Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@ithline

Onu diyorum ben de hata varsa özür dilenir iptal edilir konu kapanır, bu olayda alan herkesin hesabı kitlendi.
    Senin bu örgütle bağın yok değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani diyorlardı ya Tosun kimi dolandırdı? işte bunları dolandırdı. 2000tllik yatağı 223 tlye alabileceğini sanıp 10ar 10ar sipariş verenler Tosun’un tezgahından geçenlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

At neden iptal etmediğim gözüksün tehdit ederek özür dilenmez. Korkacak birşeyi olan iptal etsin ben neden edeyim?
    Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz fiyat güncellemesinde şehven yapılan bir hatayla ürün 30 dakika kadar hatalı fiyatla yayında kaldı bu süreçte gerçekleşen alımlardan sipariş iptali yapmalarını rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca Telegram üzerinden iletişim kuran bir örgütün bu ürün linkini paylaşarak 30 dakika gibi bir sürede defalarca alım gerçekleştirerek aynı kişi veya bağlantılı kişilerce bu şehven yapılan hatadan haksız kazanç elde etme amaçlı toplamda 1.400 adet ürün siparisi olusturulduğu tespit edilmiştir. 30 dakika gibi bir sürede bu gerçek dışı alımları 50şer 80er adet gerçekleştiren kişilere şirket avukatlarımız hukuki işlemlere başlama hakkını saklı tutarak süreci takip etmekteler. Davaya konu olması muhtemel bu durumdan art niyetli olmayan müşterilerimizin bir maduriyeti doğmaması açısınan siparişlerini iptal etmelerini rica ederiz.

Adam bunu demiş ,pardon art niyetli olmayan müşterilerden rica ederiz demiş. Sizleri kast etmemiş, siz devam, sizi bağlayan bir şey yok. Art niyetli olmayan müşterilimiz kısmını unutmuşum

• Yahu bırakın laga luga yapmayı hesabı askıya alınmayan olaydan bağımsız bazı kişiler konuyu karıştırdı şimdi olay farkı bişiymiş gibi sanılıyor.

Konu sadece yatak ile ilgili değil.Farklı ürün alanların da hesabı askıya alınmış durumda.
    Çerez aldığım hesap askıya alındı , içinde cüzdanda para vardı.Aynı hesapta yola çıkacak, yolda olan siparişlerim vardı.
    Uygun buldum 5 kilo çerez aldım ne var bunda? Param olsa 100 kilo alırdım kime ne? Satıcı satışa sunmuş sistem adetli almaya müsaade ediyor fatura kesiliyor vergi veriliyor ty komisyonunu alıyor ve kanunen satın almayı engelleyecek bişiy de yok.Fiyatı sistem veya satıcı kimse belirleyen belirlemiş kampanyalı mı kampanyasız mı nereden bilelim? Ürün satın aldık diye suçlu olamayız.Eğer sistemde sorun varsa bunu tüketiciye yansıtmaları yanlış.Tüketici olmasa ne satıcı olurdu ne de ty.Hesapların kapatılması çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibi dolandırıcılara az bile yapmışlar. Sizin internetten alışveriş yapmanız bile yasaklanmali

• Ölücüler mezarcılar leş avcıları, 5 liralık indirim için kırk takla atan yalcı mezarcılar yine ağlamaya başlamış. Dh ölücüsü boşa demiyorlar bunlara..

• Oo çek (alışveriş) mafyası. Forumda da organize olmuşlar.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi şunumu diyorsun kilosu 100 tl olan antep fıstığını, 10 tl oldumu havada kaparım,yanlış anlamadık değilmi

Eğer bunu kastediyorsan coşkun kovalasın seni

• iyi olmuş
  • İyiki konuyu öne çıkarmışlar,yoksa bu kadar ar damarı çatlamışı nerede bulurduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Niron Yatak

Günlük 250 yatak üretimimiz var sipariş üzerine anında üretimine geçebiliyoruz gönderim süresi içinde.

Alıntıları Göster
    Tamam doğrudur ama bu tür fiyat hatalarına karşı stoğu 10-15 adet gibi makul seviyede tutabilirdiniz. Yanlış anlamayın ben sipariş vermiş değilim ve bariz hatalı fiyattan siparişi doğru bulmuyorum zaten.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Alırım yada almam kime ne?

• Beter olun. İnşallah adresiniz falan kayıt edilir de komple banlanirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Alırım yada almam kime ne?
    Biz bunun ahlaksızlık olduğunu öğrendik ,ilkokulda,yoksa sen ilkokulu okumadınmı

Biz öyle işlere girmeyiz bunu yapanları fırsat paylaşımı yaptığımız gruptan engelledik. Trendyol çek satışı yasakladık. Trendyol çek muhabbeti yapanlara ceza verdik. Bunu aylar evvel yaptık. Bizim amacımız fırsat paylaşımı 220 TL ye yatak satılıyorsa bu fırsat fiyatıdır. Bunu paylaşırız ama bunu çek için alanlara grubumuzda yaptırımlarımız oluyor. Boş yapan arkadaşlar başka gruplar ile karıştırıyor ne demişler kişi kendinden bilir işi. O yüzden genelleme yapılmamalı ihtiyaç dahilinde alan kişilerin de hesabı kitlendi bu hukuksuz bir uygulama ve karşılığı var. Utanacak birşeyi olmayan kişi hakkını arar bu kadar basit.

Ne alakası var.Ben sana diyormuyum şunu al , bak şurdan al , şu fiyata al??

• konu sahibinin asıl demek istediği;
    ben yanlış fiyat girildiğini bile bile 2 yatak siparişi verdim.trendyol hatadan kaynaklı bana memnuniyet çeki vermek yerine hesabımı banladı.

benim diyeceğim ise ; etik değil arkadaşlar.bundan sonra forumda sattığınız/satılan hiçbir hediye çekini almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Ne alakası var.Ben sana diyormuyum şunu al , bak şurdan al , şu fiyata al??
    Bak kardeşim ben diyorumki bu tip alış verişlerde bir mantık sınırı vardır,bu mantık sınırı üç aşşa,beş yukarı alış veriş yapanlarda aynıdır,bu sınır alıcı lehine aşıldığında ,alıcı bunu ahlaki olarak değerlendirip hamlesini ona göre yapar,yani empati

• Konu biraz uç bir konu olsada (beni aşar).
    Trendyol uzak durulacak bir firma , 30 tl'ye makarna fırsatçılarını unutmadık.
  • Banlamaya devam, Trendyol kalitesini artırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.