Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aç gözlü insanlar yüzünden doğru düzgün kampanya göremez oldu, en ufak bir fırsat paylaşılsın kıtlıktan çıkmış gibi 20 tane sipariş geçiyorlar ihtiyacı olmamasına rağmen, çek kupon satanlar mi dersin vs vs keşke bu tipleri tespit edip banlasa hepsi. Helal olsun trendyola, inşallah diğerleri de başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avcı10

Çek Satış-Altın Fırsatlar wp sayfandan devam et

Cevab veremediğin konuları uzatmamayı öğrenirsin belki, diğer sitelerin açıklarını aramaya devam et

Kişilere laf söylüyorsun önce kendine bir bak, firmayı destekle yatak firmasıymış sanada 1 adet yatak gönderir yatarsın başarılar

Alıntıları Göster
    Seni tebrik ederim, şu kadar kişi içinde beni susturdun. Kötü ellerde çok etkili bir biyolojik silah olabilirsin. Seni kireçleyip gömmek lazım hocam.

Edit:Avcı10 kardeşimiz niye cellaleniyor belli :) Adam hatalı fiyatlı ürünleri alıp alıp gelen çekleri satmış. Acaba kaç yüz tane al sat yaptı. Sonra gelmiş bu hırsızlıkla benim hepsiburada visa olayımı bir tutuyor. Allah akıl fikir versin, valla insanların bu hallerine pes ediyorum.

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

https://forum.donanimhaber.com/profil/2545640#!/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 25 Nisan 2020; 23:31:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Seninle sabaha kadar yazışırız sıkıntı yok ama benim anlattıklarım senin anlama eşiğin kadar olacağı için uzatmanın manası yok. Bu tarz kampanyaları sistematik şekilde suistimal eden sizsiniz. Çek satış bunun en güzel örneği açıp baksın insanlar. az laf yalansız çok çek haramazsız olmazmış :) bu işin kaynağı sizsiniz gelip burada edebiyat yapıyorsunuz. Selametle...
    senin seviyene göre ben fazlayım emin olabilirsin.

tutturmuş çek satıyorlar. sen şunu anlamaya çalış çek satmak yasak değil.

doğru zamanda doğru yerde olmasını biliyoruz sen anca gruba boşa adam toplayıp dur.

3 yıl önce benden hocam şu çekten almak istiyorum diyen adam şimdi çek satışımıza laf atıyor. sen çok dürüst olsaydın çek almayıp fazla para verirdin.

biz büyük firmalar peşinde koşarız siz de küçük esnafı sıkıştırmakla uğraşırsınız farkımız bu.

• Niron Yatak N kullanıcısına yanıt
    Bazı firmalar bazı dönemlerde kampanyalar yapıyor . Piyasada , marketlerde 10 liralık ürünü 50 kuruş a kargo dahil de aldığım oldu , isterseniz faturalarınıda paylaşabilirim hemde burada yatağı satın alanlara emsal olmuş olur . Alan kişiler bunuda bu şekilde bir kampanya olarak düşünmeleri ve sitenin koyduğu yasal sayı sınırında satın almaları doğal ve hayatın olağan akışına uygun bir davranıştır .
    Burada önemli olan yasa koyucunun , yasanın ve alışveriş sitesinin koyduğu kuralların ne olduğudur . Ancak söylede birşey vardır , alışveriş sitesi hangi kuralı koyarsa koysun , yasanın üstüne çıkamaz ve aksi bir durumda alışveriş sitesinin koyduğu kurallar değil yasanın belirlediği kurallar geçerlidir . Yani alışveriş sitesinin kurallarının pek bir bağlayacılığı yoktur , tüm bağlayacılık devletimizin koyduğu yasa ve yönetmeliklerdedir .

“İptal et gönderirsen cayma hakkımı kullanırım diyenler “ ne anlayamadım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

senin seviyene göre ben fazlayım emin olabilirsin.

tutturmuş çek satıyorlar. sen şunu anlamaya çalış çek satmak yasak değil.

doğru zamanda doğru yerde olmasını biliyoruz sen anca gruba boşa adam toplayıp dur.

3 yıl önce benden hocam şu çekten almak istiyorum diyen adam şimdi çek satışımıza laf atıyor. sen çok dürüst olsaydın çek almayıp fazla para verirdin.

biz büyük firmalar peşinde koşarız siz de küçük esnafı sıkıştırmakla uğraşırsınız farkımız bu.

Alıntıları Göster
    Vay havan batsın biz avcıyız siz av deseydin daha havalı olurdu firma büyük olunca suistimal helal oluyor yani bravo.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    helal haramı sorgulamak sana düşmüyor.

hesabını sana verecek değilim çakma kedicik seni :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 25 Nisan 2020; 23:26:28 >
  • quote:

helal haramı sorgulamak sana düşmüyor.

hesabını sana verecek değilim çakma kedicik seni :))
    Bana yazana kadar en az 10 hesap açardın ortalama 2 3 TL kazansan 20-30 TL boşa gitti hadi ekmeğinden etmeyeyim seni yazmıyorum daha

Trendyolun yaptığı uygulama iyi bir şey aslında.
    Bazen satıcı siparişimi keyfi iptal edebiliyordu veya elinde ürün tükenmiş tedarik etmek yerine siparişi yine iptal edebiliyorlardı.
    Forumdaki kullanıcılar olarak genelde banka kampanyalarınıda takip ettiğimiz için bu iptaller bizi çok zor duruma sokuyordu.
    Misal; ayrı satıcılardan oluşan bir sepet yapmışız 100 liralık sipariş vermişiz bankada 100 lira üzerine x TL puan verecek ama satıcılarından birisi ürünü iptal edince gelecek olan banka puanından olabiliyoruz.

