Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Traş makınası aldım. Faturada yazan ürünü göndermediler. Başka bir ürün gönderdiler Ayar oldum sinirden çıldırdım. Kargo 10 günde geldi. Bir de geri iade ile uğraşamadım trendyoldan asla bir daha bişey almam firmayı şikayet ediyorum geri dönüş bir yaptırım yok. Allah'a havale ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de başıma geldi benzer bir olay. Ürünü ucuz buldum 3 4 tane sipariş verdim farklı bir ürünü.Hesap ban yedi tüm siparişler de iptal oldu. Arıyorum niye hesabim ban yedi siparisler iptal oldu diye. Bankaniz diyor iptal etmis :) Ne alakasi var diyorum ödeme yapıldı banka nasil iptal etsin. Saçma saçma bahane uydurmaya çalışıyorlar. Siparişi iptal ediyorsun da hesabı niye banliyorsun. Aklıma karagümrük yanıyor şarkısı geldi yaa :)

• soyken kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ufakçı olunmaz vallahi. 3-5 lira için yaptıklarına bak.
  • Sende ayrı bi ölücümüşsün marifet gibi yazmışsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse sormamış ki elit üye olunca ne oluyor.
  • Bir arkadaşım çok kötü mağdur olmuş. 100 yatak almış öğrenci yurduna bağışlamak için. Onu da banlamışlar çok mağdur kendisi

• radko kullanıcısına yanıt
    Yahu adamları savunduğumdan değil de çocuk gibi konuşmayın, hangi gelişmiş ülkede fiyat hatasından ürün almak suç? Mağaza sahibi de çaresizlikten böyle bir şey yazmış, kanunda böyle bir suç yok, saçmalamayın. Hemen gaza geliyorsunuz bilmediğiniz konularda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 25 Nisan 2020; 20:26:17 >
  • Konu sahibi haklı haksız bilemem de alışverişlerimi sürekli internetten yaparım ama trendyol bana Hepsiburada dan daha itici geliyor nedense hiç kullanmadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu akşam üstü okudum okudum okudum.

Dedim bi ne ara böyle olduk...

Şirket iyi yapmış. O yatağın 200 TL fiyata satılamayacağını siz de biliyorsunuz ne diye çullanıyorsunuz
  • Geçenlerde benzer bir hatayı hepsiburada.com da olmuştu 250₺ ye PS4 almıştı biri hepsiburada siparişi iptal edince THH ye başvurdu alan kişi haklı bulununca da sanırsam PS4 göndermişlerdi.
  • Hayır 1 tane alsa bir şey demeyeceğim de 20-30-40 ne ya

Ayıptır fırsatçılıktır bu.
  • Kaçarmı dh forum yazarının gözünden.:)

• bedavadan kazandıkları çekleri kullanamayacaklar ondan ağlıyorlar, elite üyelik falan hikaye.
    Yoksa banlanmışsın yani site diyor ki istemiyorum seni kardeşim sitemde git başka yerden alışveriş yap, hala ama elite olucaktım.

Çek alış, satış bölümünde neler dönüyor görüyoruz. Ekşide boşuna geyiğini yapmıyorlar donanımhaber ölücüleri diye.

Elinde maske stoku olup serbest piyasa diyerekten 200'e ilan açanlarla aynı insanlarsınız siz, hiçbirinizi sevmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.