Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çek satış sayfası baştan aşağı hatali fiyat çek satışları 8-10 lira kazanayım derken satıcının 25tl rizkina göz dikiliyor. Adamlar resmen yalvarıyor batacagim diye alanlar da sanki iyi bir şey yapmışlar ki iptal ediyorum diyorlar. Bu tür hatali fiyat ürünleri almak resmen hırsızlık yapmaktır. Bilmeyen çok az kişi var. 100lerce sipariş geçen stok bitene kadar sipariş tekrarlayan hiç mi kendilerini satıcı yerine koymadılar. Forum böyle çek satışlarını yapanları uzaklastirmali ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu efsane olmuş. Fiyat hatası olduğu halde göz göre göre alıyosun üstüne bir de 10 tane alan var. Açıklama da bu zor günler de diye. Aynen bu zor günler de 10 tane yatak alır kemirirsiniz tabi o da gelirse ahahaahah.

• Bu 🚆 dyol değil miydi onca küçük esnafı ceklerle zor durumda bırakan. Acaba yatak firmasının neyi fazlaymış da milleti banlamis. Zaten alan adamların niyeti belli. Haksız kazanç . Buna çanak tutan 🚆 dyol şimdi noldu da onca gariban esnafın zararına yataklık ederken yatakcinin zarara uğramasına yataklık etmemiş

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Kac tane admine yazdim islerine gelmiyor çanak tutuyorlar onlarda sonucta burasi yardımlaşma yeri birisinin.ustunden kazanc saglama yeri degil ama.anlatsanda anlamıyorlar valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna yormayın kendinizi şikayetle vs. Trendyola neden çekin parasını satıcıdan tahsil ediyorsun desek vereceği cevap şu: Okumadan ya da incelemeden imzaladığı sözleşmede belirttim.

Trendyol çekin bedelini satıcıya fatura etti. Çeki alan kullanıcıyı da banladı. Sonuç olarak kullanılamayan çekin parası trenyola kaldı. Her zamanki gibi kasa kazandı.

Satıcıların trendyola yapacağı itirazda trenyolun vereceği cevap belli: İstiyorsan hb,amazon,gg,n11 gibi platformlara gidip burda birkaç günde yapacağın satışı orada bir ayda yapabilirsin. İstemiyorsan da benim şartlarım belli diyecek. Bir şey değişmeyecek.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    İade olmuyor işte bilmeden konuşmayı bırak diye boşuna demiyorum

Edit: daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü anlamıyorsun..
    Yatak konusunda da satın alanları destekliyorum.. Biz tüketiciyiz bizene sistemdeki hatadan fiyattan.Satışa sunulan ürünü satın almak suç değildir.
    Ayrıca burda babanızın firması gibi savunanlar aynen devam edin yarın öbürgün bir firma ile başınıza iş gelirse kimseden destek bulamayacaksınız.Kendine bakmadan yaftalayanların da sfde veya başka yerde mesajını görünce burda yazdıklarını hatırlatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 25 Nisan 2020; 19:33:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Bir firma düşünün 2 yatak alanı çete yapan.

Şehven nedir ya, şehvetle yanlış yaparsan, fetişist gibi ürüne saldırırlar.

Doğrusu sehven olacak.
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Hesabın banlanması moral bozucudur muhakkak ama sizin özellikle elite üyelik gitti veryansınınıza da anlam veremedim. Elite üyelikte 30tl uzerine ücretsiz kargo harici dişe dokunur bir özellik de yok bildiğim kadarıyla.

• Ortada bir hata varsa, ciddi zarar uğratacak bir, hata açıklama yaparsın, sipariş verenlerden isteyene mağdur etmemek için maliyetine fiyat verirsin, siparişleri iptal edersin. Hesap banlamak nedir, hangi akla hizmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

İade olmuyor işte bilmeden konuşmayı bırak diye boşuna demiyorum

Edit: daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü anlamıyorsun..
    Yatak konusunda da satın alanları destekliyorum.. Biz tüketiciyiz bizene sistemdeki hatadan fiyattan.Satışa sunulan ürünü satın almak suç değildir.
    Ayrıca burda babanızın firması gibi savunanlar aynen devam edin yarın öbürgün bir firma ile başınıza iş gelirse kimseden destek bulamayacaksınız.Kendine bakmadan yaftalayanların da sfde veya başka yerde mesajını görünce burda yazdıklarını hatırlatacağım.
    Tamam onun yeri burası değil. Burada farklı bir konu var. İadesi edilmeyenler ya da çerez alanlar değil. Sen öyle bir başlık açarsan yardımcı olanlar çıkacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ya siz kafayımı yediniz ? o yatağın o fiyata satılmayacağını bile bile çokça sipariş vermişsiniz. suç sizin kusura bakmayında.satıcı güzelce açıklamış. thh ye bile gitseniz elinizden birşey gelmez. milletin bu aç gözlülüğü beni her seferinde dehşete düşürüyor.
  • Rakuten den olta malzemesi almıştım. Yaklaşık 50 dolarlık ürün. Üründe çok ufak bir hata çıktı. Bunu firmaya belirttim. Firmaya ürünü geri yollayayım mi dedim. Firma ürün kalsın size yenisini yollayacaz. Dedi.

