Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışın var. Sepet tutarına göre çek veriyor. 1000 lira üzeri olduğu için %5 çek alacak onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Yuh millet nelerle uğraşıyor.Şeytanın aklına gelmez.Hiç mi demiyorlar biz bu ürünleri böyle ölü fiyatına alırsak,adamın fiyatını yanlış girdiğini bile bile alırsak o esnafın hali ne olacak diye.

Peki toplu alım yapan kişi mesela 1 kamyon dolusu yatağı aldı onu nasıl elden çıkarıyor.Ilan mı açıyorlar,faturasız vs satış mı yapıyorlar.Fiyatlar içerden servis ediliyor demişsiniz o zaman o ölü fiyatına alınan ürünü ayni site üzerinden gerçek değerinde satmasına ses çıkarmaz o içerdeki servis edenler galiba

Alıntıları Göster
    Üreticiyi arıyor. Diyor ki yollarsanız reddetme hakkım var. 160 yatak 3 kamyon ornek veriyorum 12 bin lira nakliye tuttu. Kapıda onaylamam ürünü birde geri döner. Siz paşa paşa 160 x 25 TL hediye çeki = 4000 liramı verin bana diyor. Yollamazsanız dava ederim serbest piyasa istediğim kadar alırım diyor ve hatta bahanede şu ben yurt açacaktım, hotel açacaktım ondan aldım uygun diye kenarda dursun diye diyeceklermiş.

• Trendyol ile hiçbir zaman alışveriş yapmadım ve yapmam, hatalı fiyat varsa koyan suçludur...olay şu atıyorum adamdan 50bine arazi aldın, arazinin ederiz 1 hafta sonra 100bin oldu adam da dedi ben yanlış hesaplatmışım bana arsa yı geri ver... yani diyeceğim bu işin önü alınmaz, altı üstü 1 tane yatak fiyatı yazacaksın kaç bin tane var sende onuda yazarken doğru yazacaksın.ben olsa bunlara dava açarım milletin milyon dolarlık vergileri afediliyor 2 kişi ucuz yatak alcak diye yemedikleri hakaret kalmamış yazık cidden milyon dolar kaçıranları ayakta alkışkıyorsunuz

• radko kullanıcısına yanıt
    Alakası yok.

O hırsızlık suçu. Onda ceza almamaları imkansiz. Çok abarttiniz.

Burada aynı şeyi diyebilmemiz için fiyati koyan kişi ile mali çeken kişilerin aynı ekipten olması gerekiyor.

Ben anlamıyorum telegram vs adamlar toplanmış almış vs. bundan sonra millet toplanmasin mi ürün almak için? İncehesap gaming gecesi için arkadaşlarla toplanıp pusuya yatıyoruz mesela. Mouse aldım geçen sefer indirime girmişti. Yanlış olsa ceza mi alacaktik.. yapmayın yahu.. kimseyide savunmuyorum bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şirketi dolandırmaya çalışıyorlar dolandıramayınca mağduruz!!
    beter olun.
  • Birisi fiyatı öyle giren hatalıdır yazmış. Böyle giriyorsan esnaflık yapmayacaksın arkadaş yazmış.

Çok bilmiş arkadaşım sende şirket kursana?
    Dükkan kirala kirasının %22si kadar devlete ödeme yap, %22 gelir vergisi öde, %18 kdv öde, pul parası, maaş + ssk + yemek + servis, yoksa elektrik hattı çekir trafosuna kadar sana ödetsinler sonra ücretsiz devret, bir müdehale yapacağında belediyeden izinler al, kazı bile yapacağında 5 farklı kurumdan imza al, her yıl ticaret odasına bayıl, işçi bilerek seni zarara uğratsın çıkışını vermek zorunda kal üstüne tazminat öde?, keyfi iade etmek istiyorum diyen müşteri ile uğraş, çekle mal sattığın adam ödeme yapmasın, ödeme yaptığın mal gelmesin, gelmiş mal stokta kalsın çürüsün, 10 liralık ürünü çalıp çırptığı için millet 3-5 liraya internette satsın satışın baltalansın.

