Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alanların hangisi satıcıyı arayıp bu fiyat doğru mu? alsak gönderme imkanınız var demiştir. Yalan söylemeyin. Kendinizi aklamaya çalışmayın. Yazık günah bu Ramazan ayında dürüst olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 26 Nisan 2020; 15:30:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zor günlerde DH ölücülerini yine üzmüşler

Kupon kapısı kapanınca birde agresifleşmişler.

Yok fiyatı gördüm aldım haklıyım. Olmadı tüketici mahkemesi kararı ile aldım haklıyım.

Alışveriş (ticaret) öncelikle satıcı ve alıcının onayı ile (rızası ile) gerçekleşmesi gereken işlemdir.

Yoksa yapılan işleme başka isimler vermek gerekir ...
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Saticimin rizasi olmasa o fiyati o sitede nasil yayinlar alan mi koydu fiyati siteye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda tuketici haklari satici icin cok agir gercekten.

• kartalado kullanıcısına yanıt
    Deme öyle deme. İhtiyaç siparişleri bunlar. 3 kuruş için kaç takla atılır konusunun kanlı canlı örneği oldu bu konu

• THH ve Tüketici mahkemeleri bu konularda artık daha hassas davranıyor ve satıcının yanında oluyor bilginiz olsun. Geçtiğimiz yıllarda benzer bir süreç başlatmış THH den ilk ret cevabı almış mahkemeye götürmüştüm. Orada da THH tarafından yapılan açıklamayı hakim destekleyerek satıcıyı haklı bulmuştu. Artık verdiğiniz siparişlerde İYİ NİYET arıyorlar. Yani 2100 TL olan bir ürünün 200 TL'ye satılamayacağını gerçekten bilip bilmediğinizi, bu kadar cahil olup olmadığınızı araştırıyorlar. Ki genelde bu kadar cahil olmadığınız anlaşılıyor yoksa o siparişi nasıl geçeceksin diyorlar.
    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

Yani dava açarsanız dava açtığınızla kalır üstüne birde dava ücretini öder zarar edersiniz. Fahiş bir fiyat farkı varsa piyasa değeri ile arasında kabul edilmiyor. Ha firma geçen hafta kampanya yapmıştır 2100 TL'den 1500'e indirmiştir kendisi kampanya diye duyurup. Sonra kampanya bitiminde düzeltmeyi unutmuştur sipariş verirsin burada haklı bulunursun ve o fiyattan alırsın o ürünü sorun olmaz ama aksi fahiş farklar ile yanlış girişlerde haksızsınız maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginozturk.net.tr -- 26 Nisan 2020; 16:27:10 >

• ağzının suyu aka aka fiyat hatası takip edenlerden gıcık kapıyorum, bide iptal edildi diye üzülmüşler. buraya yazmıyorum ama içimden ettiğim lafların haddi hesabı yok .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Ama bu yaptığınız resmen emek hırsızlığı ,sistemin açığını bulup sömürüyorsunuz,sistemin açığını kapamak sadece ateistlerin görevimi

Alıntıları Göster
    Ne açığı. Fiyatı belirleyen satın alan mı? Fiyat hatalıysa iptal eder siparişleri. Kimsede gocunmaz. Alanı suçlamak heleki örgüt yapmak, komedi gibi birsey. Kimse kimseye zorlanıyorum birsey satmıyor. Onunla ugrasacaklarina 5tllik kolonyası 50tl ye satan kan emiciler le uğraşırlarsa daha mantıklı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada bu işi savunanların hepsi çek satıcısı. Zilyon tane hesabı var hepsinin. Satış yaptığı nick ayrı kendi nicki ayrı. Bir sürü çek satıcısı türedi. Hepsi bunlar işte.

• Adamlar birkaç yeni hesap açmış gelmiş DH üyelerine ayar vermeye çalışıyor. Konuyu parsellemiş aleyhe en ufak bir şey yazana karşı iki üç hesap aynı anda hemen saldırıya geçiyor. Eski DH üyeleri olsa muhtemelen burada bunları yazamaz dönüp giderlerdi. Üstüne bir de alanları çete olmakla suçluyorlar. İthamlarınıza dikkat edin. Biz şöyle şirketiz böyle fabrikayız diyorsunuz ama daha nasıl iletişim kurulur ondan bile bir habersiniz. Sizden daha önce yatak alıp sorun yaşayan müşterilerin vay haline.
  • alperkaya90 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanlış bilgileriniz için teşekkürler düzeltmeyi yapayım .
    Tüketicinin satılık olan bir üründen kaç tane alacağını sınırlayan bir yasa var ise lütfen paylaşın :)
    Gönderirsen cayma hakkımı kullanırım demeleri tabiki etik değil ama haklarıdır yapabilirler .
    Çek geleceği içinde almış olabilir bu onların problemi değil , fiyatı yanlış giren firmanın ve o firmayla ana satıcının arasında olan sözleşmeden doğan bir problemdir yani tüketiciyi bağlayan bişey yoktur burada .
    Sonuç olarak evet 50 tane sipariş verip çek istemek ahlaklı bir davranış olarak bende düşünmem açıkcası ama 1 tane 2 tane alan insanlarında hesaplarının kapanması , ürünlerinin gönderilmemesi ya da hediye çekiyle kandırılmalarıda aynı derecede etik değil .

• keyfimi yerine getirdi trendyol bu pislikleri banlayarak

• bu ulkede üzerine kayıtlı 1.5 milyonluk ferrarisi olup devletin 1000 liralik yardımına başvuracak kadar utanmaz ölücü yaratıklar var umarım tez zamanda azalarak tükenirsiniz
  • 32942398493824. madur olan donanımhaber mezarcıları konusuna hoşgeldiniz..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.