Şimdi Ara

Gittigidiyor'da aldığım ürün kargolanmadı ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar gittigidiyorda bir kullanıcıdan barfiks barı aldım cumartesi günü, satıcının profili gayet temizdi ama salı günü saat 15:31 ve hala adam ürünü kargolamadı ve attığım mesajlarada cevap vermiyor bunun için ne yapabilirim işlemi iptal etme seçeneği yok, yapabileceğim birşey var mı?

• 3 iş gününde göndermediği taktirde bana özel sayfanda "kargo hatırlat" butonu çıkacak, onu da tıkla ve satıcıya son 24 saat daha verilmiş olacak, yine de göndermezse, kargo bilgilerini girmezse satıcıya yorum verme hakkı sana verilir ve paran 48 saat içerisinde kartına +bakiye oalrak iade edilir.
  • Arkadaslarında dediği gibi 3 iş günü içinde kargolama yapmaz ise kargo hatırlar dersin.. Gittigidiyoru bu yüzden seviyorum , paran gg havuzunda garantide , ebay direk yolluyor parayı satıcıya paypal yolu ile parayı alıyosun gene ama uğraştırıyor baya.
  • Konu biraz eski ama şu anda aynı durumu yaşıyorum. Bugün 23:59'a kadar vakti kaldı satıcının. Fakat ürünü halen kargoya vermediler. Madem baştan savma iş yapacaksın, niye e-ticaret yaparsın anlam veremiyorum. Halbuki güvenilir de bir kurum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.