Bunu önlemek için trendyolun satıcılara iptaller için kupon cezası kesmesi gerçekten iyi bir uygulama.

Amaa

Fiyat hatası olan; sistemsel hata veya satıcı hatası nedeniyle 1 adet yerine 10 adet yazılıp satışa çıkan ürünler; bu uygulamadan muaf tutulması gerekiyor.

Trendyolu bu duruma bir ayar çekeceğini ve hem tüketiciyi hemde satıcıyı koruyacağını düşünüyorum.

Bence ; Ortada kötülük yok . Yanlış girilmiş fiyat ve sayı var . İnsanlara verilmiş hakkı kullanmak yani o fiyattan satın almakta suç değil , o fiyattan gelmezse kupon kazanırım demekte suç değil , dolandırıcılık hiç değil .
    Bir mağazada fiyat etiketlerinde yazan rakamdan ürünün satılması mecburidir . Yani 1300 liralık bir ürün 300 lira gözüküyorsa etikette , kasaya gidip 300 lira verip alırsınız . Etiket hatasından dolayı firmanın zararıdır buda . Burada dolandırıcılık ya da herhangi bir art niyet yoktur .
    Sanal mağaza yasalarını bilmiyorum ancak burada da benzer uygulamaların olduğuna eminim .
    Trendyol un hesapları kapaması bloke etmesi bu olayı bu kadar patlatmıştır . Yoksa insanlık hali der herkes ve satın alan her hesaba 1 adet kupon yüklenir olay çözülür .
    Not kesinlikle yataktan sipariş vermedim , telegram uygulamasınıda buradan öğrendim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 25 Nisan 2020; 23:36:54 >
    aklının ermediği şeylere kafanı yorma.

bu çek işlerini sen bilsen telegram aşiretine hemen yayardın.

benim ekmeğime laf atan kişi 10 tl indirim için benden çek almak istemiş

• Ben çek satmadım demedim bulamazsında yatak almadım dedim

Seninde hb visa kazanımlarını belgeliyelim mi ne dersin??

• konu gereksiz yere çok uzadı..Bir musibet bin nasihatten iyidir sözünden yola çıkacak olursak daha önce defalarca söylediğim uyardığım konu sonunda gerçek oldu..Hatalı fiyat avcılığı sıcak fırsat kovalamak, uyanıklık değildir. Etik değildir ,ahlaki değildir çünkü bunların bedelini sıradan esnaf veya orda görevli olan sıradan insanlar ödüyor. Ne Çin firması zarar ediyor ne de büyük firmalar..Bu yüzden artık böyle saçma işleri bırakıp normal insani fırsatlar kovalamak daha mantıklı diyorum...İyi forumlamalar :)
  • quote:

aklının ermediği şeylere kafanı yorma.

bu çek işlerini sen bilsen telegram aşiretine hemen yayardın.

benim ekmeğime laf atan kişi 10 tl indirim için benden çek almak istemiş
    "10 TL için çek almak istemiş" satanın hiç mi suçu yok demezler mi

kafana silah mı dayıyorlar almazsın.

bizim sattığımız çek harama giriyordu neden satın alıp buna ortak oldun?

bana küfür eden kendini istanbul beyefendisi sanıyor yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Avcı10

Ben çek satmadım demedim bulamazsında yatak almadım dedim

Seninde hb visa kazanımlarını belgeliyelim mi ne dersin??
    Hatalı fiyatla girilen fiyat sonrası satıcıya fatura ettirilen 50 ye 25 liralık trendyol çek ile hepsiburadanın kampanyası ne alaka?

Demek ki bu kadar düşmüşsünüz. Demek ki hırsızlığı ifşa etmiş olmak size bu kadar koymuş.
  • Afedersiniz ama pokunu çıkardınız. Yok sen benden aldın o senden aldı. Sen bunu sattın ben şunu sattım. Çocuk gibi sidik yarıştırıyorsunuz. Burada ki olay bam başka bişey. Artık şu saçma çekişmenize bir son verin de. Asıl konuya odaklanın.

• Bu konuyla ilgili çok güzel iki atasözü vardır:

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış"
    "Minareyi çalan kılıfını hazırlar"
  • cahilliğimi dindirecek biri varmıdır.

konu ne?

anladığım kadarıyla fiyat hatalı bir ürün alınmış.

kaç lira hatalı ürün ve bu gibi durumlarda ne oluyor kupon mu veriyor trendyol
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.