiştirmete gerek yok.

Nisan 2017 km değilde senesi geldiğinden SKF olarak alıp değiştirdim. Üzerinden çıkanda SKF tı.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    90 binde değişmemiş hocam. 30bin km geçmiş yani...
  • quote:

90 binde değişmemiş hocam. 30bin km geçmiş yani...

Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Değiştirseniz iyi olur. Değiştirene kadar da yüklenmek ve yığdırmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.
  • Ate balata ve disk öneririm,
    Orjinal onaylı ekipman üreticisidir.
    Audi aracımın fabrikasyon balatasıydı,
  • En iyi yedek parça üzerinde marka logosu olan parçadır. En kaliteli yan sanayi bile hiçbir zaman orjinalin yerini tutmaz. Ha alacaksanız da, yan sanayi olsa bile, orjinal markadan alın. Balata konusunda Vw Grup için yan sanayi olarak TRW öneriliyor, ben TRW kullanıyordum.

• quote:

Bosch triger setine devirdaim ile beraber 520tl fiyat aldım. Bosch trigerde iyi midir?

kayış dayco bilye ina.balata trw tavsiye ederim.kullandığım ürünler .aracın orjinalindede vardı.çoğu markanın orjinal parça ürünleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.