Var mı bunları yapacak yürek sende?
    21 kişiye ekmek kapısı açıyoruz biz, Katar'a, Arabistana, Fransaya mal yolluyoruz. Yüzlerce insan nasipleniyor şirketimizden kargosundan nakliyesine çalışanından kartoncusu, suntacısı, koli bantçısı, bıçak takımları satana kadar.

Nereden biliyorsun fiyatın elle yanlış girildiğini?

GTIN numarası çakışmasından dolayı trendyolun hatası olmadığını nereden biliyorsun???
    Entegrasyon hatası olmadığını nereden biliyorsun?

Her şeye lafınız var icraate gelince tırt. Oturun sandalyenize millete iş öğretin.

• Avcı10 kullanıcısına yanıt
    Yanlış, yanlış ile kapatılmaz. Bu arkadaşın geçmişte yaptığı olay bugün yapılanı haklı çıkarmaz. Bu arkadaşın suçlu olduğunu da çıkarmaz. Zira arkadaş yapmış olduğu şeyin hatasını anlayıp bu işten vazgeçmiş. Burada pişkinlik ile yaptıklarını savunanlar hala bu işe devam ediyorlar. Aynı kefeye koymak hata olur. Herkes zamanın da hatalar yapmıştır. Hem bu trendyol olayı çığırından çıkmıştır. Artık günlük 100 lerce çek ortada dönmeye başlamıştır.

• Forumda hatalı fiyatlı ürün kovalauyan ne kadar eleman varsa burayı toplandı, burayı resmen kokuttular. zorlarına gidiyor, 10 yatak almışsın senin hakkındır diyeceksin.

Satıcı o yatakları müşteri memnuniyetidir deyip kargolasa, kargodan teslim almayıp kapıda iade edecek olan adamlar gelmiş burada ahkam kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 26 Nisan 2020; 14:23:53 >
  • Başka birisi de şöyle yazmış.

Yüksek fiyatlarla insanları dolandırınca sorun yok ama böyle olunca sorun oluyor.
    Arkadaşım senin bu mantığınla ben şöyle yapayım. Sokakta bir sürü dolandırıcı var, sahtekar var o zaman sende onlar gibisin sana ona göre davranayım.

açarsın bakarsın archive.org'dan n11 fiyat geçmişinden eski tarihli forumlardan ilanlar ne durumda diye, fiyatlar artmışmı azalmış mı diye.

Millet çöp almıyor ÇÖP, yatırım yapmıyor, yapacaklarını erteliyor, alacaklarını iptal ediyor almıyor. Piyasa dursun ucuza ev araba arsa kapatalım diye
    BİZ SALAKLARDA aman diyoruz zam yapmayalım enflasyona direkt etkimiz var, aman zam yaparsak satış azalın çalışan sayımızı düşürmek zorunda kalırız, sürkülasyon azalır mal aldığımız yerlerden çektiğimiz mallar azalır onlarada zarar verir.

Ben %10 zam yapsam ürünler gene satılır daha az ama daha karlı satılır ve biliyor musun neredeyse 1.5 katı para kazanırım şuankine göre ve en az 4 işçiyi çıkartabilirim satış azaldığı için, stokta tutmam gereken maliyette çok ciddi oranda azalır. Ben bunları yapmıyorken beni kimse yüksek fiyattan halkı dolandıran bir sahtekar esnaf ile bir tutamaz. Lafın varsa direkt onlara edeceksin. Burada mağdur olmuş esnaflara değil.

• Helal olsun trendyola iyi yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Alakası yok.

O hırsızlık suçu. Onda ceza almamaları imkansiz. Çok abarttiniz.

Burada aynı şeyi diyebilmemiz için fiyati koyan kişi ile mali çeken kişilerin aynı ekipten olması gerekiyor.

Ben anlamıyorum telegram vs adamlar toplanmış almış vs. bundan sonra millet toplanmasin mi ürün almak için? İncehesap gaming gecesi için arkadaşlarla toplanıp pusuya yatıyoruz mesela. Mouse aldım geçen sefer indirime girmişti. Yanlış olsa ceza mi alacaktik.. yapmayın yahu.. kimseyide savunmuyorum bu arada.
    Herkes senin gibi iyi niyetli değil.