10 gün sonra aynı ürün geldi. Diğerinide burada sattım.

Trendyol da aynısı başıma şöyle geldi. Duru granülmatik sipariş verdim. Dalin geldi. Mesaj atıyorum cevap verme bile tahammülünü göstermediler. Ürünü değerlendirince bu dırumu yazdım bu sefer yorumu onaylamadılar. Eee siz bunu yaparsanız dh ölücü timi sizi böyle öper

• Trendyol'un eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CF803C4C

ya siz kafayımı yediniz ? o yatağın o fiyata satılmayacağını bile bile çokça sipariş vermişsiniz. suç sizin kusura bakmayında.satıcı güzelce açıklamış. thh ye bile gitseniz elinizden birşey gelmez. milletin bu aç gözlülüğü beni her seferinde dehşete düşürüyor.
    E ticarette böyle bir suç yok. Fırsatçılık olur bu.

Şöyle düşünün. Dışarıda geziyorsunuz bir mağazada böyle bir fiyat gördünüz. Dediniz ki 10 tane ver. Adamda tamam demiş. Akıllı esnaf fırsatçıya prim vermez.

• bu telegram çetelerine keşke hapis cezası verseler, OHHH iyi olmuş...
    bu mesaja tfö üyeleri doluşur şimdi
  • Magdur arkadaslar urun neydi acaba, ss alan varmi?

• DH Mezarcilarini sanal alemde hep denk geliyorum bircok defa halen de ... Bu olayda magdur olanlarin yani Mezarcilikta seviye atlamislar resmen Donanimhaber Vandalizm idir ...

Magduriyet kisvesi altinda resmen DH Vandalizmdir .

Utandim ya...

Burada Vandalizmi savunma adina neymis bagista bulunacakta isterse 500 tane de alirmis kimse karisamazmis !!! . Bagis yapacak kisi zaten kampanya kovalamaz! Gider oder bedelini niyeti adettir toplam tutar bile degildir bagisa musait ve niyetliyse kisi veya kurumlar ... Yesinler magduriyetinizi ...

Bir baska klise tepki verenler de sanki magdur olmusta sanki ayni sirkettenmiste birikmislik edasiyla yuksek fiyatta satarken iyiydi simdi dusuk fiyat olunca mi rahatsiz oldunuz diye akli sira kendisini hakli cikartanlarin rezaletini saysak! ...

Trendyol dogru yapmistir!

Hatta sadece tek 1 adet alanlarin da iade etmesi sarttir! Sirket simdilik en cok adetli alanlara odaklanmis. Eminim 1 adet alanlara da ayrica tek tek ilgileneceklerdir ...

Donamimhaber Oluculeri boyut atladi

Donanimhaber Vandalcileri
    resmen suan itibariyle ilan edilmistir !

Utaniyorum ne hale geldi ... Fakirdi firsati kolladi filan ses cikartilmaz belki ama nedir bu adetli alip magduriyet edebiyati ?

2020 berbatligin baslangici mi ne Turkiye adina ?

• Trendyoldan bir defasında printer satın aldım. Ödemeyi de yaptım. Ardından sürpriz bir ekran çıktı ve kredi kartı bilgilerimi saklamak üzere onayımı istediler. En son ekranı onaylamadım. Ödemenin alındığına dair e-postam da gelmişti. İki gün sonra baktım alımı iptal etmişler. Çünkü kart bilgilerimi saklamalarına dair çıkan sürpriz ekranda onay vermedim.

Madem onay isteyeceksin, parayı niye peşin çekiyorsun trendyol?
  • Bu hatalı fiyat ürünleri kovalayıp bunun verilen çek ücreti kadar satıcıya ceza kesildiğini bilmeyen çok az kişi vardır. Satıcı bir yakınınız olabilir. Örneğin: satıcı siz yada babanız olsaydı böyle bir duruma maruz kalsaydı çaresizce iptal edip cezayı odeseydi sizin hoşunuza gider miydi? 1 tane Çinli firma gelip bizi birbirimize düşürüyor. Emin olun ki batan esnaflardan size gelecek paradan hayır gelmez. Koronadan daha fazla zarar verdiğiniz satıcı aileleri vardır. 1 tane tanıdık arkadaş günde 200 siparis kargoluyorum 200-300tl kazanıp evime ekmek götürmek için bu işi yaptığını söyledi. Krem satan esnaf çocuklarınin fotosunu atan birisine hiç mi üzülmüyorsunuz. 1-2 adet hadi ihtiyaç aldınız ama kalkipta 100-150 adet alan kişilere hak vermeyin.
    Umarım birileri bu hatadan doner. Trendyol da bu çek olayına son verir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.