Şimdi Ara

Triceps Programım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir program yaptım; Skull crusher 3x12-10-8, rope triceps pushdown yine aynı set ve tekrar, dar tutuş triceps pushdown hemen ardından geniş tutuş ve ardından ters tutuş superset şeklinde, bunlar da aynı set ve tekrar.

Önümüzdeki iki hafta için bunu uygulayacağım nasıl ? İlk defa kendim program düzenledim ve programımı 2 haftada 1 değiştiriyorum bunun faydası olur mu yoksa boşa mı yapıyorum ? Aynı şekilde iki hafta göğüs-triceps girip diğer iki hafta biceps-triceps girmeyi düşünüyorum bunun faydası olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değiştirmenin hiçbir ek faydası olmaz, boşa yapıyorsun. scrusher'ı sona at, sakat hareket pumplı girersen daha rahat edersin. bu kadar hareket fazla bide. tek pushdown ve extension yeter. yapabiliyorsan en ideali,

pushdown
    dips
    extension

şeklinde. koca günü de kol çalışarak harcamanı önermem.
  • Close Grip EZ Bar Press
    Bench Dips
    Pushdown

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

değiştirmenin hiçbir ek faydası olmaz, boşa yapıyorsun. scrusher'ı sona at, sakat hareket pumplı girersen daha rahat edersin. bu kadar hareket fazla bide. tek pushdown ve extension yeter. yapabiliyorsan en ideali,

pushdown
    dips
    extension

4 hareket ideal diye biliyorum ama triceps küçük kas olduğu için fazla dedin sanırım, peki fazla olmasının ne zararı olur ? Kollarım ince olduğu için triceps en çok önemsediğim bölge.Bu arada dips hareketini her triceps programının sonuna ekleyeceğim, önemini anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

değiştirmenin hiçbir ek faydası olmaz, boşa yapıyorsun. scrusher'ı sona at, sakat hareket pumplı girersen daha rahat edersin. bu kadar hareket fazla bide. tek pushdown ve extension yeter. yapabiliyorsan en ideali,

pushdown
    dips
    extension

4 hareket ideal diye biliyorum ama triceps küçük kas olduğu için fazla dedin sanırım, peki fazla olmasının ne zararı olur ? Kollarım ince olduğu için triceps en çok önemsediğim bölge.Bu arada dips hareketini her triceps programının sonuna ekleyeceğim, önemini anladım

ya şimdi benim önerdiğim olabildiğince az hareket seçip bunlarda ilerlemek. sen 4,5 hareket yaparsan ilerleme daha yavaş olacak. 5 harekete 10 kilo girmektense, tek harekete 50 kilo girmekten bahsediyorum.

fazla çalışayım, hızlı büyüsün epey yanlış mantık. ağır ve gereken miktarda çalışmak lazım. ben 3 ay sadece pushdown girdim mesela. her idman 3 set, haftada 9 set. fakat bunu yapmasam da büyürdü, çünkü benchde, ohpde bastığım kilo artıyor sürekli.

denemek zorunda değilsin ama ekleyeyim yine de, kolunu ve genel olarak vücudunu büyütüp daha sağlam bir eleman olmak istiyorsan tüm odağını vermen gereken şeyler, bench/shoulder press, row/chinup. gerisi çerez.

bunların dışında split çalışıyorsan 3 harekette kal derim.

+

tricepslerin güçlenene kadar dips'i çok abartma bence, omuza zarar vermek kolay baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 11 Şubat 2016; 15:36:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

pushdown
    dips
    extension

ya şimdi benim önerdiğim olabildiğince az hareket seçip bunlarda ilerlemek. sen 4,5 hareket yaparsan ilerleme daha yavaş olacak. 5 harekete 10 kilo girmektense, tek harekete 50 kilo girmekten bahsediyorum.

fazla çalışayım, hızlı büyüsün epey yanlış mantık. ağır ve gereken miktarda çalışmak lazım. ben 3 ay sadece pushdown girdim mesela. her idman 3 set, haftada 9 set. fakat bunu yapmasam da büyürdü, çünkü benchde, ohpde bastığım kilo artıyor sürekli.

denemek zorunda değilsin ama ekleyeyim yine de, kolunu ve genel olarak vücudunu büyütüp daha sağlam bir eleman olmak istiyorsan tüm odağını vermen gereken şeyler, bench/shoulder press, row/chinup. gerisi çerez.

bunların dışında split çalışıyorsan 3 harekette kal derim.

+

tricepslerin güçlenene kadar dips'i çok abartma bence, omuza zarar vermek kolay baya.

anladım az ve öz yani. shoulder press ve row yaparım bench press'e de yeni başladım, vücuda ağırlık bağlamadığım sürece bench dips pek zorlamıyor.

• Küçük kas gruplarına bu kadar ozen gostereceginize daha çok büyük kas gruplarına odaklanın onlar büyüdükçe küçükler de elbet buyur.( omuz için bunu soyleyemiyecegim omuza da ayrı bir önem vermek gerekiyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Küçük kas gruplarına bu kadar ozen gostereceginize daha çok büyük kas gruplarına odaklanın onlar büyüdükçe küçükler de elbet buyur.( omuz için bunu soyleyemiyecegim omuza da ayrı bir önem vermek gerekiyor)

omuz çalış çalış büyümüyor, hep aynı sanki
  • 5 set Skull Crusher
    5 set Rope Push-Down

çok ideal. son iki triceps antrenmanımı bu şekilde yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.