Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    migrosun kasasından çıkan 29 tl ile 1400 * 25 = 35000 tl zarar aynı mı ? bunu bile bile adamı zarara sokmak aynı şey mi ?
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Çek satışının etik bir yanı yok. En büyüğünden en ufağına kadar. Bende çok sattım satıyorum. Ama bir esnafın 3-5 kuruş parasına göz dikmek ile diğer yapılan çek satışlarını aynı kefeye koyan ya akıl yoksunudur yada bu 50/25 den çok para kazanmış maması kesilecek diye korkandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol1521

Uygun gördüm evdeki yatakları değiştirmek için 2 adet aldım ve hesabımı banladılar. Sürekli kullandığım hesap. Yazıklar olsun trendyol. Ucuza mal görünce almayalım mı ne yapalım?

Müşteri her zaman haklıdır kuralı Trendyolda geçmiyor. Yazıklar olsun.
    Seni gidi uyanık seni,ucuz ha

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Öyleyim teşekkür ederim gördüğün gibi hakaretlerine o şekilde cevap yazmıyorum kendini ifade edemeyen insanlar hakarete başvurur. Lafı farklı yerlere çekiyorsun ben sizin işe helal haram demedim 220 TL ye yatak alan herkesi çete ilan ettiniz; diyorum ki bunu sizin gibi suistimal etmek için alanlar elbette vardır lakin fırsat fiyatı olarak değerlendirip alanlarda vardır. Kimseyi töhmet altında bırakamazsınız bu yorumlar ile, sizin haddinize değil. Siz 3 kuruşluk çek satmak için 40 takla atarken bu yorumları yapmayın komik oluyor diyorum. Bu konuda sakat bir kısım varsa sizin zihniyetinizde ki kişilerin satmak için fazla hesaplar ile fazla sipariş geçmesi durumundan ötürü var. Ben kullanmayacağım hiç bir ürünü almam iade etmek için ürün almam. Aldığım ürünü satabilirim ticaret helaldir. 220 TL ye ilan koymuş bende almışım bunda kanuna uymayan bir durum yok. Hata ise özür diler iptal ederlerdi olay kapanırdı. Şimdi ben tüketici hakem heyetine gideceğim mesala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

olay yatak değil ki olay bunlar cidden örgüt gibi bir telegram whatsapp grupları kurmuşlar satıcının birisinin hata yapmasını bekliyorlar hata yapınca 100 lerce hesaptan binlerce sipariş geçiyorlar kupon kazanmak için

yok kendime yatak aldım falan hikaye yani
    Vay şeytanlar vay,tecavüzcü coşkun daha merhametliymiş

• Nasıl bir mafyasınız siz bir de şikayet ediyorlar
    Yazık 3-5 kuruşa kupon satacağım diye düştüğünüz hallere bak, beter olun.

"Müşteri her zaman haklıymış ama trendyolda geçmiyormuş bu" bak bak bak laflara bak, bu lafı da kim çıkardıysa her mezarcı her fiyat hatasının arkasından bunu söylüyor.
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Sen ilk hatanı yaptığında canını yaksalar ne düşünürdün,

Google empati yaz öğren

• umutbilisim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oradan 100 tane alsam, mağazada dolaşan herkese haber versem onlar da alsa zararın boyutu büyür ve Migros onun etiketini kaldırana kadar yine de satmak zorundadır. Burada net firmanın hatası trendyolunda işine gelme olayı var. Burada alıcının ahlaki durumunu sorgulamak yapılacak son iştir. Ve 1400 tane satış yapıldığını gösteren bir belge de görmedim hiç direkt firmanın sayısına inanmak bana mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Öyleyim teşekkür ederim gördüğün gibi hakaretlerine o şekilde cevap yazmıyorum kendini ifade edemeyen insanlar hakarete başvurur. Lafı farklı yerlere çekiyorsun ben sizin işe helal haram demedim 220 TL ye yatak alan herkesi çete ilan ettiniz; diyorum ki bunu sizin gibi suistimal etmek için alanlar elbette vardır lakin fırsat fiyatı olarak değerlendirip alanlarda vardır. Kimseyi töhmet altında bırakamazsınız bu yorumlar ile, sizin haddinize değil. Siz 3 kuruşluk çek satmak için 40 takla atarken bu yorumları yapmayın komik oluyor diyorum. Bu konuda sakat bir kısım varsa sizin zihniyetinizde ki kişilerin satmak için fazla hesaplar ile fazla sipariş geçmesi durumundan ötürü var. Ben kullanmayacağım hiç bir ürünü almam iade etmek için ürün almam. Aldığım ürünü satabilirim ticaret helaldir. 220 TL ye ilan koymuş bende almışım bunda kanuna uymayan bir durum yok. Hata ise özür diler iptal ederlerdi olay kapanırdı. Şimdi ben tüketici hakem heyetine gideceğim mesala.
    Fatih çok erdemli kardeşimizdir. Asla hatalı fiyatlı ürün alıp esnafa kitlenecek olan hediye çekinde gözü yoktur.

Telegram, whatsappta gruplar kurup böyle ürünler asla paylaşmaz. Biz tanıyoruz hocam seni, sen dert etme.

• Bu mübarek ayda Allah herkese yaşattığını yaşatsın deyip bu konuya son mesajımı bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

ben hakaret etmedim olanı söyledim.

çek satışı diye tutturdun. biz 40 takla atmıyoruz senin gibiler gelip almak için takla atıyor.

benim sattığım bir tane çek ilanında satıcı zarar etmedi.

vodafonede yemeksepeti 10 tl verdi. kendi hatlarımın hepsiyle aldım sattım bundan sanane? trendyol 50/25 olayını en başından beri biliyorduk. bir tane almadık satmadık. hani göster kim 50/25 çek sattı? ama senin örgütün burada ağlıyor çünkü hepsi alıp satıyordu. bunları örgütleyen sen olabilirsin çünkü gelip direk bize sataşmandan belli :)

olayı kendine göre şekillendirip ben haram yemem laflarını bırak. madem çek satışı haram sen de almayacaksın bu kadar basit. 50/25 lerin satıcılardan kesildiğini sen ve yaverlerin bildiği halde yapmaya devam ettiniz. kalkıp şimdi bize çek satıyor diye b.k atma.

• Bu yatağı 800 tl ile 1200 tl arasına satsalar indirim yapmışlar derdim,223 ne la ,direk fiyat hatasıyım diye bas bas bağırıyor,ateist olan insan bunu almaz kardeşim

Hatadan dönmekte erdemdir doğru yoldasın devam et :)

Sırf senin mesajlarini okumak için girdim.helal olsun sana .. dürüstlük ile herkesi ortaya çıkardın. Allaha emanet ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum ben de hata varsa özür dilenir iptal edilir konu kapanır, bu olayda alan herkesin hesabı kitlendi.

• Bu firmaların fiyat hatası alarmı yokmu,yardımcı olalım

At neden iptal etmediğim gözüksün tehdit ederek özür dilenmez. Korkacak birşeyi olan iptal etsin ben neden edeyim?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.