100 tane mouse alsan bunuda 20 farklı hesaptan yapsan. Üretici aradığında yollarsanız iade edecem birde kargo ödersiniz. Paşa paşa hediye çekimi verin siz iptal edin desen?
    2500 TL hediye çeki alsan onuda 1700-2000 Lira aralığına birine satsan. Daha devam edeyim mi?
    Karşı taraf dava ederim sizinki art niyet dediğinde tüketici hakem heyetine giderim olmazsa üst mahkemeye giderim birde avukatlık ücreti ödersiniz siz bilirsiniz. Öpe öpe yollayacaksınız dese?

ve bunu yapan kişi sayısı 10larca olsa?

işte bunun yüzünden savaş veriyoruz yoksa. Stok bitirme olur firma tanıtım olur yeni model çıkıyordur ucuzlar bunları almışsın bunlar tabikide haktır. Vidanende rahat olursun

• Olay da hukuki açıdan alıcı kişilere herhangi bir yaptırıma çıkmaz. Burada alıcıların herhangi bir suçu yok. Neticede satılan bir ürün ve satan bir platform var. Ve satın alınabiliyor ise gider alır.

Benim değinmek istediğim konu farklı.

Kardeşim hadi 1 ya da 2 anlarım da 10-15-20 yatak vs nedir? Otel mi işletiyorsunuz? Evet, Telegram grubu var. Fakat herkes ölücü değil. Grupta çoğu kişi ihtiyaç varsa alıyor. Ya da ihtiyacı olan ürünü kovalıyor. Arada birkaç kişi var onlar kendilerini çok belli etmiyorlar. Hesapları vs ban yedikten sonra belli edenler oldu. Bazı arkadaşların da dediği gibi sırf çek vs kaparım ayağına 50-60 adet bile sipariş verirler. Ne Trendyol'u ne de satıcı firmayı savunmuyorum. Ama bir yandan bu tarz insanların ban yemesi de iyidir. Gerçekten ihtiyacı olan insanlar bu tarz insanlar yüzünden fırsatlardan yararlanamıyor. Belli bir kampanya oluyor ve adam kalkıp o üründen bilmem kaç adet alıyor. Daha sonra üstüne de kendisi ekleyip satmaya kalkıyor. Yani işi ticarete döküyor. Asıl ihtiyacı olanlar da stok bittiği için yararlanamıyor. Tamam para sizin pul sizin, istediğiniz kadar alırsınız. Fakat bu tarz yapılanlar da ne ahlaki ne de etik bir davranıştır.

Ha bu arada, Trendyol'un yaptığı da iyi bir şey değildir. Hem satıcıya cezasını kes hem komisyonunu al hem de kullanıcıları banla. Temiz iş.

Ayrıca, satıcı firma da insanları tehdit ederek bir yere varamaz. Böyle bir davranış sergilemeseler idi belki de konu bu kadar çok uzamayacaktı. Satıcının burada muhattabı alıcı değil Trendyol firmasıdır. Trendyol'a durumu bildirip araları da anlaşma sağlanmalı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Nisan 2020; 14:58:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hatalı fiyat sadece Trendyol da mı var gidin GittiGidiyor n11 Hepsiburada kovalayin. Ondan sonra thh ya vereceğim diye ağlayın. Çek satıcıların hiçbiri ihtiyaci için hatalı fiyat ürünleri almaz. Trendyol yetkilileri bu gözleri dönmüş hatalı fiyat ürünleri çek için alanları görmüyor mu? Trendyol da masum değildir. Çinli pislikler satıcıların hayatını karartıyor. Eminim çok zararı olan satıcılar e-ticaret e bulaştığım güne lanet olsun demiştir. Unutmayın 10 lira kazanmak için satıcıların 25 lirasını gasp ediyorsunuz. Yok ben çek için almadım diyenler forumda çek satisi yapıyor . Alan kişiler sipariş geçmişlerine bakıp yüzlerce hatalı fiyat siparişlerini görüyor. Yatak ihtiyacı 1 günde % 1000 arttı bari bu yalanı söylemeyin. Açıkça adam gibi çek için aldım deme erdemini yapın.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.