Bildirim
Trendyol'da Süper Bayram (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Böyle yaparsalar diye koleksiyon da liste yapmıştım.. orası da açılmıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
melike hanım sen önce hazirandaki kuponumuzu yükle ondan sonra sitenize tıklayalım.Sözünüzü tutmuyan firma ile alışveriş yapmayız yaptırmayız ;) -
Ekran görüntüsü aldığıma baktım 34.90 ürün 39.90 olmuş.. ayıp be :) 5 lira için mi..
televizyon reklamlarına harcayacağınız parayı ürünlerde indirime yani gerçek indirime harcasanızda azıcık ahlaklı ticaret yapıyor olsanız, nasıl olur? -
alacağım tv indirime girmiş ama taksit yok nasıl alalım şimdi 5500 tl nasıl ödeyecez peşin -
Bu trendyol kredi kartına taksitte neden komisyon alıyor amacı nedir çözemedik
Bindirim indirim. İlginç olan %60 yazıp güncel fiyatlarını yanına koyması hayır zaten fiyatlar aynı takip ettiğim bir kaç ürün vardı yanına %60 koymuş. Insanlarla dalfs geçiyorlar resmen sazan avı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayıp be redmi note 8 proda 1 TL bile indirim yok bir de kampanya ürünü yazmışlar.
5er lira zam yapılmış her ürüne 😂
Trendyol bitmis
kabotaj bayramı da geçti Ne bayramıymış bu? hem de süper bayram??!!
kurban bayramına daha 3 hafta var Trendyolun sivrileri(üst yönetimi) yeni saf müşteri avında bayramı suistimal ediyor!
benim 10 yıllık eski hesapları askıya alırken verdikleri klişe cevap : çek suistimali(!)ymiş. vay bea
çakal satıcıları ürünü 1 ay bekletip göndermeyip iptal ediliyor trendyol 25 tl kuponu Müşteri Memnuniyeti adına veriyor ama kullandırtmayıp hesabın danasını belliyor.neden 25 TL sistemin verdiği kuponu kullandırtmamak için! nedenini sorduğumda müşteri olarak biz Cek kupon suistimali veya hırsızlığı(!) yapmışız!? ülen trendyol sen önce bozuk berbat kazıkçı sisteminin düzelt! canlı yardıma öfke ve sinirimizi alsın diye yeni işe aldığınız elemanları müşteri temsilcisi diye kalkan olarak kullanıyorsunuz takım lideriniz köşe bucak çağırsak da gelmiyor melike gibi bir görünüp kaçıyor klişe cevaplarla hesabımız askıda ve blokesi ebediyyen çözülemeyecekmiş hep Yeni hesap aç yeni hesap aç diyorlar fütursuzca
Yeni hesap açsak da satıcı çakalı bildiğini okuyor siparişleri göndermiyor iptal edilince yine 25 tl çek sistem denen mekanizma otomatik tanımlıyormuş ; o 25i de kullandırtmamak için yine aynı kısır döngü!
bu Trendyoldan adam madam matmazel olmaz.
Sizlere tavsiyem 10 yıllık eski hesaplarınızı hiç kullanmayın nadasa bırakın 1-2 aya kendileri Seni Özledik çeki tanımlarlar
yeni hesap açın mantar gibi . bu da onların işine geliyor çünkü Trendyolu satacakları için şiddetli olarak çok fazla üyeye ihtiyaçları var.ne kadar çok üye o kadar büyük pazarlık.Trendyolu satacaklar durumları vahim olduğundan her 2 haftaya bir Bayram festival ilan ediyorlar!
deliye hergün bayram!
-
Peki sizin niye 10 yıllık birden fazla hesabınız var? Bu kısmı anlayamadım ben. Tek hesabınız olsa ve hesabınızı kapatsalar size hak veririm, ancak birden fazla hesabınızın olması şüphe uyandırmıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: vitriol
kabotaj bayramı da geçti Ne bayramıymış bu? hem de süper bayram??!!
kurban bayramına daha 3 hafta var Trendyolun sivrileri(üst yönetimi) yeni saf müşteri avında bayramı suistimal ediyor!
benim 10 yıllık eski hesapları askıya alırken verdikleri klişe cevap : çek suistimali(!)ymiş. vay bea
çakal satıcıları ürünü 1 ay bekletip göndermeyip iptal ediliyor trendyol 25 tl kuponu Müşteri Memnuniyeti adına veriyor ama kullandırtmayıp hesabın danasını belliyor.neden 25 TL sistemin verdiği kuponu kullandırtmamak için! nedenini sorduğumda müşteri olarak biz Cek kupon suistimali veya hırsızlığı(!) yapmışız!? ülen trendyol sen önce bozuk berbat kazıkçı sisteminin düzelt! canlı yardıma öfke ve sinirimizi alsın diye yeni işe aldığınız elemanları müşteri temsilcisi diye kalkan olarak kullanıyorsunuz takım lideriniz köşe bucak çağırsak da gelmiyor melike gibi bir görünüp kaçıyor klişe cevaplarla hesabımız askıda ve blokesi ebediyyen çözülemeyecekmiş hep Yeni hesap aç yeni hesap aç diyorlar fütursuzca
Yeni hesap açsak da satıcı çakalı bildiğini okuyor siparişleri göndermiyor iptal edilince yine 25 tl çek sistem denen mekanizma otomatik tanımlıyormuş ; o 25i de kullandırtmamak için yine aynı kısır döngü!
bu Trendyoldan adam madam matmazel olmaz.
Sizlere tavsiyem 10 yıllık eski hesaplarınızı hiç kullanmayın nadasa bırakın 1-2 aya kendileri Seni Özledik çeki tanımlarlar
yeni hesap açın mantar gibi . bu da onların işine geliyor çünkü Trendyolu satacakları için şiddetli olarak çok fazla üyeye ihtiyaçları var.ne kadar çok üye o kadar büyük pazarlık.Trendyolu satacaklar durumları vahim olduğundan her 2 haftaya bir Bayram festival ilan ediyorlar!
deliye hergün bayram!
-
doğrudur kardeş,quote:
Orijinalden alıntı: vitriol
Melike hanım ayakçılık yapıyor O trendyolun çalışanı veya takım lideri değil
daha önce markafoni ve 1v1y.com sitelerinde de reklam ve ayakçılık yaparkene o siteleri batırdı
ben sadece forum adına sordum ama MELİKA hanım dünden beri güzellik uykusunda sanırım :) -
Melike, özele bak. Burada herkesin önünde kavga etmeyelim.
Trendyol kadar müşterisinin karşısında durup, satıcıya her türlü kıyağı çeken başka bir firma görmedim.
o kadar olumsuz yorum olmasına rağmen şu 10 kg luk omo ve ariel ürünleri su gibi satılıyor. insanlarda fiyatına kanıp alıyor sonrada pişman oluyorlar.Marketlerde bile yok 10 kgluk ürünler... -
Yalandan 500 liranın üstünü çizip 12 ay boyunca 50 liradan satmak indirim değil milleti kandırmaktır . 50 liradan 25 liraya çekersiniz o zaman adı kampanya olur. Ürün zaten 50 liralık ürün.
Devletin acilen firmalara yılda bir iki kere kampanya yapma indirim gösterme hakkı vermesi lazım. o zaman sürekli gerçek fiyatları görebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 7 Temmuz 2020; 11:43:21 >
Ucuz ürün bulana helal olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X