Almaktan vazgeçtim direkt iade edebiliyor muyum , yoksa bana ulaştıktan sonra iade kodu ile iade etmem gerekiyor? |
Trendyol'dan Siparişini Teslim Almadan İade Etme
Sipariş verdikten sonra fikrinin değişmesi veya ürünle ilgili bir sorunla karşılaşman durumunda, Trendyol'dan siparişini teslim almadan iade etme seçeneğin bulunmaktadır.
Kargoyu Teslim Almadan İade Etme Adımları:
- Trendyol hesabına giriş yap.
- "Siparişlerim" bölümüne git.
- İade etmek istediğin siparişi bul.
- "İade Talebi Oluştur" seçeneğine tıkla.
- İade nedenini seç.
- İade etmek istediğin ürünü seç.
- İade seçeneği olarak "Kargoyu teslim almadan iade etmek istiyorum" seçeneğini işaretle.
- İade talebini gönder.
Trendyol, iade talebini onayladıktan sonra, kargo şirketi ile iletişime geçecek ve kargonu teslim almadan iade edilmesi için gerekli işlemleri başlatacaktır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Kargoyu teslim almadan iade seçeneği, yalnızca siparişin henüz kargoya verilmediği durumlarda geçerlidir.
- Kargoyu teslim aldıktan sonra iade etmek istersen, normal iade prosedürlerini takip etmen gerekir.
- Kargoyu teslim almadan iade ettiğinde, kargo ücreti tarafına iade edilmez.
- İade talebini gönderdikten sonra, iade işleminin tamamlanması birkaç gün sürebilir.
Trendyol'dan siparişini teslim almadan iade etmek, fikrin değişmesi veya ürünle ilgili bir sorunla karşılaşman durumunda kullanabileceğin kullanışlı bir seçenektir. Yukarıdaki adımları takip ederek, siparişini zahmetsizce iade edebilirsin.