Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde çocuğum hep bizim yatakta yatar sidikten heryeri leke olmuştu sevindim bir yatağım olacak diye ama yayak aldım diye hesabım kapanmış gözümde trendyol bitti artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blasko77

Bir firma düşünün 2 yatak alanı çete yapan.

Hocam yatak gibi büyük ürünlere sınırsız stok mu giriyor bunlar ? Maks 100 stoğu olur böyle büyük ve pahalı ürünlerin. Stok bittikçe eklenir. Bir de dava açacağız diyorlar

• Ariel almıştım. Elit hesabım bir daha alışveriş yapılmamak üzere kapatıldı. Alışveriş yapmak istiyorsanız yeni hesap açın denildi. Dikkatli olun.
  • arkadaslar trendyol çinlilerin satın almış oldugu bir firmadır.(sitesinde hakkında kısmında bakabilirsiniz, 2018 de satın alındı) gidin yerli firmalardan alış veriş yapın. para kazandırmayın şu çinlilere

kaçıncı bu şekilde yaptıkları...

Orijinalden alıntı: soyken

Ya adamların önceki satıcılarda kanlarını emerek kazandıkları 25 liralık çekler yandı derleri o

Belkide bir kısmını satmışlardı, şimdi ücretleride iade etmek zorunda kalacaklar vah vah vah.

Niron yatak kralsız reis.
    Milletin yazdıkları neyse de senin işin güçün cek satmak. Çek satıştan yolunu bulmaya çalışmak. Meşhur ata sözü senin için söylenmiş: "Dinime küfreden bari Müslüman olsa"

Orijinalden alıntı: blasko77

Bir firma düşünün 2 yatak alanı çete yapan.

hayatımda bu kadar boş bir açıklama görmedim. Sen satıcısın ben alıcıyım, istediğim kadar alırım sen bir sınır koymadıkça.

Belki durumu olmayan insanlara yardım yapacak bir hayırsever topluluğu 500 tane aldı kim bilecek?

• Çek kazanmak için yatak alındığı belli yok 1 tane ablama 1 tane köye 1 tane elime olayını geçin. Besbelli ki çek kazanmak için. Çek satıcıların İn banlanması iyi olmuş

• Ne yatak umrumda ne trendyol, müşteriye böyle muamele çekemezsiniz. Sen ürünün fiyatını bilmek zorunda değilsin, uygun fiyata gördüğün ürünü alırsın. Ne demek ben siteye ürün koyayım insanlar alsın para karttan çekilsin sonra yok ben yanlış girmişim, yok stok yok. Trendyoldan alışveriş yapmıyordum zaten artık hiç yapmam.

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bunu yazan da çek satıştan geçiniyor. Hayırdır seni aralarına almadılar mı Trendyol çek satıcıları? Bana dokunmayan bin yaşasıncılar basmış yine konuyu...
    SÖZÜN ÖZÜ :)
  • Ne kadar tuhaf insanlar var arkadaş. Black Friday zamanında yurt dışında mağazalar internet siteleri yeri geliyor 200-300 dolarlık ürünleri 20-30 dolar yapıyor. Şimdi bunlar da ''AA biz fiyatı yanlış girmişiz.'' dedikten sonra parayı iki gün çevirip sonra iade etsin olacak iş mi? Tüketici bak adı üstünde tüketici. Bir ürünün fiyatı piyasaya göre 10 lira bile cazipse görünce alır bu iş bu kadar basittir. Sen satıcı isen bu ürünün aldığın fiyatını da, kar edip satacağın fiyatını da biliyorsun demektir. Burada yanlış fiyat girmiş diye satıcıyı korumak ne demek nereden bileceksin yanlış girdiğini ben anlam veremiyorum. Mağazaya git bakalım 100 TL değeri olan ürünün 10 TL olduğunu görünce alıyor musun almıyor musun? Kasada 100 TL bu ürün deseler etiketinde öyle yazıyor diye mutlaka tartışacaksın ki doğru olanı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hauntblast1 -- 25 Nisan 2020; 17:56:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.