Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben burada kimseyle ikili diyaloğa girmek için mesaj atmadım, kendi fikirlerimi paylaştım geçtim gittim.
    Bunun tam tersini yapmadığın için seni etiketledim zaten o emek hırzıları ile ikiliği diyaloğa girdin ekran fotoğrafları attın sana cevap verenlere oysaki kendini unuttun birinin sana seni hatırlatması lazımdı.
    yapımarket hepsiburada soyken diye yazman sana Allah tarafından gelmiştir neden Allah tarafından gelsin yıllardır forumdayız görüyoruz kimler ne alıyor ne satıyor balık değilim ki bugün gördüğümü duyduğumu yarın unutayım neyse burdaki emek hırsızı arkadaslardan bir farkın olmadığını idrak ettiğimize göre size hayırlı forumlar
    ha bu işleri bıraktıysan artık hatalı fiyat peşinde koşmuyorsan bu kurumsal firmalar olan hb de olur media markta olur teknosada olur seni tebrik ediyorum doğru yolu bulmana sevindim ordan Thh aracılığı ile kazandığın 5000 tl içinde bi formül bulmanı tavsiye ederim saygılarla
  • Niron Yatak N kullanıcısına yanıt
    Şöyledir böyledir ilginçtir gariptir işin içinde iş var gibi atıflarda bulunmanız yanlış.Sizin işiniz bu değil.

İnsanlar sitelerde whatsapp telegram vs yerlerde toplanıyormuş örgüt organize bilmemne diyorsunuz. İletişim ve haber alma özgürlüklerine siz mi karar veriyor sunuz?

Eticaret yapıyorsunuz.Kanunları kuralları bilmek zorundasınız.
    Pazaryerinde kabul ettiğiniz sözleşmeden bile bi habersiniz.

İade edip etmemesini siz belirleyemezsiniz.Kanun ortada yasal hakkıdır kullanır.Mesafeli satış sözleşmesini de hiç okumadığınızı burdan anlıyoruz.

Ürün satışa sunulmuş ilgili sitede listelenmiş , doğal olarak tüketici görüp satın almış.
    Sizin cevabını aramanız gereken soru hatalı fiyatı kimin girdiği olmalı.
    Tüketiciye satın aldı diye kızamazsınız

Sistemde sorun varsa bunu sistemle çözün.İnsanlara ithamlarda bulunmayı tehdit etmeyi bırakın.

Kimse kusura bakmasın sistem ve satıcı suçludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanpasa

Birisi fiyatı öyle giren hatalıdır yazmış. Böyle giriyorsan esnaflık yapmayacaksın arkadaş yazmış.

Çok bilmiş arkadaşım sende şirket kursana?
    Dükkan kirala kirasının %22si kadar devlete ödeme yap, %22 gelir vergisi öde, %18 kdv öde, pul parası, maaş + ssk + yemek + servis, yoksa elektrik hattı çekir trafosuna kadar sana ödetsinler sonra ücretsiz devret, bir müdehale yapacağında belediyeden izinler al, kazı bile yapacağında 5 farklı kurumdan imza al, her yıl ticaret odasına bayıl, işçi bilerek seni zarara uğratsın çıkışını vermek zorunda kal üstüne tazminat öde?, keyfi iade etmek istiyorum diyen müşteri ile uğraş, çekle mal sattığın adam ödeme yapmasın, ödeme yaptığın mal gelmesin, gelmiş mal stokta kalsın çürüsün, 10 liralık ürünü çalıp çırptığı için millet 3-5 liraya internette satsın satışın baltalansın.

Var mı bunları yapacak yürek sende?
    21 kişiye ekmek kapısı açıyoruz biz, Katar'a, Arabistana, Fransaya mal yolluyoruz. Yüzlerce insan nasipleniyor şirketimizden kargosundan nakliyesine çalışanından kartoncusu, suntacısı, koli bantçısı, bıçak takımları satana kadar.

Nereden biliyorsun fiyatın elle yanlış girildiğini?

GTIN numarası çakışmasından dolayı trendyolun hatası olmadığını nereden biliyorsun???
    Entegrasyon hatası olmadığını nereden biliyorsun?

Her şeye lafınız var icraate gelince tırt. Oturun sandalyenize millete iş öğretin.

Bu nedir ya

Bu kadar detaylı bilmiyordum

Çek hırsızların vicdanı olsa şimdiden özür diler

Halbuki davulun sesi uzaktan hoş geliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soyken kullanıcısına yanıt
    Soyken arkadaşımız düzeltme yapmış bende ekleme yapayım o zaman bu ürünü Türkiye Cumhuriyeti Thh aracılığı ile alırsanız problem olmadığını söylüyor arkadaşlar olayın ahlaki boyuntunda değil 1000 kişilik Telegram grubundan almadı forumun sıcak Fırsatlar konusu aracılığıyla aldı jeneratörü orda 1000 kişiden az var hem ona 2 jeneratör lazımdı o an ihtiyaçtan aldı
    Blok konusunu Önemsemediğimi söylemiştim hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak235 -- 26 Nisan 2020; 15:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Şöyledir böyledir ilginçtir gariptir işin içinde iş var gibi atıflarda bulunmanız yanlış.Sizin işiniz bu değil.

İnsanlar sitelerde whatsapp telegram vs yerlerde toplanıyormuş örgüt organize bilmemne diyorsunuz. İletişim ve haber alma özgürlüklerine siz mi karar veriyor sunuz?

Eticaret yapıyorsunuz.Kanunları kuralları bilmek zorundasınız.
    Pazaryerinde kabul ettiğiniz sözleşmeden bile bi habersiniz.

İade edip etmemesini siz belirleyemezsiniz.Kanun ortada yasal hakkıdır kullanır.Mesafeli satış sözleşmesini de hiç okumadığınızı burdan anlıyoruz.

Ürün satışa sunulmuş ilgili sitede listelenmiş , doğal olarak tüketici görüp satın almış.
    Sizin cevabını aramanız gereken soru hatalı fiyatı kimin girdiği olmalı.
    Tüketiciye satın aldı diye kızamazsınız

Sistemde sorun varsa bunu sistemle çözün.İnsanlara ithamlarda bulunmayı tehdit etmeyi bırakın.

Kimse kusura bakmasın sistem ve satıcı suçludur.
    Sonuna kadar katılıyorum. Satanı değil alanı suçlamaya çalışıyolar. Ne günlere geldik yarabbi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok şükür. Nikimiz de adımizda bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Çok şükür. Nikimiz de adımizda bir.

Alıntıları Göster
    Ama bu yaptığınız resmen emek hırsızlığı ,sistemin açığını bulup sömürüyorsunuz,sistemin açığını kapamak sadece ateistlerin görevimi

• İnancım o ki bu gurupların içerisinde bir tane ateist yoktur

• Kaç kişi sipariş iptali yaptı, kaç kişi kaldı ve Trendyol 'un konuyla ilgili tutumu nedir burda paylaşır mısınız?@Niron Yatak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postalcioglu -- 26 Nisan 2020; 15:27:6 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.